|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
fazla olmamıştı sanırım açılalı.. kaydolurum bir ara diye kapattım siteyi.. zoque gibi bir isim. kalır mı hiç akılda
![]() neyse aradan bir ay geçti buldum biryerlerden ![]() 18.07.2000 de üye olmuşum. pişman değilim. herşeyi de hatırlıyorum. ![]()
|
|
|
#22 (permalink) |
|
|
Değil forum hakkında web hakkında hiç bir bilgiye sahip değildim.Şimdi üye olan deathpool'la aynı şirketteyiz onunla konuşmalarımızda webi geliştirmenin yanında böle sitelerede ihtiyaç duyucağımı ve takip etmem gerektiğini söledi bende ogün bugündür fazla yazmasamda sıkı takipçiler arasındayım...
![]() |
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Sanırım bboz veya oxo.gen.tr'nin bir alt sitesinden ulaşmıştım. Ama daha çok sadelikle ilgili sloganı aklımda kalmıştı ilk zamanlarda. Gerçek bir forum kullanmayı burada öğrenmiş birisi olarak forumdaki genel seviye için herkese teşekkür ediyorum (Y)
![]() |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
hey gidi günler
Bülent Boz Hoca'nın sitesinde görmüştüm takılmadıysam 3 ay üye olmadan takılmışımdır (nedense) ![]() |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Zoque o zamanlar böyleydi. İlk birkaç ay foruma hiç bakmıyordum. Zaman zaman sitenin içeriğine gözatıyordum. Bülent Boz'un sitesinden gelmiştim büyük ihtimalle. Daha sonra forumu farkettim. İlk başlarda üye olmamıştım sanırım. Daha sonra ilk olarak site analizi bölümüne site değerlendirmesi için mesaj atmıştım ve o gün bugündür buralardayım
![]()
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: bilmiyorum
|
ben o sıralar maxiasp ye takılıyordum. zoque yi hep php ciler grubu diye tanımlıyordum(ne alaka). bir süre girmemek için ısrar ettim. ama sonunda bu siteden kopamaz oldum.
![]() bakmayın 2002 de kayıt olduğuma, aslında daha önceden üyeydim ama karıştırmayın işin orasını. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Oturmuş televizyon izliyordum. baktım ntv'de ,adını hatırlayamadığım, bilişim programı tadında ,forumu tanıtan, bir yayın var. tanıtımında bir grup mimar, internetin gelişimi için çabalıyor gibi birşeyler söyledi. e tabi ben de o zamanlar hiçbirşey bilmeden, wordde falan siteler hazırlayıp, internetin sorunları ve düzelmesi üzerine manifestolar yazan 16-17 yaşında bir delikanlı:) olarak, bir girip bakayım şu siteyee neler yapıyormuş insanlar dedim. ve "gelenek" takma adıyla üye oldum. daha sonra takma adımı beğenmemeye başladım, ve 23.07.2000 tarihinde Atlantis takma adıyla tekrar kayıt oldum. zira o zamanlar nick değiştirme gibi bir olay gündemde yoktu:)
sonra bir ara, internet sitelerinin billboardlara reklam verme olayını açtım forumda. blackinwhite'ın "400'e böyle ulaşamazsın " (Avatar mevzusu üzerine bir çok gereksiz konu açılıyordu o dönem) lafı üzerine accaip bozulup, çıktım forumdan. uzun süre girmedim foruma, girmeyi de düşünmüyordum. sonra zoque, e-posta yolladı bir tane, "blackinwhite'ın gönderdiği o mesajdan beri foruma girmiyorsun, eğer seni kırdıysa kusura bakma" babında, çok ince bir mesaj ve bunun üzerine yeniden geri döndüm:) çok can bi adamdır bu cihangir. benim maceram budur:)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!