|
|
#102 (permalink) |
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
Askere gitmeden yetiştirebilirsem, ki yetiştirmem lazım biliyorum ama bitmeyen işlerimle başım dertte, 1:12 oranlı panoramik fotoğrafları (! umarım olmuştur daha bakamadım) ve video'yu yükleyeceğim... Toplantı hakkaten sıcak ortamlı güzel bir kaynaşma vesilesi oldu İzmir'den geldiğime değdi. Bu arada forumdan birkaç arkadaşın benden fazla İzmir'li ve hatta "Bornovalı" çıkmasına da şaşırmadım değil hani
![]() Asker dönüşü gelmek isteyenleri İzmir'de sazlı sözlü gezmeli empas-beri-dungeon üçgenli bir şekilde İzmir gelenekleriyle ağırlayacağım haberiniz olsun... |
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
yanlış mı hatırlıyoru yoksa pixage saçlı haliyle katılmayacak mıydı?
bir de gözüme takıldı, her masada bir sürü değişik markalarda sigara varmış. iyi ki diyorum gelmemişim, yoksa fena duman altı olacakmışım... (züğürt avuntusu?)
|
|
|
#104 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hatta ve hatta, ilerleyen saatlerde, kapı tarafında oturan arkadaşların kapıdan gelen soğuğun etkisiyle teker teker daha içeri taraf ile muhabbet kurma çalışmaları ile kendilerini daha içlere transfer ederek soğuğu bertaraf etmeye yeltenmişlerdir.
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Bende o baş ağrısı sadece bende oldu sanıyordum pasif içi olmama rağmen (paket taşımam birisinde varsa otlanırım
) baya bir duman altıydı. Eve gelince direkt vurdum kafayı yattım.
|
|
|
|
#107 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Malum bende en fazla o kadar uzuyo saçlar ![]() Alıntı:
ama gözlüklere pek müdahele edemedim birazdan aceleden bir ara el atarım söz..
Ars longa vita brevis * pixage.net:geometrik senfoni | işleyenkulak:kulaklar pas tutmasın flickr:bir insan bin enstantane | macline:mac'te multimedya Mesaj pixage tarafından 07.04.2004 (00:39) yeniden düzenlendi. |
|||
|
|
|
|
|
#108 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
editörler toplantısı'nın katledişi..
işin komiği,
biz anadolu yakasından gelenler (bérk,ben,emiremiroglu,blurise ve esrar) toplantıya 1-1,5 saat gelip, (vapuru kaçırmasaydık, daha erken gelicektik )editörlerin toplantısına tam orta yerden dalmamız ![]() hatta konu içinde bi arkadaş niye 3 teki toplantıya 1 de gidiyoruz diye bisi söylemis açıkçası bende bilmiyorum.. acaba kimin fikri?
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@maver, yanyana sayılabilecek fotoğrafımız bile var
http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal...?image_id=1180
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu |