Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » Klasik zoque tiplemesi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 21.11.2001   #31 (permalink)

Z o l t i [ X ]'s Avatar

Yer: istanbul

Alıntı:
Gönderen: blackinwhite
ben se7en'a içince sapıtan'ı da ekliyorum.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 21.11.2001   #32 (permalink)

kernel32.dll's Avatar

Yer: istanbul
-hazırlıkta ingilizce kasmaktayım

-derslerle aram iyidir

-fps,frp,strateji oyunları oynarım

-blind guardian,gnr,iron maiden,megadeth,iced earth dinlerim

-99-2001 yazı arasında flashla 10larca site yapıp hiçbirini begenmeyen...ve artık site yapmaktan sıkılıp bırakmış olan

-2 senedir ASP ögrenmenin vakti geldi diyerek kendini avutan biriiyim

-bir de atletizm war tabi hayatımda önemli yere sahip...meslek olarak atletizm yapmayı düşünüyorum.inşallah 2008 de göreceksiniz beni ecnebilerle 400m engelli koşarkene
kernel32.dll şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 22.11.2001   #33 (permalink)

uzaytek's Avatar

Yer: Ankara
-universitede okuyan
-televizyon seyretmeyen
-webmasterlığa başlayan ama hep başlamak isteyen
-starcraft'tan oynayan
-ilk programını 286'da yazan
-kendi hesap makinasını dahi programlayan
ama müzik dinlemem ve de hello world yazdırmaktan nefret ediyorum
uzaytek şu an çevrimdışı  
Old 04.12.2001   #34 (permalink)

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3
Valla 1. sayfadaki arkadaşlar... Darılmayın ama Sofi'nin Dünyasındaki gibi bir gün size SEN KİMSİN? diyen olursa ne diyceksiniz merak ediyorum

İkinci sayfadakilerin kalitesi ve ilgisi daha bana göre gibi...

Hadi bakalım kimlere laf gitti .. Savaş başlıyor galiba..
Biraz ısındıralım burayı

Hepsi bir yana YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE İNT. KULLANICILARI DAHA SOSYAL OLUYORLARMIŞ.... Galiba araştırmada hatalar olmuş
evrenkent şu an çevrimdışı  
Old 04.12.2001   #35 (permalink)

Dd_LynCh's Avatar

Yer: İstanbul - Ortaköy
Alıntı:
Gönderen: unLucky

hatta dizi kahramanlarına aşık olan (şevval sam tekin)
///Soyadı artık Tekin değil sanırım...

---------------------------
ben...

İstanbul'u kazanamayıp Bandırmaya iktisat okumaya giden,
Arada sırada net-cafe'ye takılıp nete giren,
Çoluk-çocukla CS oynayan (burda 1 tane bile CS oynamayı bilen adam yok),
Akşamları TV seğreden (çoğunlukla Televole, Pazar Keyfi tarzı şeyleri tercih eden)
CNBC-e'nin yokluğuna çok üzülen,
Son günlerde Shakira dinleyen,
20 yaşında,

...biriyim.

4 yıl sonra gelen edit: 4 yılda çok değişmişim be Artık Istanbul'dayım. Marmara İletişim'de halkla ilişkiler okuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum ve işim gereği bütün gün internetteyim. CS oynamayı bıraktım. Artık The Sims oynuyorum Akşamları hala TV seğrediyorum ama artık CNBC-e var. Shakira'yı hala severim ama artık Starsailor dinlemeyi tercih ediyorum. 4 yıl sonra çok fazla değişmemiş olmayı umuyorum.

Mesaj Dd_LynCh tarafından 30.05.2005 (12:14) yeniden düzenlendi.
Dd_LynCh şu an çevrimdışı  
Old 04.12.2001   #36 (permalink)

Yer: Istanbul
hala lisede okuyan
üniversite sınavının mantığını hala anlayamayan (bu sınavı kimse istemiyo, ama herkes giriyo...)(allah alla nası yani misali)
üniversite sınavı olmasına rağmen babasıyla yaptığı ateşkes antlaşması nedeni ile hergün düzenli 9-12 arası internete giren
10 yaşında bilgisayarla, 14 yaşında metalle ve 14,5 yaşında da internetle tanışan
ateri oyunları olmasa da emülatörlerle idare eden, ayrıca strateji oyunları hastası ama frp ile pek ilgilenmeyen
mp3süz bilgisayar yastıksız yatağa benzer diye düşünen
"şevval sam tekin"e herkes gibi bi kere aşık olmuş olan
ders değilde, bilgisayardan artan zamanında kız olaylarına giren
ders mers çalışmasada bilmediği bi şekilde dersleri hep iyi giden
webdesign yapmayı gönülden isteyen fakat gerekli özeni gösteremediği ve çabuk sıkıldığı için hiç bi b*k beceremeyen
bide zoque forumu çok seven ama nedense bu forumla barışamamış bi karakterim
hafif ve aftermathide ayri bi severim
Old 06.12.2001   #37 (permalink)

Yer: İstanbul
> 1994 de "seni tübatak'ın sınavına sokup yurt dışına göndereceğiz" diye kandırıldığı için su gibi Turbo Pascal öğrenen
bu uğurda kandırıldığı için biraz assembler öğrenip lisedeki bilgisayarları çökertme girişiminde bulunan bir programcı.

> 1996 da şans eseri basit bir HTML editörü bulup bu zamana kadar gelebilen birisiyim.

> nasıl oluyorsa üni 3. sınıftayım ama hiç sene kaybetmedim.

> evimdeyken günümün 6-16 saatini bilgisayarımın başında geçiriyorum.

> tembel tembel yatmak en büyük zevklerimdendir. bilgisayarın başında olmasığım zamanlarda bu işi kusursuz olarak yapabilirim.

> hiç bir alışkanlığım yok, sosyal faaliyet yok, ders çalışma yok, ziyaret-gezi yok, TV yok, müzik-radyo yok, hiç bir spor dalı yok, sadece yatağım ve bilgisayarım ara sıra da okul. öncelik yatağıma aittir.

Ayrıca Kadir Çelik'e (old pacoz) web tasarımcılığının temellerini vermiş olmakla gurur duyuyorum.(Boynuz kulağu geçti tabi)

Mesaj Kaşif tarafından 06.12.2001 (13:00) yeniden düzenlendi.
Kaşif şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2001   #38 (permalink)
egemen[n00b]

Lise de counter oynamaktan okula bile uğramamış,
kız arkadaş yok sosyal hayat pek yok
piyasa müzikler dışında herşeyi dinneyen
trendlerden uzak duran
Görselliğin her dalına ilgi duyan
ateş hattı, show haber, yeni bitme amerikanvari türk diziler, yarışma programları(çok başarılıyım)

kendini diğer insanlardan biraz uzak biraz farklı bulan
bu yüzden fazla samimi arkadaşı olmayan
biri..
falan filaaan işteeea
Acıktım ben, yemek getirin bana

Old 08.12.2001   #39 (permalink)

doubt's Avatar

Yer: Moskova
Görsel: 101
* Fevkalade dağınık.
* Rock , Hardcore, Alternatif sever
* Bira, Baileys ve Kırmızı şarabı çok sever. Genelde bira takılır.
* B.sayar oyunlarıyla hiç arası yoktur. Gereksiz bulur.
* Okulu hiç sevmez. Tembeldir.
2. üniversiteden de sanırım diploma almadan ayrılacak
* Mesai denen olaydan nefret eder. Sabah işe erken geldiğini gören patron olmamıştır henüz.
* Çabuk sıkılır. Yazdığım mesajlardan fazlası yazarken sıkılıp silinmiştir.
* Sinema izlemeyi sever. Fotoğraf ve resim çizmeyi
* Ve tabiki kızları
Old 08.12.2001   #40 (permalink)
alp

alp's Avatar

Yer: Ankara
---Lise eskişehir,ne internet ne kafe,
---Ev de commodore 64
---Ünivetrsitede hayalim bilgisayarı kazanamayıp şimdi bitirmeme 6 ay kalan tıp fakültesini kazanma ve içimdeki derin ukte.(öyle ki yani annem babam hayatta olmasa,yani sorumluluk yönünden , atıcam herşeyi bilgisayar veya reklamcılık için yeniden girecem sınava)
---Sonra 97 de ilk pentium,arkadaşım internere girebiliyor diye kıskanıp
----daha sonra zoque forum ve gıptalar kıskançlıklar silsilesi ben niye beceremiyorum bu kadar diye...(geri kaldık geriii)
----Ahmet Altan denilen adamı Tanrı zannedip peygamberliğine soyunma
----Sorunlu ilişkiler,sorunsuz sorunlar...
---- 6 yıldır hiç tv seyretmeme(GALATASARAYIMIN MAÇLARI HARİÇ)
----Dance Dance Dance sabaha kadar Dance
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

tiplemesi , zoque , klasik

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 16:14.