|
|
#72 (permalink) |
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
kadro gerçekten sağlam benim içinde eğlenin bu arada resimleri bekliyorum..
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
berk beni unutmuş kadıköy yakasından... :
1.bérk 2.blurise 3.yaNSıma 4.hellfire 5.esrar 6.MaRcoPascha 7. emiremiroglu 8. cgencer ayrıca mmistanbul olarak da birkaç kişi eklenecek toplantıya... yani nüfus 40'ı geçti bile.
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
@cgencer: fenomen adını avrupa yakası için eski listelerden birine kaydedince üzerine biizm eski listeyi de kopyalayınca marcopasha'da 6.'ya kendini yazmış. sorun benden değil.
bu arada MMIstanbul listesini de takib ediyoprum. Orayı takib edenler varsa bilirler, büyük olasılıkla toplantının ortasında bi 4-5kişi basacak toplantıyı ![]() selamlar.
|
|
|
#75 (permalink) |
|
hepinize iyi eglenceler
bu arada zirveye ait fotograflari bekliyoruz.
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
>berk: nema problema.
![]() bu arada anadolu yakası gençleri olarak biraz panik etmişsiniz canlar; saat 15'deki toplantıya 12:00'de gitmek yaklaşık 90-100 dakika mekanda ağaç olmayı sağlayacak... zira kadıköy-karaköy 25 dakka, ordan tünelle yukarı 15-20 dakka, 5-10 dakka da yürüyüş mesafesi=50 dakka. kaldı geriye 2 saat ve 10 dakka; tabii bir vapur fazladan beklersek gecikebilenler için kalan süre bibuçuk saat. vay anam vaay... gaste falan almalı da okumalı. |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
İzmir Zirvesi Katılımcıları
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
arkadaşlar güzel sohbetler oldu, çok sıcak bir havada geçti toplantı.
kapalı mekandaydık bugün havanın soğuk olmasından dolayı (herhalde) biraz duman-altı olduk. görüşemediğimiz, karşılaşamadığımız, sohbet edemediğimiz arkadaşlar oldu. darısı izmir zirvesinin başına.. - bülent ince (bülent ile en kısa zamanda görüşeceğiz, tekrar geçmiş olsun diliyorum kardeşine) - blackinwhite (uzun zaman olmuştu sohbet etmeyeli, hasret giderdik biraz) - stalker, yansıma (gözlerim stalkeri ve yansımayı aradı uzun süre ama bulamadı) - malina (teyzem gene gecikti veya gelemedi) - gravity (çizerin eğitimsizi makbuldur dedi ama fotoğraf çekmedi) - la haine (maalesef karşılaşmadık) - pixage (neydi abi photosmartın modeli ?) - sahip (dediğim gibi site çok iyi gidiyor, (daha genç bekliyordum, öhö.. abi! oldum) - yaNSIma (katılamadı veya geç geldi) - lumbering satyr (nasıl okunuyodu abi senin nick?) - dejavu (avatar çok güzelmiş) - gemeaux (doğum günü hediyesi için teşekkürler)
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi |