|
|
#81 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
2000-2001 yılı içinde olabilir tam hatırlamıyorum fotoğrafçılıkla ilgili birşeyler arıyodum ve ilk kez böylece karşılaştım.Arada bi seyredip çıktığım bir ortamdı. @Soul ün Zoque ile ilgili positif yorumları da nedense bana pek işlemedi kısmet değil ya bi türlü üye olmadım. Bir ara üyeliğe niyetlendim ama üye alınmıyordu bir kaç defa böyle denedim olmadı. Aradan yıllar geçmişti ki yine @Soul ile bir muhabbette zoque konusu açıldı ve sen neden üye değilsin dedi. Hakkaten ya ben niye üye değildim. Geç ve güç bir üyeliğim oldu.
Bu az ama öz olayı hala seyrediyorum. Çünkü gerçekten konusunda uzman arkadaşlar var ve izleyip bişeyler kapmak düşüyor o da anlayabilirsem. Asıl ilgi alanım güvenlik olmakla birlikte hayranlıkla takip edip gidiyoruz işte. Bir de sağolsun arkadaşlar böyle piksel,code,zoom vs. dışında bir konu açarlarsa entry giriyoruz Bu entry de vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
#82 (permalink) | ||
|
Alıntı:
ilk kullandigimiz skript versiyonu robboard'du. sunucudaki ilk mesajin olusturulma tarihi 24 ocak 2000 olarak görülüyor. (universite hesabim hala daha durmasina ragmen, sunucuda o zamandan bugüne bir takim degisiklikler yapildigindan hicbir script calisir durumda degil). luna.ch altinda baska bir forum (luna phostoshop formu) daha yer aliyordu. bir süre 2 forum birbirine paralel gitti. zaten iki alana katilim gösteren kisiler de ayniydi. o zamanlar herhangi bir üyelik sistemi olmadigindan yasanan bir takim problemler yüzünnden üyelik sistemi kullanan bir forum programina gecme ihtiyaci duyduk. 2 site altinda yürüyen forumlarin birlesmesiyle 6 mayis 2000'de ubb'ye gectik. 15 ekim 2000 tarihinde de forum versiyonunu php ve mysql tabanli vbulletin'e aktardik. Alıntı:
eglence kaynagimiz dotintro vardi, neredeyse herhafta calinti sitelerle foruma konu olan webamca vardi. galiba calinti siteler diye yeni bir forum bölümünün acilmasina da bizzat ön ayak olmuslardi. zaten calinti sitelerde her yeni konu forumun yerinden oynamasina sebeb oluyordu sanirim. neredeyse herkesle bir defa tastismis olan -unlucky-azil vardi hala daha var da kimseyle tartismiyor artik. tartisma deyince bizlerinde su anki kadar sessiz ve sakin insanlar olmadigimizi hatirliyorum güzel günlerdi iste.arada ufak calkantilar yasadiysakta su an itibari ile cok güzel bir paylasim ortami olusturdugumuzu düsünüyorum. bu ortami degerli ve farklil kilan cok sayida katilimcimiz var.tabii en güzeli forum üzerinden kurulup gercek hayata da yansiyan arkadaslik ve dostluklarimiz var. umarim bu sekilde de devam ederiz. bu vesile ile bu ortamin olusturulmasina yardim eden, emek veren, katilim gösteren herkese cok tesekkürler bu arada scottjr benim forumdan tanistigim ilk kisi olur. allahtan hepsi öyle degil ![]() @powerkan: su an icin elimde ne yazik ki ss yok, fakat bir sekilde elimdeki back up cd'lerinden birseyler bulursam sana gönderecegim.
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
|
2000 senesiydi, zoque.forum'u ilk kez bülent boz'un sitesinde görmüştüm, "hoş bir mekan" diye tanıtılıyordu
o zamanlar tasarıma merak sarmıştım, ben de bi deneyeyim diyerekten... artık uğraşmıyorum, bana göre değilmiş onu anladım zaman içerisinde... hala sık sık takip ediyorum ama özellikle yeni siteleri öğrenme merakından, arada bir de small talk...
|
|
|
#84 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
arkım pixage'i zaten biliozzz... çıkmazzzz... çıkması için zoque'nun kapanması lazımm.. (töbee.. ne diomm. çarpılcam şimdi..... ) bu aradaa ne dersi yahu..! ders çalışan yok..! projelerden kafa kaldıramıyoruz.. ---- ben nasıl tanıştım? 2000 (-2001) yılında siteye zırt pırt girip çıkıyordumm.. kendi sitesine zoque'nun bağlantısını koyan bir vatandaşın web sitesi sayesinde girmiştim.. (çok özür; siteyi hatırlamıyorum. çünkü her alakalı sitede zaten linki vardı) ama bi türlü üye olma şansına erişememiştim.. 2001'de ki üyelik ile başım göğe ermişti.. herkeze bol bol başarılar.. yakında görüşmek üzere.. ![]()
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
PS tutorial ı arıyordum, baktım luna.ch, sonra linke tıkladım zoque.com baktım forum varmış onada tıkladım. Sonra soru sorunca cavap aldım, sordum aldım, sordum aldım. Müptelası oldum.
Uzun zamandır pasif olarak takip ediyorum bilgisayardan eskiye göre çok uzaklaştım. Şimdi yeni yeni ısınmaya başlıyorum.
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gildor aynı şekilde tanışmışız zoque ile
bende PS tutorial'i arıyordum,luna.ch'ye girdim baktım zoque yazıyor,tıkladım link'e.aaaa forum hemen üye olayım dedim.o gün bugündür takip ediyorum yazıları ama nedense kendim hiç yazmıyorum.
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
Tamamen arkadas tavsiyesi. Tasarim islerine merak sarinca arkadasin biri dediki git zoque.com diye bi yer var orda cok yardimlasma dayanisma var daha kolay kaparsin olayi dedi bende bi deniyim dedim kayit islemlerinde biraz zorluk yasamistik cunki o siralarda gecici bir sure icin uye alimi durdurulmustu ama sabirli bir sure bekleyisten sonra tekrar uye alimi basladigini ogrendim ve direk uye olmustum. Su ana kadar girdigim forumlarin hic birinden burdaki kadar memnun kalmadigim icinde halen burdayim.Dunyanin bi ucunuda bile olsam burdaki dayanismanin bir parcasi olmak cok guzel bir duygu.
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Zoque ile 2001 yılında tanıştım... BBoz abimin linklerinde dolaşırken Zoque ile tanışmıştım... foruma da oradan ulaşmıştım... şimdi de çıkamaz olduk işte
![]()
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!