|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
Klasik zoque tiplemesi
acaba çoğunluk böyle mi? lise mezunu üniversitede okuyor yada çalışıyor lisedeyken boş dersleri asıp net cafeye gidiyor büyük bi gazla webmasterlığa(bence)başlıyor çok iyi işler ortaya koyuyor televizyona pek bakmıyor strateji veya fps oynamyı seviyor (benim gibi frp oynayanda vardır belki) genelde yabancı müzük dinler bazı metalci ve benim gibi punkçular olabilir vebenzeri gibi ekleyeceği olaaaaaaaaaaaan
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
lise mezunu,
açık öğretimde, lise'deyken boş dersleri asıp kız tavlamaya giden, meslek olarak webmasterliğe başlayan, televizyona bakan, hatta dizi kahramanlarına aşık olan (şevval sam tekin) strateji'ye bayılan ama frp'nin ne olduğunu bilmeyen, ahmet kaya, cem karaca, moğollar vb özgün ve anadolu rock dinleyen... sanırım jenerasyona fazla uymuyorum ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
-Lisede iken internet cafe olmadıgı için , cafe'lere gidip okey oynayan..
-Orta Okul ve Lisedeyken sabahlar'a kadar basic ve pascal başında kafa patlatan.. - Network sistemlerine merak sarmış ( Unix , Novell , NT vs.. ) zamanında ![]() -Artık web desing'na yönelen.. -En önemlisi ve en önemlisi FENERBAHÇE DELİSİ Televizyon'a gelecek olursak sadece spor haberlerinin fenerbahçe kısmını, oyun olarak dersek quake , half life, Thief , Red Alert , Star Craft.. vs. vs.. Türkçe olarak Bülent Ortaçgil , Barış Manço , Erkin Koray vs.. Yabancı Olarakta richard marx , Cat Stevens ve Metellica Hayranıyım )Ama tekrar söylim hayatımdaki en önemli şey FENERBAHÇE'dir... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Benimki çok uyuyor
webmaster
fps le arası yok RPG ve FRP hastası Lisede okuluna site yapar Metalcidir doom dinler gaza gelir hardcore ' a dalar bunu da nasıl oluyor hala çözebilmiş değildir Günde 2 site yapar hepsini kenara köşeye atar Sonra unutur bi de onların kaynak kodlarını siler ))))
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
bilmiyorumki uyuyormu :)
Üniversitenin bilgisayarla alakasız bir bölümünden mezun
Boşta gezen, oyunla pek arası olmayan Televizyon seyretmeyen Bunun haricinde ne yaptığını kendi de bilmeyen ![]() Lisede bilardo ve atari salonlarına takılan Her tür müziği dinleyen nelerle uğraşıp sonra dandik serverına ftp ile bağlanamama gibi bi saçma sorunla karşılaşan... bi adamım ben abi ![]() ![]() ![]() Ayrıca burası çok kozmopolitik bir sınır çizilemez sanırım |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
Alıntı:
harbi guzel!aman hanim duymasin ![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Yollar/TR
|
lisedeyken MEB projelerinde çalıştığı için sınıf geçmede zorlanmayan, okulu asmayan.
IT üzerine çalışan Ara-sıra TV izleyen racing ve flight simulator tipi oyunları seven Her türlü müziği (özellikle halk müziği) dinleyen Evini seven ve dışarı çıkmaya üşenen |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
-lisede satranç ve masa tenisi delisi (ilk 286 ile tanışma yıllarım)
-oyun olarak pek beceremeyen bu nedenle hiç oynamayan -dizi değil her şeye aşık olan (arkadaşların tabiri [oğlum sen hamam gider kurnaya, düğüne gider zurnaya aşık olursun]) - bilgisayardan pek anlamayan gene de öğrenecem diye gece gündüz pörtlek gözlerini pötleten - türkçeyi iyi konuşmaya çalışıp beceremeyince (ben köylüyüm ya alatamıyom) şivesine dönen... 8yahu ben buraya yakışmıyom mu ne?)
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
- Lisede atarilerden cikmayan
- Sonra bir Amigasi olan ve 15 inde bilgisayar edinen - Universitede ingilizce ogrenen, degisen - Grafike saran, sardigi gibi kalan - Simdi Fransizca ogrenen - tek sebep Laetitia Casta valla - - ileride akademisyen olmayi dusunen, ama buna kendisi bile inanmayan gerisi asagi yukari ayni, evcil, yabanci pop duskunu. Game de favorim Kyodai Mahjong ve Gruntz
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
unLucky--lise'deyken boş dersleri asıp kız tavlamaya giden,
meslek olarak webmasterliğe başlayan, hatta dizi kahramanlarına aşık olan strateji'ye bayılan cem karaca, moğollar vb özgün ve anadolu rock dinleyen... aykara--Televizyon'a gelecek olursak sadece spor haberlerinin fenerbahçe kısmını, oyun olarak dersek quake , half life, Thief , Red Alert , Star Craft.. vs. vs.. Türkçe olarak Bülent Ortaçgil , Barış Manço , Erkin Koray vs.. Yabancı Olarakta richard marx , Cat Stevens ve Metellica soul--webmaster RPG ve FRP hastası Lisede okuluna site yapar Metalcidir doom dinler gaza gelir Günde 2 site yapar hepsini kenara köşeye atar Sonra unutur bi de onların kaynak kodlarını siler )))) eXe-LaNcE--Televizyon seyretmeyen Ayrıca burası çok kozmopolitik bir sınır çizilemez sanırım arap_kadri--lisede satranç ve masa tenisi delisi dizi değil her şeye aşık olan (arkadaşların tabiri [oğlum sen hamam gider kurnaya, düğüne gider zurnaya aşık olursun]) blackinwhite--Simdi Fransizca ogrenen - tek sebep Laetitia Casta valla SHALALA--başta yazmıştım ama hepsinden biraz uyuyor bana ayrıca benim fikrime göre buraya uymuyor diye kimse kırılmamalı
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!