Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#52 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Bana burayı MMarloNN gösterdi walla benim bi suçum yok :Pp
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
2000'in ya başları yada ortalarında BBoz'un sitede (bboz.nom.tr) görmüştüm bannerı. O zamanlar vbulletin falan yokdu ultimate bimnemne yada öle bişey kullanılıyodu.Forum acaip ağırdı ve bunun yüklemesinimi beklicem diyip çıkmışdım
daha sonra nedendir bilinmez hatırlanmaz foruma tekrar girdiğimde forumun altyapısı değişmiş ve hızlanmışdı. Birkaç ay pasif takıldıkdan sonra 2000'in 11. ayında serüven başladı.
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bu konu beni geçmişe götürdü
. biraz eski postlarımı gezdim şimdi.bende ilk site ile tanışmıştım sanırım kafede gördüm. bir müddet siteyi gezdikten sonra forumu farkettim. site analizine baya bir takılmışımtım sonra ulen sen kim oluyorsunda falan diyip site analizini bıraktım iyi etmişim aslında. bu arada bunun cevabı daha önce verilmiş dediğimiz her soruyuda sormuşum nasıl katlandı bana insanlar merak ettim şimdi. ağlama duvarına çevirdim burayı. ![]() iyi ki varsınız. iyi ki burdayım. |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sanırım bilgisayar dergilerinden birinde görmüştüm,
o zamanlar yeni yeni web olayına girmiştim, interneti chat dışında kullanmaya başladığım dönemdi. sitenin webmasterler için hazırlanan bölümden örnek kodları alıp kullanırdım, foruma 2000 in son ayında üye oldum uzun bir süre okuyucu olarak takip ettim, 2002 yılından beri de faal olarak kullanıyorum, bir süredir internetten uzaklaşmaya çalıştığım için yine okuyucu olarak devam etmeye başladığımı da itiraf edeyim. |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Yakın dostum Coach foruma aktif üyeydi, bir gün onunla öylesine bir uğradım, bir dahada çıkamadım.
Allah çıkartmasın diyorum ![]() Not: bu konu daha önce http://forum.zoque.net/showthread.php?t=10787 'de yer almıştı Dün zirvede de söylediğim gibi (Vay be bende balık hafızası olduğunu sanıyordum meğer balıktan ekmek arası yapmışızda haberimiz yokmuş )
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Yer: Somewhere, over the rainbow
|
ocal.net'te konuşulurken tıklamıştım zoque linkine o zamandan beri periyodik olarak ziyaret ederim. Çok yazmasamda yazılanları takip ederim.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!