|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
forumun 2. üyesiyim cok yalvardi zoque, kirmadim ![]() saka bi yana... forumun ilk döneminde zoqueyle haberlesmek icin kullaniyordum siteyi, sonra tadina vardim, ve....
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yıllar önce tasarım sitelerini gezerken rastlamıştım ilk kez zoque'a... sonrasında 2 yıla yakın uğramadım gibi.. off mode'da kaldım.. sonrasında takip ettiğim diğer forumlar birbir kapanınca yeni arayış içerisindeyken bi baktım aaaaa... hala duruo bizim üyelik
![]()
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
çalıştığım şerkete yeni bir arkadaş geldi. baktım işlerini yapıyor sonra bir siteye saatlerce dalıyor alla alla dedim ne bu biraz yanına sızıldım explorer den url sini aldım dolaştım insanlar birbirlerine yardım ediyorlar ana benimde yardıma ihtiyacım var dedim üye olayım dedim zoque 2-3 hafta sonra üyeliğimi onayladı
... DeathPool saol dostum... ![]()
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
12 Haziran 2000'de üye olmuşum bu foruma. ama daha öncesini de hatırlıyorum: zoque nostalji
o zamanlar buraya nerden düştüm, herhalde lemi abi'nin sitesinden.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
oky mesaj atmış demekki yaşıyo
Ben, üye olmadan evvel takılırdım misafir olarak. Üyelerin siterine bakardım. Bişeylere bakardım işte. Sonra bir gün bülent ince hafif'te z&b toplantısı olacağından bahsetti. Baktım, üye olunmadan toplantıya gidilemiyormuş. Üye oldum ve toplantıya gittim. Gidiş o gidiş. Gerisini hatırlamıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Pcnetin dizayncılar ıle ilgili bir yazısında bahsetmişti o vasıta ile girmiştim sonra off kaldım bir süre sonra ateşlendim seyrü sefer internet hayatımda zırp pırt girerek bandwith ini sıkıştırmaya dvm ediyorum güselim Zoque hosting inin ;
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!