|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
fotolar bi an önce galeriye (nerde ise bu) eklense de kim kimdir hatırlasak. yakada isim olayı hoş değil, ok; ama 30 kişiden konuştuklarımı hatırlamakta kolaylık olur fotolar sanırım.
|
|
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Toplantı çok hoştu hakikaten bir sürü arkadaş ile yüzyüze tanışma imkanı oldu ancak her muhabbete de katılamadık maalesef yetmedi varkit zaman
![]() Bende çok az foto var şuraya fırlattım; http://ferruh.mavituna.com/article/?479
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Toplanti çok guzeldi.Yeni oldugum icin cogu arkadaslar ile ortak bir muhabet ortamimiz olmadi . bundan sonraki toplantilarda kaynasmak dilegiyle ..
fotograflarin bazilari asagidaki adreste .. su anda macintosh kullandigim icin bazi turkce karakterleri yazamiyorum idare edersiniz artik http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal....php?cat_id=19 |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
|
gelmeyi çok istediğim halde gelemediğim ikinci zirve,
fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla bu sefer arka bahçenin arkasına tıkılmamışsınız ![]() bu sene sonunda istanbula geri dönmeyi düşündüğüm için en azından eylül deki zirveye gelebileceğimi umuyorum, ( geçen yıldan kalma pasta sözlerini de unutmadığımı hatırlatırım bu arada @yansima abey )
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
Her zirvede biraz daha yeni yüzlerle tanışıyor olmak oldukça keyif verici.
Eğlenceli bir zirve olmasının yanısıra, delinin birine de şapkayı kaptırıyoduk az daha o oluyordu yani burdan şunu söyleyebilirim ki zirveyi kaçıran arkadaşlar üzülsünler, pişman olsunlar, oturup ağlasınlar Bundan sonraki zirveyi kaçırmasınlar.. Aslında daha fazla resim çekmiş olmam gerekirdi ama, elim pek gidemedi deklanşöre.. Ama gittiği kadarı ile katılımcı listesi fotografları ile http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal...php?cat_id=115 adresinde. Alıntı:
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
bursa 2 deme uğur abim
Geçen hafta mmarlonn'a gittim söyledim.hizir'a aktardı..Artık yapalım diyorum yavaştan yavaştan.. @hizir abi;bu yıl organizasyon başkanı geçen seneki gibi sensin.. ...Bir anca düşünmeye başla..marlon arayacaktı seni zaten
|
|
|
|
#98 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Fotoğraflar güzel (kırmızı gözeri saymazsak) ; çekenlerin eline, makinelerine sağlık.
Myself me = new Myself(); Mesaj gemeaux tarafından 06.04.2004 (06:39) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
burada okudugum ve konustugum kisilerden edindigim izlenimlere göre oldukca güzel bir bulusma gerceklesmis. herkese gösterdikleri ilgi, katilim ve yardimdan dolayi cok tesekkürler. umarim bir dahaki toplantida bende aranizda olabilirim.
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
|
kesinlikle, pişmeyen afacan köftelerinden tutun her gün icq'da ense tokat olduğum insanların masasına korkakça yaklaşıp "hehe zoque değil mi? ühühü" diye serzenişlerde bulunmam vs. hayatımın en güzel anıları arasında yerini alacaktır.
ha ben hala idda ediyorum gmail 1nisan
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo |