|
|
#161 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Re: Zoque ile nasıl tanıştınız ?
İnternet ile tanıştığım ilk zamanlardan beri adını (en kaliteli en iyi forum) olarak çevremden duyduğum bir siteydi. Ama kendi alan adım olmadığı için bir türlü üye olamamıştım. son olarak blog açınca üye oldum ve gerçekten içerik olarak çok iyi bir forum. sonuç olarak çevremdeki internet kullanıcıları aracılığı ile tanıştım . |
|
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Konuyu açan ilk arkadaş gibi alan adı sorunu nedeniyle üye olmadığım bir site idi Zoque. Bugün aklıma esti, üye olayım dedim.
Çeşitli Google taramalarında sürekli karşıma çıkıyordu. Yaklaşık 5 yıldır sitenin varlığından haberdarım.
|
|
|
#166 (permalink) |
|
Yer: Afyonkarahisar
|
İnternet kullanımı ve web sitesi tasarımları ile ilgili olarak boş vakitlerimde araştırma yaparak, bilgilerimi pekiştirmeyi amaç edindiğim bir sıra da "Zoque" ile tanıştım. İsim öncelikle pek bir garibime gitti. Lakin, düzgün bir anlatım ve açıklamaları görünce, tebrik etmekten ve bu siteye üye olarak onurlanmaktan başka bir düşünceye sahip olamadım. : ) Şimdi de teker teker forum konularını okuyup, anlamaya ve kavramaya çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
#168 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Anadolu
|
Tasarım yaparken takıldığım bir noktada sorunumu Google'a yazınca bu forumu ilk defa orda gördüm. Şöyle bir bakınca hoşuma gitti. Şudur budur derken üye oldum. Yıllarca girmedim, geçenlerde tekrar üye olmayı düşündüm. O şekilde geri döndüm. Gayet güzel ve hoş görünüyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!