|
|
#72 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
Alıntı:
Ben de iddialı bir surfer olarak bir dalga tarafından taşındım sanırım buralara ama hatırlamıyorum hangi akıntıydı vs.... seyir defterine göre: 2002 sonları.... yıldızsız bir gecede... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
http://forum.zoque.net/kontak/viewaccount.php bunun en altlardaki linkere tiklayarak gelmistin biryerlerden..
zamani tam kestiremiyorum ama java scriptler falan vardi.
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
bir gün zoque beni msn listesine ekledi.. js ile ilgili bir soru sordu.. ben de cevapladım.. sonra adını falan sordum Cihangir olduğunu öğrendim. ben de kendimi tanıttım falan.. işte böyle
![]()
|
|
|
#75 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
zoque.forum ilk haliyle 1999 yılıydı sanırım 40-45 kişilik bir grubu barındıran, müzik ve genel sanat konulu bir forumdu hatırladığım kadarıyla. sonradan sevgili Lemi(www.luna.ch)'nin sitesinde çalışan bir kullanıcı grubu photoshop forumu buraya entegre edilerek genişlemeye başladı, ilk moderatörleri arasında da Lemi, aftermath, biker, iris(zoque(cihangir canbaz) un kiz arkadasi) ve ben bulunuverdik.
Benim tanışmam Lemi'nin photoshop forumu için moderatör arayışının benim mailimdeki mesajına "süper derim" yanıtından sonra burası ve bu grupla başladı. geleneksel hale gelmeden önce ilk zoque toplantısını gerçekleştirdik (toplantiya hazirlik | ve sonrasi ) 2000 yılında, euro plaza hotelinde net'te güç birliği başlığı altında. Organizasyon başarısızlıklarım ta o zamana dayanır ![]() sonraları nargile + çay bahane zoque/bildirgeç zirveleri geldi malum dumanaltı havalarımız ![]() bazen sanki o 2000li yılları, toplam 150 kişilik grup içindeki daha samimi ve gayriresmi diyalogu özler gibi oluyorum, malum hiç bir şeyin eskisi kadar tadı yok ![]() referanslar : (bağlama çekip de forum virüsü yayılan kullanıcılar): stalker, soul, serkan, jarusalem ![]() Mesaj ScottJr tarafından 08.04.2004 (19:33) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Internette gezerken, gezeken rastladım. Yıllar önce o zamanlar farklı bir arabirimi vardı. Üstte göz falan stil hoşuma gitti. Sayfa tasarımın incelemek için harddiskime kaydettim.
Hatta forumda ilginçti. Çok güzel bir yermiş üye olayım dedim: Tarih 2001 gibi Sonra unuttum. Şeytan'ın işleri ![]() Yıllar sonra ASP çalışırken takılıp bilgi ararken oradan oraya giderken ünlü link zincirine takıldım, bilirsiniz, zoque, ferruh.mavituna, hafif, e? ... ve sonunda geldim. Ben üye oldum 1-2 hafta sonra üyelik kapandı ![]() Böylece gün ve gün tanıştım ve bence sizleri tanıdıkça tanışmam sürüyor. Tanışmak bana göre hiç bitmeyen bir güzellikte, düşünceleriniz zihinlerinizi mesajlarınızı ve hayatlarınızı dostça paylaşmak.
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Aslında Bende ScottJr gibi luna.ch/gfx zamanından beri giriyorum zoque foruma. Zoque forumu ilk açıldığı zaman web tasarımı yapmaya başladım. Ve onunla kendimi geliştirdim, yetiştim diyebilirim. Tasarım ile ilgili kurallarım zoque forum ile oluştu.
Forum'un ilk vBulletin'den önceki halinin ekran görüntüleri varsa zoque'den rica etmek isterim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!