|
|
#81 (permalink) |
|
Re: ara zirve (4+0.5) // forum toplantisi - ISTANBUL
İsmin geçmediği halde bir uğrayayım dedim aslında gene unutmuştum. Absconder sağolsun kaldırdı beni yerimden çağırdı toplantıya. Fakat benim gelmemi beklemeden gitmiş
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
Alıntı:
))neyse çok güzel bir toplantı oldu, ben ilk kez bi zirveye katıldım ve çok eğlendim.. herkes o kadar iyidiki baya memnun kaldım. ve bu topluluğa olan saygım bir kat daha arttı.. hiçkimseyi tanımama rağmen, herkesin sıcaklıgından dolayı baya bi rahattım yani ![]() keşke 3 ayda bir zirve yapılsa, 3 ara 1 ana olmak üzere çok çok güzel olur bence ![]() sevgilerimle
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gerçekten beklediğimden çok daha eğlenceli geçti, sadece 4 aydır buralarda olmama rağmen kendimi artık daha bir forumlu hissediyorum. Gelen arkadaşlara teşekkürler, gelemeyenlerle ağustosta görüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Herhalde önce zirveye katılıp sonra foruma yazı yazan bir benim
hatta forumlara üye olmadan önce toplantılarına katılmayı düşünüyorum artık gerçi tanışma imkanı biraz sınırlı kaldı ama olsun, bu kadar entriye bu kadar olur.. Herkese sıcaklığından ve samimiyetinden ötürü teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Evet kendi adıma güzel bir toplantı oldu.
@zoque da aramızda olsa ne güzel olurdu. @soul acaip dinamik genç bir arkadaş çıktı . Ama sohbetlerinin hepsini dinleyemedim. @malina hanımı göremedim. Çok üzüldüm. @sahip borsacı çıkınca koptum. Sitesini zevkle beğenip okuduğumuz abimizle bir de @YunusT çok sağlam bir bilimkurgu ve kültür sohbetine giriştik. @gravity askere gidecek, adam kalkmış İzmir'den gelmiş, samimi ve iyi bir genç . @cgencer i merak ediyordum. En az postları kadar sıradışı ve keskin bir zekayla karşılaştım ![]() @LostPixels e tek tük yeni sitesi için övgüde bulunabildim. Oysa sormak istiyordum, tasarımlarını nasıl yapıyor. @hellfire , @absconder ile vapurla döndük. Daha çok şey var söylenecek. Ne geyikler konuşuldu gmail başta olmak üzere. Verimli bir zirveydi. Bir çok kişi 3 ayda bir toplanmak istiyor. Bunu bizde konuşuyorduk. Hayırlısı artık
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eğlenceli ve bol geyikli bir toplantımız oldu. gerçi biraz hava soğukluğunun gazabına uğradık, ama oldukça eğlenceli ve keyifli bir havada geçti. ama zamanlamayı yine tam tutturamadık
(geliş aralığı 13:30 ile 17:30 arasında değişti de )bir dahakine yuvarlak masa toplantısı yapalım bence ![]() /. azizciğim, biraz acil bir işim çıktı, o yüzden çıkmak zorunda kaldım.
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
fotoğraf çeken arkadaşlardan, fotoğrafları galeriye eklemeden önce .zip yada .rar olarak bir yerle de sergilemelerini rica etsek, çok mu ayıp etmiş oluruz. özellikle b. ince'nin kullandığı SONY makineden çıkacak fotoğrafların kalitesini gerçekten merak ediyorum..
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik |