Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » Klasik zoque tiplemesi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.04.2002   #51 (permalink)

stNonStop's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 5

Nightmarex baba hiç kızma ama sen zoque tiplemesine pek uymuyon gibime geliyor

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 29.04.2002   #52 (permalink)

darius's Avatar

Yer: ankara
IB öğrencisi
ders çalışıyor
ders çalışıyor
ders çalışıyor
ders çalışıyor
ders çalışıyor
....

Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 08.05.2002   #53 (permalink)
StiLL

* ilkokula ağlayarak başladım.
* Orta okula geldiğimde ilk haftadan sınıftan atıp başka sınıfa aldılar.

* Orta okul zamanlarında Amigayla Ses Birleşimleri yapıp arada bi
oil imperium yada princes of persia oynuyoduk hehe

* Daha sonra PC ile tanıstık yaptıgımız 2 şey vardı
FİFA da turnuva yapıoduk daha sonra NEROTİK film izlioduk

* Lise ye geldik SUADİYE LİSESİ'nde okudum aslında okuyamadım desek daha iyi olur hehe

* Lisede hocaya AŞK Maksadıyla sulanmakan Okuldan Def edildim.

* O sıralar Patenede binioduk tabi sene 94 de başlamıştık sene 97 olunca TURKİYE PRF* Rollerblade Skate sampiyonu olduk

* Daha sonra Bi kaç yerin sponsorlugu altında ilerleyelim derken
internet cafeyle tanısık. ( Tanışmaz olaydık )

* Paten o sırada Sigaranın gelmesiyle mazi oldu.

* Şu aralar web le grafikle falan kasan bi eleman cıktı işte ortaya..

Bakalım sonumuz ne olacak)

Not Mesaj biraz eski ama bende yazmak istedim.. ) "HevesS"

Old 03.03.2003   #54 (permalink)

Yer: istanbul
orta iki de büyüyünce matbaa meslek lisesine gitmeyi düsünecek ve hatta bunu basaracak kadar ileri görüslü(zekalı(salak))

liseye basladıgı ilk bütün sınıf arkadasları para basmaya çalısırken otobüs bileti basmaya çalısan

bilgisayarla yanlislikla lise 2 de tanısan, windows u ve Photoshop u 3.0 dan itibaren tanıyan

her çeşit antika fotograf makinesi çesidiyle fotograf çekebilecek kadar sanslı

lise deki ilk iki senesinde devamsızlık sınırlarını her ders için fulleyen (ve hatta bazı derslerde asan)

lisede kredili sistemin ilk üniversite de ders geçme sisteminin son magdurlarından olan

naparsam yapayım takdir veriliyor nasıl olsa diye düsünüp pek dersler için kasmayan (meslek liselerinin güzel yani)

lise 3 te asla devamsızlık yapmayan (haftada bir gün okul vardı)

üniversitede tamamen alakasız bi bölüm okuyup (yaptığı 15 tercihin 8 i bu bölüm) bölümünün sonuncusu olan ve bu yüzden bazı hocalar tarafından türki cumhuriyetlerden geldigi sanılan,

3. sınıfta aldıkları bilgisayar dersinde üniversite hayatındaki ilk 100 ünü alan , kopya çekildigi iddia edildiginde ise ben üç yıldır bu dersi bekliyordum zaten diyen sonra bir daha o derse girmeyen ve bütünlemede geçen

okulu uzatısının ilk senesinde (5.)(1999) bilgisayarın b sini bilmeyen arkadasları tarafından bilgisayar kullanmayı bildigi için internet konusunda da bilgili olduguna inanılması nedeniyle yine sınavdan kaytardığı bir gün gizlice ilk kez internetle (chat) tanısan ve tanıstığı günün ertesinde balıkesirden bursaya iki kızı getirtmeyi basaracak kadar iyi bir chatci

Istanbul a döndükten sonra iyi bir matbaa da yanlıslıkla is bulan ve ikinci kez internete giren (1999) bir daha da pek çıkmayan,

ilk internet sayfasını chat te kızlara resmini göstermek için açan,

web sayfası yapmanın chat ten daha zevkli olduğunu düsünüp chatten soguyan, ve kendine haftada iki tane web sayfası yapan

krizden hemen önce kendi isini kurup sonra batıran ve sonra parasızlık nedeniyle tüm sosyal faaliyetlerine son verip kendini tamamen internet sektörüne adayan ve hatta 2002 yılı itibariyle web sayfası yaparak geçinmeye baslayan

bu soruyu niye daha önce görmemisim diye hayıflanan,

hiç bir zaman @nightmarex e sataşmayı düsünmeyecek kadar akıllı,

bilgisayar oyunlarıyla sadece ortaokulda ilgilenmis, hatta counterstrike bile bilmeyen

sitelerinin PHP programlamasını yaptığı ali talip özdemir ve aydın ayaydın'a af konusunda mail atan ama cevap alamayan,

elbet bir gün af çıkacaktır o zaman benim naçiz vücudum su bilgisayar belasından kurtulacaktır, umuduyla son seçimlerde ilk af mevzusunu açan partiye oy vereceğini söyleyen, sonra af çıkarmayınca tüm partilere dümdüz giden,

bir gün tarih öğretmeni olarak haftanın 4 günü yatacağı hayaliyle yaşayan

türk sanat müzigini ve türk halk müzigini seven

bu kadar yazdıktan sonra psikologa gitmis kadar rahatlayan ve hatta simdi bir kahve içilir iste diyerek artık enter a basan biri
hizir şu an çevrimdışı  
Old 03.03.2003   #55 (permalink)

cruelstroke's Avatar

Yer: Samsun
konuyu açan arkadaş çok güzel değerlendirmiş
cruelstroke şu an çevrimdışı  
Old 03.03.2003   #56 (permalink)

Yer: Izmir
üşenmeyipte 1000 karakter ve üzeri mesaj ekleyen arkadaşların alınlarından ve gözlerinden bir bir öpüyorum.. iyiki sizler varsınız.. yoksa hayat çok çekilmez bi hal alırdı..
Dhensiz şu an çevrimdışı  
Old 03.03.2003   #57 (permalink)

hiGS's Avatar

Görsel: 1
*ilkokul'dan zeki oldugu için 2. sınıftan başlayan.
**5'i sınıfta ilçede ilk açılan ozel okula para odemeden giden.
**anadolu lisesini 3. olarak kazandım.
**İşte buraya dikkat
**9'sınıfta 3 dersten kalan daha sonra ortalama yukseltmede kıyak geçildiği için zor zar eşit eğırlıga gecen bir ogrencilik yaşamım oldu.
***Gittikce kotuleşmeye devam ediyor hedefim ilk senede universiteyi KAZANAMAMAK.

Bilgisayarla ilk tanışma Commander(fazla tanışamadık kendisiyle babam ilerde başına gelecekleri bildiği için ellettirmiyo)(annem ise cıss kaka gibi terimler bulmuştu.)
Daha sonra dayanamayım PC aldılar.İlk zaman FIFA oynadım.
Daha sonra Kuku arşivi yapmaya başladım.
mert-tr adı altında siteler açmaya başladım geliştirdim.Bir ara s5'de açmıştım siteyi zehir.org çalmıştı. ne rezil etmiştim adamları (cjb'yi telefonla aramış adamım kimin sitesinin daha once açıldıgını anlamak için
Sonra ASP'ye bi takıldım hala takılırım kendisiyle..
İnternet faturası 150-200 düşerse gidip telekoma nakit olarak veriyorum
Bir ara USJ hackteam'e girdim neden girdiğimi hala bilmiyorum.
Projeleri kağıda çizen biriyim
Televizyon seyrederim(baya cok seyrederim hatta)
80 ve 70 lerin karikatür dergileri koleksiyonu yaparım.Punk dinlerim..
Arada amator kamera ile reklam cekerim..İyi bir proje bulursam GAG a yollayacam.
Lise 2'deyim iletişim tasarım yada reklamcılık okuyacağım.YarışMacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Old 04.03.2003   #58 (permalink)

Firan Zal'honan's Avatar

maşallah
günah çıkarma merkezi gibi olmuş burası

bu kadar ayrıntılı hayatını yazmaya üşengeç (ki sanırım bu herşeyi anlatıo)
uykuyu seven
devamlı müzik dinlemeye and içmiş
en son teknoloji her zaman benim olmalı diye koşturup kıçındaki şemsiyeyi bi türlü kapatamayan
gülmeyi ve güldürmeyi seven
iki kez üniv'e girip canı sıkıldıı için bırakan
devamlı parmaklarını çıtlatan
haftada 50 biradan aşağı içmeyen
borçları borçla kapamaya çalışan
art direktörlükle kart traktörü bir tutan
en yoğun halindeyken bile millete yardım eden
feci sinirlenen ama çaktırmayan (salak işte nolcek)
icq listesi 2000'lere vuran (hatun sayısı 1500'dü )
işten eve gidince bile daha ayakkabılarını çıkarmadan bilgisayarı açan
FRP ve Simulasyon oyunlarına meraklı
dağınık ama feci derli toplu
ayda yılda bi banyo yapan
kel
hep 1.68 olduunu sanan 1,63 boyunda
hamurlu yemek delisi
mantı kölesi
....

harbi kendini analiz ettirio bu başlık ya
Old 04.03.2003   #59 (permalink)

pixage's Avatar

Görsel: 3
* Çocukluğunda "-Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna bıkmadan usanmadan "-Bilg. Mühendisi..." diye cevap verirken, liseyi orta dereceyle bitirdikten sonraki ilk sene, sınav korkusundan dolayı sınava girmeyip migros'ta kasiyer olarak işe başlayan.

* Bunu takip eden 5 yıl boyunca üşengeçliğinden hala migros'ta çalışan.(çok şükür bu işkence 2 ay önce sona erdi. )

* Açıköğretim iktisat'ta okurken 2'şer dikişle 2. sınıfta çakan ve askerlik korkusundan tekrar açıköğretim'e giren.

* Bir zamanlar aşırı dozda müzik tutkunu olup, ağırlıklı olarak yabancı müzik dinlerken Metallica, Megadeth, DreamTheater, Cranberries gibi gruplardan vazgeçemeyen.(Belki hala öyleyim de, eskisi gibi değilim)

* Henüz tanışmadığı insanlara karşı aşırı soğuk, ama mevcut arkadaş çevresine karşı aşırı sıcak ve buharlaşmış

* 19 yaşındayken dance e-jay isimli müzik programını gördükten sonra, doğduğundan beri hayali olan bilgisayara kavuşma vaktinin geldiğini anlayan. ve bu andan sonra bilgisayar ve tasarıma olan düşkünlüğünden dolayı gözlerini kaybetmek tehlikesi ile yüz yüze olan.(Doktor gözlük verdi. Ben almadım )

* Kel (Doğal hali)

* 1.75 civarı boyunda

* Vejeteryan ( Ben bu konuda bir prototip sayılırım )

* 1 seneye yakın süredir, kenidene uygun hatun bulamamış. Zaten mevcut olan son hatun adayınıda bilgisayarına olan aşkı yüzünden kaybetmiş.

* bilgisayarındaki herhangi bir dosyayı bulmak için her seferinde 5-10 dak. harcayacak kadar dağınık.

* Balık hafızasına sahip (0.5 sn.)

* Hala kendine ait ilk bilgisayarı (celeron 533mhz..) kullanmakta olan.

* İkizler burcunun bütün özelliklerinin hammallığını yapan.

* Başının üstünde 2 göz, 2 kaş, 1 burun, 2 kulak, ve hiç saç olan

* Ve Kendisi hakkında bundan daha fazlasını aklına getiremeyen, sade bir insanoğlu
pixage şu an çevrimdışı  
Old 05.03.2003   #60 (permalink)

Murathan's Avatar

Yer: ISTANBUL
Anormal zoque tiplemesi..

79 yazında yurtdışında doğmuş vatan millet sakarya denilerek milli eğitim ve terbiye için (!) ülkesinde okula başlatılmış çalışkan sessiz yakışıklı öğrenci ortaokul sıralarında pc dergilerini kaçırmadan takip eden harçlıklarını kitaplara ve dergilere veren ilk bilgisayarı bir bilişim fuarında tanıyan (küçük bir organizasyondu) karıştırıp şirket bilgilerinde gezinip hesaplara göz gezdirirken (Acaip hissetmiştim kendimi ) kulağından tutulup dışarı atılan o günden sonra dahada fazla müptelası olan ancak lise yıllarına kadar başına oturamayan edebiyat dehası şair ve platonik geçen kendinden büyük kıza aşık olduğu için teklif edemeyen orta halli hocaların gözdesi kızları deli eden ama asla taviz vermeyen sigara alkol vs.. olmayan ideal'e yakın öğrenci...

Organize etmek toplulukta konuşma noktasında eskiye nazaran hayli yol kateden sınıfta/okulda milleti toparlayıp birşeyler anlatan hep farklı ve aksiyon insanı..

Dergi çıkaran radyo'da program yapan kendi bir zamanlar insanlara adayan yerleşik olmadığı şehir kalmayan Genaral'in emriyle kürkçü dükkanına dönen maddi sıkıntılar yüzünden yurtdışı burslu okumasına izin verilmeyen hayatının en büyük hatasını yapıp 'dünya' ben geliyorum diyen...

19 yaşında olduğuna bakmayıp takım elbise kıravat (ilk defa..)
iş görüşmeleri yapan bir dönem (burayı geçmem lazım) sonrasında ailesinden '0' lira destekle netcafe kurup kendisinin olan ilk pc'ye bakıp 'vira bismillah' diyen yaklaşık 2 yıl netcafe işlettikten sonra donanım satışı ağ kurulumu program yazılımı ve netcafesi olan iki katlı ticarethaneyi (maddi sorunlar yüzünden)
kapatıp herşeyi unutan bu esnada sevdiklerini kaybedip bir yıl boyunca hiçbirşey yapmadan yaşadığı hayata lanet edip travmalarla uğraşırken iki defa ölümden dönen 1 yıl sonunda cebinde "0" kafasında "0" kalan (bilinç altımı mı sildim ne bilmiyorum ama çok az şey hatırlıyorum oda çok kasarsam)ve kendisinden büyük bir kadınla tanıştıktan sonra hayata yeniden merhaba diyen son bir yıldır tasarımla uğraşan toplam 2 yıllık bir tecrübesi olan sürekli/hızlı ve kafasına koyduğu şeyi öğrenen (bu beni korkutuyor..) genelde isterse herşeyi başaran öğrenci olmayı sevdiği için açıköğretim kamu yazan 2. sınıf 3.'e geçemeyen..
bir gün parası olursa tasarım iletişim okumak isteyen son 2 yıldır sigara kullanan hayatı dalgalı bir serseri...

Hayata tutanamamış bir görüntü ve yoğun bir stres izlenimi verirken başkaları için mutlu görünen genelde sıkıntılarını içine atan duygusal biri...

Geceleri seven son 3 aydır 3 proje çıkarmış gece uykusunu unutmuş ağ kurulumundan server yapılandırmasına kadar üzerine vazife olan/olmayan onca çalışmadan sonra yaşadığı problemler sağlığına yansımış hala duygusal ve iyiniyet gibi aptallıklarından dolayı şirketle bağlarını koparamamış tahmini 1 ay süre içerisinde kendisine yeni iş arayacak ama bir gün başaracağını bilen sevdiği kadın için yaşayan sık sık Istanbul yapan ancak son zamanlarda Istanbul'a hasret / Aşık biri..

Neler saçmalıyorum ben ya ..

Boşverin ;

Çok sigara içen çalışırken wooferla yabancı müzik dinleyen son aylarda iyice kilo kaybetmiş
Gece'nin tamamını ve gündüzleri en az 5 saat bilgisayar başında geçiren oyun/chat/*hack vs.. ye zaten vakti olmayan normalde sakin görünürken bir an aklına eseni yaparak insanları şaşırtan akıllı uslu - delilerdenim ..

Çevreye verdiğim rahatsızlık için de özür dilerim..

Saygılar..

*Bahsi geçen hack=Lamerlik değildir.Zamanında ibranice web siteleri için organize ataklar takım halinde yapılmıştır.Aynı şekilde Amerika içinde düşünsekte takımı toparlayamamışızdır.
Murathan şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

tiplemesi , zoque , klasik

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik