Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Daha önceden nette gezinirken rastlamıştım.
Ama kategoriler pek ilgimi çekmedi. Bir kaç gün önce php ye başladım baktım ki aslında tam benlik bir yermiş. Bu şekilde üye oldum. ![]()
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Takip ettiğim bloglardan birinde ismini hatırlamıyorum.Zoque'nun güzelliklerinden bahsediyordu ben de bir kaç ay off member takıldım sonra üye oldum...Forum çok düzenli olduğu için (tasarım olarak) ilgimi çekmişti.
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Oldum olası forumlardan hazzetmem, seveni de sevmezdim. Sonra bir gün sayın hellfire, bana "reddedemeyeceğim bir teklif" yaptı. Ben de hayatı seviyordum. Ölmek istemiyordum. Bu nedenle Zoque'a üye oldum. "Bir-iki ay takılır, sonra uzarım" diye düşündüm. Ama Zoque, bütün önyargılarımın aksine beni kendi içine çekti. Kaçmak bir yana buraya günden güne alışır, sever, bağlanır oldum. Anlayacağınız giriş o giriş...
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sıradan blog gezmelerinden biri sonucunda burada buldum kendimi. Önceleri pek önemsemedim fakat ne zaman google a birşeyler yazsam; cevap hep burada oluyordu. 2-3-5... derken sitenin ismini aklımda tutmayı başardım ve sık sık girip kontrol eder oldum. Dikkatimi ençok çeken şey, üyelerin birbirlerine baştan savma mesajlar göndermemeleriydi. Sorulan sorulardan, verilen cevaplardan hatta müdavim üyelerin birçoğunun Türkiye'de web trendlerini belirleyen kişiler olmasından, "KALİTE"li olduğunu belli ediyordu Zoque.
Uzun süredir takip ediyorum ancak üyeliğim pek eskiye dayanmaz; birde bu kadar severim (bağımlı) ancak isminin hala nasıl okunduğu konusunda kendimle çelişkiye düşerim. - zoku? - zokü? - yoksa zaku mu? ![]() |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!