|
|
#111 (permalink) |
|
İşlerimden dolayı ancak yazabiliyorum. Öncelikle katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. oldukça eğlenceli, keyifli bir toplantı oldu bence. Tek kötü yanı yeterince sohbet edemeyişimiz oldu. 3 ayda 1 organiz olmak güzel olabilir. Zaten birçok arkadaşla zirveden zirveye ancak görüşmek mümkün oluyor. Diğer yandan zirve ile ilgili fotoğrafları galeriye ekledim. flash kullanmak istemediğimden dolayı noise ve titreme var bazı fotoğraflarda. Tekrar katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum daha sık görüşebilmeyi umuduyla Galeri için : http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal...php?cat_id=117
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
Fotoların çoğu süper çıkmış ellerine sağlık hocam, bu arada gerçekten toplantıda tanışamadığım muhabbet edemediğim bir çok kişi oldu. Biraz daha sıklaştıralım inşallah bu atraksiyonları.
|
|
|
#113 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
öncelikle gelen herkesle, tartışma, kaynaşma ortamı olduğunu belirterek başlamak istiyorum.
Alıntı:
![]() bunun dışında pixage'in açıköğretim sınavından çıkmış deli hali ile benim kaçık halim birleşince, -hayalet, absconder farketmiştir- ortaya süper espriler çıktı. Ayrıca yoklama listesi almamız da cabası idi. Herşeye rağmen süper bir zirve idi. İçeride olmamız ortam olarak boğulmamıza neden olsa dahi kaynaşmak açısından güzel oldu diyebilirim. 3 ayda bir olması fikrine de tamamen katıldığımı söylemek isterim. @pixage: cekirge için çektiğim fotoğraf ne oldu? @yaNSıma: abi sesin hiç de uyumuyor gibi gelmiyordu.
|
|
|
|
#114 (permalink) | |
|
Alıntı:
@bulent; http://www.zoque.com/tr/fotograf/gal...dia/117/01.jpg 'daki kare için ayrıca tebrik ediyorum abi, çok hoş yakalamışsın LaHaine 'i... Bunlara ek olarak, görmek isteyenler için yoklama listesinin orjinal kopyası ![]()
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
haha üzerine orjinal kopya yazacağınıza benim nickimi düzgün yazsaydınız be, olmadı fotoşaplardınız
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#118 (permalink) | ||
|
Alıntı:
yazan şahsiyetin kalem tutamazlığı o ... ![]() Geç bakiim tahtaya sen, tek ayak üstünde step dansı yapacaksın.. hadi bakem.. ![]() Alıntı:
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
valla bu arkadaş sen olsaydın anlardım ama..
![]() şaka bir yana haklısın, bir editör büyüğüm elimden tutsun yardımcı olsun bu soruna.
plasticwings ~ değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü. blogkardeşliği ~ blog yumağı Mesaj plush tarafından 07.04.2004 (19:13) yeniden düzenlendi. Açıklama: bahsettiğim "soul" yanlış anlaşılmasın :) |
|
|
|
|
|
#120 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk |