Zoque.Forum
»
5. geleneksel zoque.forum toplantısı
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: 5. geleneksel zoque.forum toplantısı
Ben de kesinlikle mekanın çok yanlış olduğunu düşünenlerdenim... Mekan benimde bireysel olarak çokca tercih ettiğm bir yer fakat 50 kişinin ve çoğunun birbirini tanımadığını düşünürsek, ortak bir paylaşımda bulunabilmesi için çok yanlış
Geldiğimde uzunncaaa bir masa vardı 45 kişi falan orda oturuyordu ve yanda da 5-6 kişinin oturduğu ayrı bir masa.. boş biryer buldum ve ufak olan gruba katıldım.. Sadece masadaki arkadaşlarla tanıştım ve gerçekten keyif aldım sohbetten sonuçta ortak bir paydada buluşan insanlarız ve bu keyif tanışılan kişi sayısıyla doğru orantılı olacaktı ama maalesef olamadı ... Konusmak ne mümkün selamlaşılamadı bile.. Masaya 2 kişi geldi selam verdi birde onlarla selamlaştım unutmadan...4 saat mekanda durup 50 kişiden sadece 5 kişiyle tanışabildim... Gerçi ben aktif bir üye değilim ama yıllardır takip ederim ve yazılarını okuduğum kişilerle tanışmayı çok isterdim... Bir dahaki sefere diyelim artık |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
toplanti resimlerini 1'er mb'lik paketler halinda bu konu altina attachment olarak ekleyebilr misiniz?
bölümde attachment özelligi acik bu arada.
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
ben resimleri akşam 10-11 sularında ekleyeceğim.. zaten boyutlarıyla ve ışıklarıyla da oynamıştım.. yarısından çoğu bitmişti.. hepsini bitirip akşama ekliyorum..
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
altıya böldüm resimleri zip olarak 1'er mbtan.. toplam altı zip dosyası yani.. 6.ci zip'in içinde kimkibu.txt isimli dosyada kimin kim olduğu anlatılıyor.. zor şartlarda bu kadarını yapabildik
teşekkürler modellik için herkese..
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
devamı da budur abi..
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
genel olarak fotograflardan edindiğim izlenim forumun çok fazla sigara tükettiği yönünde
![]() bundan başka o mekanda geçirilen bir iki saatin dışında bir yere gitmediniz mi? vapurda da pek fazla kişi yok zaten. insan şöyle bir parka gider, çember şeklinde çömelir sohbet eder. ah hocam varya ben olacaktım -ukte-neyse uykum var şimdi, gündüz bir daha incelerim fotoları.. |
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
Flickr'a yükledim fotoğrafları burdan çekip.. Henüz altlarına açıklamaları yazamadım ama..
hellfirecığım, öpüyorum sana da sevgiler ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!