Zoque.Forum
»
Zoque ile nasıl tanıştınız ?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#62 (permalink) |
|
Yer: istanbul/karaköy
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Coach sayesinde ilk tanışmam yıl 2000 idi o zamanlar siteye verdiğim mail serverinin değişmesi nedeniyle yeniden üyelik işlemlerine başladım.coach ise artık görünmüyor.ee çocuk ders çalışıyodur herhalde.burdan benim mesajımı okursa aramıza geri çağırıyorum tekrar.
![]() |
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
Alıntı:
telefonlarına bile ulaşılamıyor adamın.. hele bi şu okulunu bitirsin, buradan adımını atamayacak valla.. aha buraya yazıyorum ![]()
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
2000 yada 2001 yılı idi
Bir javascript almıştım.. Forum herhalde yoktu yada yeni açılmıştı Bülent Boz'un sitesinde görmüştüm küçük bir banner Forumu hep izlemiştim ama yazı yazmazdım.. Şimdi yazıyorum..Kimileri beğensede beğenmesede |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
son zaman üyelerinden olsamda sevip saydım kendisini
(yeni dediysek 1,5-2 yıllık toplamda..)bildirgecte görmüştüm..kayıtsız takıldıktan sonra aylarca kayıt olmaya karar verdim ardından
|
|
|
|
#68 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Şimdi arasıra yeni mesajlar kaç sayfa tutacak rekoru kırmış mıyım diye bakıyorum ancak. Yine de severim burayı. ![]() Zaten eskilerden bir zoque bir de hotmail kaldı.
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Yer: Kadıköy
|
arkadaşımın arkadaşıdır kendisi.. . yoksa gerçek anLamda bir tanışma oLmamıştır... . bazı muharrirLer tarafından abartıLmış oLsada birebir iLişkimiz yada ben öyLe sanıyorsam,, birebir diyaLoqumuz "merhaba zoque" "merhaba diLemma" "bugün havaLarda çok sıcak" şekLinden ibarettir.. .arada an'a karışan kuş ve kurbağa sesLeride dekoru tamamLama görevini üzerLerine vazife oLmamasına raqmen biz ötmekten başka bir işe de yarayabiLiriz düşüncesi iLe bizzat üstLenmişLerdir.. tabii bu diaLog tanışma kavramının içini ne derece doLdurur bunu o anda sorguLamak gerekirdi.. .ha birde atiLLa vardır ki.. o ayrı bir mevzudur.. . buraya hiç açmamak icap gerektirebiLir.. ..
(bkz: zoque iLe zoque.forum arasında ki fark) ![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!