|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
@zoque: cihangir eğer benim gelenek takma adı hakkında bilgiler hala veritabanında duruyorsa, ilk ne zaman üye olmuşum söyleyebilirmisin:)
@hayalet: ozan birşey itiraf ediyorum, okul lablarında forumu giriş sayfası olarak kaydeden kişi bendim:)
@Airties Kablosuz İletişim Mesaj Atlantis tarafından 08.02.2003 (08:23) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Nasıl buldugumu dusundum dusundum hatırlayamadım. Ama sanırım benim her sitedeki "Linkler" bolumundeki siteleri inceleme merakım sayesinde bulmustum. bulur bulmaz uye oldum. (Nickimi kimseye kaptırmıyım diye
) ilk defasında forum bölümüne girmiştim. tabi hayatımda ilk defa vBulletin ile karsılasmıstım. dolayısıyla afalladım. Zamanla alısırım dedim.Ve itiraf ediyorum Forumun yeni üye olanlar bolumunu okumadan ess gectim ![]() Zaten ilk baslarda ortamı tanımaya calısıyordum. Bu sure zarfı icersinde Zoque ya olan hayranlıgım git gide arttı.(Aman tanrım bu kadar düzeyli insan nasıl olmusta bir araya gelmiş) İşin Aslında ben daha onceden SNN forumlarının sıkı takıpcısıydım.(hatırı sayılır bir post sayımda vardı) bir süre sonra, ben nasıl hala SNN'ye takılıyorum diye dusunuyordum. Ve sonunda burdayım, iyikide burdayım. Bu sayede Hafif.org, Bildirgec'i, ::e ? tanımıs oldum. ![]() |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
gelişm oxo>area71>zoque>zoque forum oldu...
yaklaşık 2 sene üyeliksiz dolaşıyorudum buralarda. pek fuorumla ilgilenmeyip zoque'yü takip ediyordum fırsay buldukça. Sonra insanların bazısitelerde zoque forumda bu kunuyu tartışmıştık gibi referanslar okumaya başladım..Alaala dedim. Demek forumun kalitesinin farkına varamamışım dedim kendime. Sonra bende foruma takıldım. henüz bir aylık üyeyim. yazmakta zorlanıyorum. yabancılık çekiyorum ...alışırım..
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben de Hakkı Öcal'ın bir yazısında (hangi dergide olduğunu hatırlamıyorum) forumdan bahsettiğinde haberdar oldum. Aslında Zoque ana sayfasına baktım; mimarlık, fotoğraf vb. görünce, sadece bu konulara has bir forum sandım. Merak bu ya, girip baktım biraz... Gerisini hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda üye olalı 1,5 sene olmuştu zaten...
![]()
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bir seyde itiraf etmek isterim, bu siteyi buldum bulalı kimseye bahsetmedim ve bahsetmek istemedim. Nedeni ise; siteyi herkes bilirse akıllı akılsız herkes gelir uye olur, uye sayısı artar, ve nerde cokluk orda b... misali bir hal alır diye korktum.(haylada oyle bir tedirginliğim var
) Bunun en buyuk orneği ise SNN. Yakın bir kac arkadasa soyledim onlarda ilk basta takmamıslardı, sonradan waww dediler. |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
2 sene evvelki bir liseler arası tasarım yarısması için (b.. ile baslayan bişeydi microsoft destekliydi ki adı geldi aklıma : bitek-o ) bizim okuldan bir arkadas katılmıştı onla sohbet ederken işte tasarımını falan gosterdi...iyi guzel dedim , sonra 1.oldu ve odulleri aldı.ama sonra tasarımının çalıntı oldugu anlaşıldı ki çaldıgı şey , zoque nin eski tasarımıydı bende o zaman nedir bu site dedim , girdim gezdim dolaştım hoşuma gittive uye oldum...bu kadar
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
ben gec katildim kusura bakmayin arkadaslar ama soylemek istedim sans eseri geldim ben foruma cunku
![]() design-tr nin (cogunuz iyi bilirsiniz ) sahibi Ekrem bey linkini vermisti bana zoque.com/forum 'un bende oylelikşe uye olmustum tarih: 01.01.2001 ![]() |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!