|
|
#41 (permalink) | |
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
Alıntı:
Aramızda iyi bir fotoğrafçı var (@gravity) artık fotoğrafları çeker herhalde çekersin di mi @gravity
|
||
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
ya şimdi bunu böyle ara toplantı şeklinde yapalım da, artık bu toplantılara "İSTasarım toplantısı" tarzında bir hem seminerlerin falan da verildiği bir toplantı haline getirme zamanı gelmedi mi. bence yakında bu tarz şeyler yapabiliriz. hatta ilk toplantımızı İTÜ'de yapabiliriz falan... "www.zoque.com desteğiyle" diye bir de ibare heryerde. tabi kolay bir iş değil de.. neyse şimdi tamamını getiremiyorum da bence güzel bir fikir
( delinin işi kuyuya taş atmak işte )
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
hem sosyal bir etkinlik olması daha çekici oluyor...
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
hayalet valla İTÜ'de olursa IEEE toplantısına döner haklısın
emir gönül ister ki hem geyik havasında geçen böyle toplantılar olsun hem de az önce söylediğim tarzda etkinlikler. böyle birşey yapılırsa belki ilki kendi aramızda olur ama tutulursa daha sonrakiler organizasyon havasına da girebilir. bu tarz organizasyonlar yapmak vakit alıyor şimdi böyle konuşuyorum da elini taşın altına koymak gerektiğinde kaçarım herhalde
|
|
|
#46 (permalink) |
|
|
Türkiye internete bir alışsın sonra web tasarımcı, yönetici ve programcıları ile belki bir dernek ya da oda kurabiliriz.. WO ( web tasarımcıları odası ), o zaman mimarlar odası gibi hem kokteyl hemde kurul toplantısı yapabiliriz...
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Ben de çok gelmek isterdim ama o tarihte şehir dışındayım. Ama ayrıntıları buradan takip ederiz sonrasında Nasıl olsa bu ara toplantının bir de ana toplantısı olur dimi
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Önceden belirtmeden de gelseniz bir sorun olmaz herkese her zaman açığız kıvrılırsınız bir kenara
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim |