Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#111 (permalink) | |
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Alıntı:
![]() Ben Zoque'nun anlamını merak edenlerdenim, belki de sitede yazıyordur ama göremedim..? |
||
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bende bir grafik formundan buldum burayı, başta bir münasebetsizlik yaptım diğer bir kullanıcı ismiyle, daha doğrusu çocukluk işte neyse... member ama off olarak takıldım durdum, mutluyum, zoque'yu ve baba üyelerini çok seviyorum...
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
Sanırım uzuuun uzun zaman önce ekşisözlük'te görmüştüm ama BT vesveseleri üzerindeki hakimiyetim çaylaklık seviyesinde olduğundan mıdır nedir uye olmaya gerek gormemistim zira çok ekstrem konular konuşulup tartışılıyor gibi geliyordu bana.
Artık büyüdüm ![]() sharing is everything ![]() |
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Bir arkadaş söylemişti, yol 2000 ya da 2001 olabilir.. Emin değilim.. Bahsi geçtiğinde "O nedir?" Demiştim, "Nasıl bilmezsin" deyince merak edip girdim. İyi ki de girmişim..Bu da böyle bir anımdır..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |