|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
0.1:..: Lise Giriş: Atatürk Fen Lisesi- Beceremeyince nakil - çıkış:Beşiktaş Lisesi 1:..:interneti genelde Zoque forum +mail için kullanırım, 1.1:..:üşenirim, bu yüzden web sayfası yapmam grafiklerle boğuşmayı severim... 2:..:yaş 19, depresyon mepresyon hikaye sevgilimden ayrılınca depresyon muhabbeti 3:..:Mekan: Mecidiyeköy-Beşiktaş-Taksim "@volkan (nnsmns) {Vizeleri atlatabilirsem} Barcode'a gelicem olum yine seni göremicem "4:..:Müzik: Değişken tarzım içinde değişmeyen tek insan:: yokkama yedi karanfil, yenitürkü... ve anadolu rock tarzı... Klasikler, +++ Disco musik, yabancı Pop. {kranberiyz, gibi} +++ 50's, falan diyolar ya, Grease, Johnny B.goode, vs.. off kısaca hertelden dinlerim.5:..:TV pek izlemem sevmem, -Arzum Onan+Sabrina "bir taneler"- 6:..: Universite itü, kontrol mühendisliği(ben de daha bilmiyorum) 7:..:Oyun: Age of... Red Alert---> all versions.. +'lar kitap,aşk,disco, ParTY -'ler Asabiyimmm!!! Unuturum abi... KİAayytt sıyırdım yine...
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bol Para
Vallahi üniversiteyle birlikte çalışma ortamım bir net cafe olunca bir de sistem yöneticiliği adı altında bütün işleri çekip çeviren biri olunca webmaster lık hayatı başladı. Önceleri hobi idi ama sağlam bir çevre biraz ilgi olunca kısa zamanda çook para kazandım ( o paralarla ev aldım yani o derece) . Buna bende inanamadım ama ne yapiim gelen parayada yok diyemezdin.
Yaptığım tasarımlar aman allah bişiler değil ama sanırım para pazarlığı konusunda sağlamım. Öyle ucuzada bişi yapmıyorum haa en az rakamım 400-500USD (sadece tasarım) Ama şu aralar acaip derece azaldı işler tabi yine yok değil ama. TV nadir seyrederim. Futbol olursa kaçırmam hele FENERBAHÇE olursa... Sevdiğim tarzda kaliteli oyunlar az çıkıyor bu yüzden fazlaca oyunda oynamıyorum SOF - MAX Payne vb.. gibi oyunlar olursa birkaç gün herşeye ara veriyorum... Şimdi kışa girdik eve kapandık. Yazın ise ne diim burası Antalya ve ben Antalya yazlarını adına yakışır yaşıyorum... Bu arada halaaa okuyorum halaaa emekli olcam yakında bu son sınıfımın 3. yılı ve ben ilk defa 3. kez kaldım hep iki yıl üst üste kalırdım. Neyse ellerim dondu oda soğuk ve maç başliicak birazdan umarım Gassaray şu Roma yı devirir... Saygılarımla...
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben..
» açıköğretim öğrencisi olan ve tembellikden üniversite'de sınıfda kalan, :P » şuan lise yıllarında boşa zaman harcadığını düşünen, » yabancı müzik dinleyen, » tv'de sadece cnbc-e 'nin komedi kuşaklarını seyreden, » 99'dan beri internet dünyasında olan yaptığı hiçbi tasarımı beğenmeyen daha sonra silip pişman olan, » XL t-shirt giyen, » sigaraya başlamasının 9. yılını kutlamaya hazırlanan, » jennifer love hewitt'e aşık olan ..biriyim
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
-İlkokul 4 ve 5. sınıfta okuldan kaçıp atari salonuna giden (Ama asla street fighter oynamayan...)
-bir zamanlar yaptığı tasarımın bir halt olduğunu sanan taaki zoque.com la tanışanakadar -FRP yi zor bırakmış, bir ara Magic oynamış hatta bir ara hızını alamayıp Warhammer adlı iğrenç oyuna bulaşmış... -Starcraft ve Fallout (1,2) üstüne oyun tanımayan ve arasıra diğer stratejileri de oynayan -Gothic,doom yanında industrial music de dinleyen ama trance-progressive türü de seven... -Turntable ve mixer'in başında bişeye benzemeyen ritim ve mixler yaparak ilerde prof. bir diskjokey olabileceğini düşünen -Futbol ve basketbol'u ne kadar azmetsede becerememiş, tek yapabildiği spor snowboard olan biri...
|
|
|
#25 (permalink) |
|
hi
- İlkokulda okul yerine atericilerde street fighter2 için aterici aterici sürten,
- Ortaokulda kızlara sarkamaya başlayan, - TV de sağdece macera filmlerini ve Discovery Channels i seyreden, - Lisede 10 kızdan 9 una aşık olan hepsını tavlamaya çalışan, - Üniversitede kendi kendine kızlar arası güzellik yarışması yapan, - İşyerinde 1 saat web tasarımı 6 saat chat yapan ( Kovuluyoduk az kalsın )- Gelişmiş grafikli 3D oyunları değilde Süper Mario Bross ve Lotus II tarzı oyunlar oynayan, - Ay sonu gelecek tel faturasıyla evden her ayın 28 inde kaçan 5inde tekrar babasından afdileyen, - Sokakta yürüyen yaşlı insanların arkasından sessizce gelip bom diye korkutup küfür yiyip kaçan, - 30 kelimelik bir cümlenin başındaki yanlış yazdığı harfi düzeltmek için 29 kelimeyi silip yeni baştan yazan, - Kışın ortasında balkondan kot pantolonunu almak için donla balkona çıkan mahalleye show yapan , - 24 Saat müzik dinleyen Gerçi müzik hep çalarda ben dinleyemem ya uyurum ya WC de olurum.- Artık web masterlıkla uğraşmaktansa mp3 leri editlemeye çalışan DJ lere heveslenip bişe beceremeyen biriyim işde
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
- Üniversirte öğrencisi ( 2 senelik okulu 5 sene yapan şahıs )
- Quake manyağı - Death Metal Hastası - Belge saplantılı ( mcse, mcdba, ciw, Adobe ) - uykusuz - çok sigara - 5 bira - photo shopu kapanmayan ( bilg. açık olduğu sürece ki bu tamamiyle doğru ) biri - web masterlik yapıyo ( benim gibi adama bile iş veriliyorsa bu memlekette... )
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
- Neredeyse 1 yıldır sürekli Forumu takip eden ve hala "Yeni üye" olan
...- Açıköğretimde okuyupta GSF(güzel sanatlar fakültesi) 'ne hazırlanan... - Bi ara webmasterlik yapıp %10 la sömürülünce bırakan... - Hiç oyun oynamayan... - Üşenen, evden hiç çıkmayan, çıkıncada eve girmek istemeyen - 8 yıldan sonra sigarayı bırakmaya çalışan... - Rock, punk, trance dinleyen... - Parasızlıktan yeni ekran alamayıp 640x480 çözünürlükte, nette ordan oraya dolaşan... (evet o benim)![]() işte böööyle...
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
- İlkokulda kendisine amiga alınana kadar atari salonundan inmeyen (hatta bu ugurda okulu asan), amigası alınınca hardcore gamer bi kişiliğe bürünüp, oyunlara servet yatıran, ve şu günde bile hangi oyun kaç disket die sorsanız, cewap verebilen,
- 98'de beleş dergi CDlerinden birinde coffee cup HTML editor'u yükleyip, "bu ne yaw....hmmm... haaa, web sahifesi yapılıo lem bunna.. ne işim olur" diip uninstall ettikten iki gün sonra yine alakasız bir gaste ilanı ve arkadaş gazıyla tasarıma başlayan, - amerikaya gitme planları, vizesini alacağı gün uçakların WTCye girmesiyle, buna mukabilen vizesinin iptaliyle bi tarafına kaçan, - iki işletim sisteminin ve iki HDDsinin biri sadece oyuna ayrılmış, strateji, rpg, rts, frp, fps, adventure, racing, action, kısaca simulasyon dışında her türün müptelası olan, evdeki oyun cdlerini tıkıştırıcak yer bulamayan, 99 Gamespot Leadership Gaming Council (LGC) Üyesi, Quake 3'te herkese heryerde her zaman meydan okuyabilecek olan, - İlk tercihi hardcore, death, gothic, trash, heavy metal olmakla beraber, massive attack'tan elvis prestley'e kadar, türkçe müzik dışında her türlü "canlı" müziği dinleyen, - ilkokulda futbol yerine seksek oynayan, en yakın arkadaşları hep dişi olan, bu arkadaşlarından bazılarına aşık olmasına rağmen söyleyemecek kadar utangaç olan, çou zaman "güzin abi" modundan ögh gelen, ama adı dokuza çıkıp sekize inmeyen, - 14 yaşında baskete başlayan, 16 yaşında da body'e başlayp 2 sene sonra bırakan, sonra da bu işlere başlayıp ikisine de zaman ayıramamaya başlayınca "iri"leşen, - sigarayı bırakmaya çalışmaya üşenmekle birlikte, artık zamanının geldiini düşünen, - ayşe hatun önal ve heidi klum'a bayılan, - yazın saçları iyice sarılaşan - bu aralar en sewdii font arial olan bi kişilik
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Universite 1.sınıfta okuyan.(bilgisayar Programcılığı)...
En büyük derdi telefon faturası olan... Faturalar ayın 20sinde kesildiği için ertesi gün nasılsa yeni faturaya yazılacak diye full nete giren... Lise sonda ve Dershane döneminde (yani 2 Yıl) İzmitte bir bilgisayarcıda sırf donanım örenmek için yok pahasına çalışan. web tasarımı yapan...Ama iş bulamadığı için bulanları kıskanan... En büyük hayali bir gün tamamiyle programcı olup İsviçreye yerleşmek olan... Şu aralar Flash5 Acton script kasan... En mutlu anı program yazmak olan...(Ama çok amatorce) Visüal C yada Delphi örenmek için herşeyi yapmaya hazır olan... Visual Basic'ten nefret eden... Commandos oyununun 1 ve devamını bitiren. 2. versiyonu çıktığı halde 4.3 GB HDD'sinde boş yer olamadığı için alıp oynayamayan... ( Oyun 3CD ve 2GB yer tutuyo ) Bir Gencim... Evet GENCİM...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!