Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#121 (permalink) |
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Yine bir gün div lerle boğuşuyorum, arkadaşa sorundan bahsettim, çözemedik.
Bir de zoque ya bak istersen dedi, orda çözümü vardır.Zoque mu ? dedikten sonra bilmediğimi anlamış olacak ki adresi de gönderdi ve böylece tanışmış olduk Geç oldu ama olsun. |
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Bende bboz un sitesi sayesinde Zoque ile tanışanlardanım. Eskiden Türkçe kaynak bulmak zordu. Sayılı siteler sayesinde bilgilere ulaşabiliyorduk. Şimdi Türkçe kaynak bulmak kolay ama kaliteli ve orjinal site bulmak zor. İçerik olarak aynı gibi gözükselerde zoque ve ceviz ayrı kulvarlarda liderliklerini sürdürüyorlar.
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Bilgisayarsal işlerimde sıkıntı çektiğimde normal bir bilgisayar kullanıcısı gibi bende Google amcaya soruyorum. Kıyaslama yapacak olrsak 10 aramamın en az 5 inin cevabı ZOQUE da çıkıyor. Peki siz olsanız üye olmazmıydınız ?
|
|
|
|
|
|
#125 (permalink) |
|
|
2001 yılında arkdaşlarım sayesinde öğrenmiştim. Hatta sitenin yaratıcısıyla da -o zaanlar Almanyadaydım ve o da almanyadaydı... yazışmıştık ... sonra nedense gündemimden çıktı taaaa ki şu ana kadar ve haha işte girdiğim saman sag üst köşede gördüğüm yazı:
Merhaba CyArK, forumumuza hoşgeldiniz. Son ziyaretiniz 19.01.2001 (17:26). Siz yokken 148172 yeni mesaj eklendi. :=)) İŞte böyle... tekrar hoşgeldim :=)) acaba o zaman kaçıncı üyeydim? |
|
|
|
|
|
#126 (permalink) | |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
Merhaba gencler
![]() Yav hemsom, Cihangirim. Sahi biz nasil tanistik??? Dinozor üyeden sevgiler selamlar ![]()
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Birgün sitelere bakıyordum, sonra birisinin blogun da yer alan linklere tıkladım oradam orası burası derken kendimi zoque.net te buldum..Açıkcası ilk bakışımda etkilenmiştim.Profesyonellerin tartıştığı, konuştuğu ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunduğu bir yer düşünmüştüm(ne yazık ki türkiye de bu şekilde düzeyli, anti-warez, profesyonel bir site bulmak zor)
Sonrasında 1 sene boyunca ziyaretçi olarak takıldım, okudum, gözlemledim ve en sonunda "üye olalım artık " dedim... ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru |