Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) | |
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Alıntı:
http://forum.zoque.net/showthread.ph...hlight=nas%FDl
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
Zoque ile tanışma?
Merhaba
Açıkcası ben google'la birlikte tanıştım zoque ile.Oldukça fazla sayfada ismine rastladım ve işte burdayım şuan. Mesaj xuma tarafından 12.04.2006 (08:10) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Başlık Tekrarı |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: Zoque ile tanışma?
Ya ben yazmamışım bu konuya ama ufacıktım üye olduğumda hatırlamıyorum ki
Sanırım Zoque forum ile büyüdüm desem yalan olmaz. Üye olduğumdan beri internete bağlandığımda ilk girdiğim site, mail'lerimden bile önce bakıyorum Zoque'a. |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
koray önerdi
hosuma gitti site (nenia)
|
|
|
#97 (permalink) |
|
photoshop'a merak saldığım günlerde hangi arama motoruydu bilmiyorum (ama google değildi
) luna.ch adresine düştüm... çok hoşlaşmıştım, sıcak bir tavırları vardı... oradan da zoque'a transfer olduk ![]() eski üyelerdeniz ama çoğunlukla okumak eylemi gösterdiğimiz için gönderi sayımız az... fakat seviyesinden çok şey kaptığımı sanıyorum. çok çeşitli fikre ve görüşe mensub üyelerin çeşitli polemiklere girmeden düzeyli paylaşımları beni buraya bağladı.... google'dan önce ilk başvuru kaynağımdı, şimdi ikinci ![]()
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Yer: *****
|
Ben cok eski uyeydim. Ama sadece uye olmustum. Hic girmemistim sonra. Hos degil bu yaptigim ama oyle... Kullanici adim da eXpLoTTeR idi... Sonra bi gun aklim basima geldi, ama sifre mifre hak getire.. Uyeligim var, cunku ayni adla uye olamiyordum. Sonra unuttum yine... Sonra bu isimle basvurdum, sagolsunlar kabul ettiler. Diger nick duruyor mu, durmuyor mu bilmiyorum onu da...
Saygilarimla. |
|
|
|
|
|
#99 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
bence de çok güzel günlerdi, o günlerden bugüne taşınan hiç bir küslüğün, kavganın olmaması en güzeli bence. keşke eskisi gibi önem gösterebilse o zamanlarki tayfa. ps: bi yönetici yapmadınız beni ![]() ama ne zor bir olaymış forum yöneticiliği onu öğrendim, o günlerdeki -özellikle bana karşı- sabrınızı yeni yeni kavrayabiliyorum.
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Scud nickli arkadaşım sayesinde. O zamandan beri (hatırlamıyorum ama baya uzun bir süre oldu.) üye olmaya çalışıyordum.
![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!