Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » Klasik zoque tiplemesi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 08.12.2001   #41 (permalink)

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey

-Guney california'da sarisinlara rastlayana kadar macten baska pcye el surmemis olan,

-Yari maasla turkiye'de ortak firmada calisirmisin sorusuna "olur tabi neden olmasin, nasilsa salagim" cevabini verip harbiden de ulkesine geri donen,

-Aslen ingiliz dili ve edebiyati ogrencisi olup mitoloji derslerinden baska hic bir derse girmeyip yine de ortalamayi yuksek tuttugu halde her sene %70 devam zorunlulugunu devamsizlik olanagi olarak algilayinca alttan ders alan,

-Starcraftla sevgili kelimeleri arasinda ayrim yapmayan,

-Tezat bir sekilde chatte tanistigi sevgilisi icin her hafta istanbuldan 7 saat yolculukla kastamonuna gunubirlik giden,

-Muzigin bir cok turune esit dagilimli zamanlarda ilgi duyup birinden otekine atlayan,

-Toplam 60 gblik hdinde calismalarindan bos yer kalmayan, eski projeleri bu sebeple nereye koydugunu bulamayip her seferinde "search for files" a basvuran,

-Devamli yasindan kucuk gosterdigi icin yasiti olan kizlardan "ne seker sey ama ufakmis" tepkisini alinca "henuz bisey gormedin" diyerek sinire vuran,

Ne zaman olursa olsun sinirlendigi zaman bile gulen kendini henuz tam cozememis biri olarak nitelendirilebilir olsa gerek...:p

» Monofactor -Journal | Showcase | » DevArt Gallery
ScottJr şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 19.12.2001   #42 (permalink)

Emirhan Izmir's Avatar

Yer: İzmir
Jozef Emirhan İzmir;

• çocukluğu hatta bebekliğinden beri bilgi işlem uzmanı olan babasının izinden takip ederek çeşitli sistemleri kurcalayan, büyük bir şirkette amiga'dan as/400'e kadar geniş yelpazede makinaları kullanma şansına sahip olan;
  • internet üzerinde hiçbir şekilde gizli saklısı olmayan, bunu web sitesinde de açıkça ispat eden;
  • yine yaptığı web sitelerini 5 dakikada değiştiren, bir haftada 4 kez değiştirdiği görülen;
  • game nedir bilmeyen, sadece simülasyon ile uğraşan, the sims ile kendi evini inşaa eden, NFS4 ile arabasını nasıl kullanacağını hayal eden;
  • new age hastası olan, adiemus, yanni, kitaro, loreena mckennitt gibi şarkıcıları her vakit dinleyen,
  • haftada bir gün sigara içen, neredeyse her gün coca cola içen,
  • her gün zoque ve ekşi sözlüğü takip eden;
  • power fm ve mydonose radio dinleyen;
  • cnbc e altyazılı filmleri seyreden;
  • kızlardan yediği haltlardan bıkmayan, buna karşılık platonik aşklara tam gaz devam eden;
  • makina mühendisliğiyle uğraşan, son zamanlar PHP'ye merak salan, yazdığı 10larca programa karşın, hala MySQL ile anlaşamayan;
  • anna hathaway'ı ve ona çok benzeyen tüm kızlara aşık olan, gerçekten garip bir insandır Jozef Emirhan İzmir..
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 19.12.2001   #43 (permalink)

supx's Avatar

Yer: İstanbul
Şu an itibari ile 19 yaşında olan maltepe anadolu lisesi mezunu ve yeditepe üniversitesi görsel iletişim tasarımı multimedia öğrencisi...

Bilgisayarla 1997 'de tanışan, aynı sene internet ortamına atılan, olayı zaman geçtikçe ve aftermath ile tanıştıktan (1997) sonra abartan, lise ikide yabancı bir firmanın türkiye temsilcisi olupta lisede sınav için okula gidip sınavdan sonra takım elbileselerle bilimum maslak mecidiyeköy bölgesindeki plazalarda toplantılar yapan şu an 2 si yurtdışı 3-5 yere parttime / freelance çalşışan ve AMICA dergizsinde internet editörlüğü yapan, ilerde mutlaka kendi işini kurması muhtemel hırslı kişilik...

Gece hayatı ve içkinin yaşına göre dibine vurmuş, elektronik müziği 13 yaşında keşfetmiş, odasında kurduğu studioda ciddi müzik çalışmaları ortaya koymuş, geçen yaz diğer yaptıkları işlere tezat olarak kuşadasında bir barda dj lik yapmış ve şu an bu işi ilerletmek için tanınmış insanlardan ders alan yarı profesyonel ve bahtsız DJ...

Otomobil hayranı olmayan ancak kendi parasıyla aldığı otomobiline, yeşil maymuna aşık olan, bu olayıda abartıp KA klübü kuran ve kısa bir süre içinde 50+ ka sahibini toplamayı ve ilgili büyük şirketlerin ilgisini çekmeyi başaran başaran, her ortamdan mutlaka bir tanıdığı olan, genellikle insanlar arasında ön planda olmayı seven her türlü boş işe bulaşıp bir şekilde hepsini becerebilen...

Sanıldığının aksine aşırı sosyal olan, ciddi anlamda geceleri uyumayan boş zamanlarında neler yaptığını anlatmak için "bir ara karting merakım vardı yaptım, denize merak saldım dalgıçlık yaptım, bu aralar snowboarda takmış durumdayım para olunca yapacağım..." gibi cümleler kullanması muhtemel maymun iştahlı, meraklı aktivite adamı...

cnbc-e deki dizilerden başka tv olayı olnayan fg, oxygen, quasar, groove fx radyonlarını gününün 24 saatine yayan müzik sever...

Nedense hep kendinden yaş olarak büyük insanlarala beraber olmuş bir kere daha küçük biriyle ilişki yaşayan bundan ciddi zararlar gören ama şimdiye kadar sadece bir kişiyi sevmiş onunla kısa bir süre beraber olmuş yaralı kalbe sahip aşık....

Genellikle insanlara asla olduğundan daha azını söyleyerek ukala izlenimi vermek istemeyen, aslında tek amacı kendi ayakları üzerinde durmak okul taksitlerini ödeyebilmek burs alıp maddi yönden ailesine destek olmak isteyen göründüğündan daha minimal kesinlikle megaloman olduğunun farkında olan yaşı genç ruhu yaşlı insan modeli...

Mesaj supx tarafından 19.12.2001 (13:59) yeniden düzenlendi.
supx şu an çevrimdışı  
Old 19.12.2001   #44 (permalink)

tuncau's Avatar

Görsel: 1
hala lisede okuyan
her hafta bir sinema gösteri yada tiyatroya giden
her an bir kız arkadaşı olan ve buna şaşıran
programlama işinden nefret eden ama sanatı seven...
bir Istanbul haydarpaşa lisesi pansiyonu
bir bodrum aile yanı
zig zag çizen
her tür müziği dinleyen
bilgisayarda oyun oynamayı sevmeyen

öyle biri..
kendi halinde..
Old 10.04.2002   #45 (permalink)

sLYsHARk's Avatar

Yer: Istanbul
daha 17, 17, 17, onyediymis...

. uyku
. sigara
. ciw
. kahve (sade, sekersiz)
. cay
. dil bilimci gibi bisey (PHP,ASP,vbs,js,HTML,CSS,xhtml,SQL) :P
. gunde ortalama 18 saat bilgisayar
. lisede 9 tane zayif (6'si 0(sifir)) (halen lisedeyim)
. no tv
. yes muzik
. haftada bir sinema
. ya$ 17

Mesaj sLYsHARk tarafından 10.04.2002 (19:38) yeniden düzenlendi.
sLYsHARk şu an çevrimdışı  
Old 10.04.2002   #46 (permalink)

DarkStar's Avatar

DarkStar:

* 1995'te Heine yayınevinin sitesini yapıp, "bidaa bu HTML'ye dokunanın..." diye hatrı sayılır bir küfür ettikten sonra 2000'de ne hikmetse tekrar bu b->a bulaşmış, dolayısıyla bu foruma üye olmuş olan,

* 9 yıl önce profesyonelliğe ilk adımını atarken, "10 yıl çalışır emekli olurum" diye düşünen, ve fikri sabit olan (hala 10 yıl var ne iş anlamadım)

* İlk programını 64kblık, 8 bitlik, 4MHzlik bir saksıda yazan,

* CVsi 5 adet A4 dolduran,

* Hayatı hızlı yaşayıp, artık yapacak pek bir şeyim kalmadı diyen ve bu yüzden herşeyi sermiş olan,

* Çok fazla kafein, nikotin, alkol ve kız arkadaş tüketen,

* Delilikle dahilik arasındaki ince çizgiyi bir türlü tutturamayıp yalpalayan,

* Aynı zamanda takozlukla sert erkeklik arasındaki çizgide de sapıtan,

* Akşamları eve gitmek zor geldiği için planlara göre bir ayda bitecek projeleri bir gecede bitiren,

* Herkese yardım sözü verip işlerin hepsinin üzerine yıkıldığını görünce akıllanıp, her şeyden sıyrılmaya çalışan,

* Her konuda bir fikir beyan edecek kadar ukala olan,

* Birazdan herşeye küfür ederek eve gidecek ve uyku yerine, CDlerinin çekiciliğine kapılıp Baldur's Gate ile sabahlayacak olan,

* Submit Replay düğmesine basmadan önce "ulan ben gene ne saçmalamışım" diyen, yazdıklarını okuduktan sonra düzeltmeye üşenen ve tüm saçmalıkları foruma gönderen
..................
...................
diye devam ediyor. Ama yoruldum. Eve gideceğim.
Old 19.04.2002   #47 (permalink)

stNonStop's Avatar

Görsel: 5
--1990 yılda commoder 64 ile tanışan
--1992 commoder 128 ni alan
--1992-95arası basic ile programlamaya çalışan
--1999 da ilk bilgisayarını almak için 95 kiilodan 68 kiloya düşebilen (yemedim içmedim ilk pc mi almıştırm)
--2000 HTML e başlayıp, linux ile afiften sıyıran
--2001 de HTML ve flash yüzünden iyice kafayı sıyıranve verdiği kiloları geri almaya çalışan (baya büyük kısmı aldım geriii)
--2001 de PHP ile tanışan
--2002 de tekrar windowsa geri dönüş yapan ama aklı hala linuxda kalan
--2002 de zoque ile tanışan (geç oldu ama güç olmasından iyidir )
--o zamanda bu zamana müptelası olan (bkz en çok msg atanlardan biriyim)
--Tv seyretmeyen evinde dahi tx olmayan eski tv müptelası
--müzik yelpazesi çok geniş olan (türk halk müziği dinlerken fikrini değiştirip metal dinyen sonra klasik batıyadönen sonra pop sonra kalsik sonra türkçepop- rock-jazz öögghh midem bulandı bu kadar değiştirmekten)
-- Oyun delisi commodere zamanından beri oyun tutkunu, pc ni sadeceoyun oynarken kaldığı yerden devam edebilmek için alan
--Sanatorium adlı oyunu 5 gün içinde bitirmiş (başından kalkmadan bittikten sonra da 2-3 gün yatakdan çıkmamış)
-- Şiddet içeren oyunları seven fpsler özelllikle (Doom wolfenstien, quake serisini birimiş)
--Bir ara frp ye merak sarmış sonra bırakmış
--XL giyinmeyi seven (meçburiyetten)
--Üniversiteden terk etme aşamasında olan (Yıldız elektronik haberleşme Müh. Bölümü - salağım galiba ben yaa)

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 19.04.2002   #48 (permalink)

Nightmarex's Avatar

İşte ben ;
-Bi ara hack e merak sarmış , bu işte baya ilerleyip hevesini aldıktan sonra bırakmış
-Webmasterlıgı bir amatör olarak yaparken programlama öğrenmiş ardından webprogramcılığına adım atmış(Cgi ile başladım , ardından ASP ve şimdilerde PHP)
-Günün 18 saatini bilgisayara ve kız arkadaşına ayıran kalan 6 saate uyuyan (Ciddiyim okulda ve dershanede aynı yerdeyiz ve ders hiç dinlemiom ne yapiim),
-Bütün bunlara rağmen ünv. hazırlanıyorum diyen...
-Bilgisayarla ilgili herşeyden azıcıkda olsa bilgisi olan ,
-Çabuk parlayan ama 5 sn. sonra gülen ,
-Kız arkadaşını çok kıskanan ve bu kıskançlık yüzünden kavga eden ,
-Eski lisanslı basketbolcu(3 büyük takımlardan 2'sinde oynadım 1'inden de teklif geldi ama uzak diye kabul edemedim)
-Ama daha sonra basket i bırakan artık yavaş yavaş göbek yapmaya başlayan
-Yerden 94 cm sıçrayabilen ,
-1.98 boyu olan
-48.5 numara ayakkabı giyen
-Bench press de max.135 kg kaldıran 90 kg ile set çalışan
-Ayaklarımla 700 kg iten 550 kg ile set çalışan
(Cidden farklı bir kas yapım var , Doktora git demişti antranörüm ve gittim kas yapın alışılmadık ,görünüşün bu kadar kaldıramayacağını göstermesine rağmen ağır kilolarlı rahat kaldırabiliyorsun dedi ama 22 yasından sonra vucudum asırı genısleyecekmıs uzuluyorum... )
-Omuzları abartı geniş olan,
-Mankenlik yapan(ama bırakan prof. e gecemeden yani tv ye cıkamadan )
-Frp hastası Fallout (1-2 ve tactics), Baldur's gate (1-2) nin kitabını yazacak kadar herseyini bilen,
-Masa üstü frp oynayan
-Metallica , arabesk ,hip-hop yani ruh haline göre her tarz müziği dinleyen (Tr- ve yabancı fark etmez),
-Kızlarla ilgili kitaplar yazabilen (tavlama konusunda) ,
-Cinsellikle cok ilgilenen ve bu konuda kitap yazacak kadar iyi olan
(Hatta kızlar oha jinekolok ol sen filan derler... ve bi sorunları olunca baba başvurular önce)
-Hayatının bir kısmında kızlarla cinsel olarak birlikte olmayı bişey sanan ve 300 belkide 500 ü geçik kızla birlikte olup şimdi pişman olan bir kişilik işte...
(Olaylar abartı değildir isteyene hemen kanıtlarım)
Nightmarex şu an çevrimdışı  
Old 19.04.2002   #49 (permalink)

cemshid's Avatar

Yer: Istanbul,Turkiye
ama sen yönetici olmamana rağmen konuyu kapatmışsın night'cim. yani bu mesajdan sonra kim ne yazmaya cesaret edebilir ki..

ben bile şu 1.76'lık bastıbacak halimle (ki çıplakken 1.99 oluyorum) ancak mesaj ekleme yetisini buldum kendimde..
cemshid şu an çevrimdışı  
Old 20.04.2002   #50 (permalink)

harddream's Avatar

Yer: istanbul
webmaster

liseyi bitiren lise zamanında hiç internet cafeye gitmeyen hatta hiç internet cafeyi sevmeyen biri
günün 24 saatinin 18 saati bilgisayar başında geçen bazen tv izleyen fanatik bir Zeynep Tokuş hayranı olan sırf onun içni deliyürek dizisini izleyen

aksine yabanci değilde türk pop müzik gerektiğinde de müslüm baba dinleyen birisi

üniyi hiç kafasına takmayan olsada olur olmasada olur diyen ama olması gerektiğini bilen

şu an ise askerelik hayalleri kuran birisi

)

fazla konuştum heralde dimi

ama webmaster olupda deli olmayan varmıdır bazen kendi kendime bile konuşuyorum yahu insan belli bir süreden sonra kafayı sıyırıyor sürekli bilgisayar başında artık bilgisayardan uzak olunca özlüyor insan bilgisayarı ama başına geçincede ulam lanet olsun yine geldik ya diyebiliyor eee meslek aşkı işte
harddream şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

tiplemesi , zoque , klasik

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik