|
|
#81 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: 5. geleneksel zoque.forum toplantısı
Alıntı:
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
gelismeleri bekliyoruz arkadaslar
![]()
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Hehe ilk ben gittim. Mekanı ayarladım. Bir güzel kitabımı okudum. (Da Vinci Şifresi). Sonra @malina geldi, @sahip geldi. dd_lynch (böyle yazılıyordu di mi) geldi.
Bir güzel muhabbet ettik sonra bombardıman gibi herkes geldi. Yine uzun masa yaptık. Yine herkes sığmadı. Güzeldi. Bu sefer kelim görünmesin diye duvar tarafına oturdum. Mihrace.net'in linklerini sitelerine koymayanlara kızma fırsatımı sonuna kadar kullandım. ![]() Ancak sonuna kadar kalamadım eşimi almaya gittim. Yüzler daha aşina daha dosttu. Memnun oldum. Dostluk buldum. Tadı damağımda mekandan Beyoğlu'nun binbir tozu , sesi arasında bir İstanbul gününün taze bitişindeki yüzlerce insanlık zincirin parçasına kayıp yokoldum.
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Şimdiye kadar yapılan toplantılardan bundan öncekine katılamamıştım.
Toplantı umduğum gibi değildi, tanıdığım insanlarla sohbet edebildim. Bir türlü gerçek bir toplantı yapamıyoruz. Bu güzel değil miydi? Tabii güzeldi, çok güzeldi ama artık daha fazlasını istiyorum. Gelecek yıl bu kadar geçe kalmayalım (kış geldi) Sadece bizim olacağımız bir mekan ayarlayalım. Neler konuşacağımızı önceden belirleyelim. Yılda bir kez yapılınca, sadece arkadaş sohbeti gibi geçmemesi iyi olur. Bu toplantıdan benim kazancım, önceki yıllardan tanıdığım bir veletin adının ferruh olduğunu öğrenmek oldu :)) bir de Loco'yu epeydir görmemiştim... :) |
|
|
|
|
|
#88 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Güzeldi, şahsen çok eğlendim ve yıllardır forum aracılığıyla iletişim kurup yüzünü göremediğim insanları görmek çok garip bir his oldu. Kimse beklediğim gibi çıkmadı falan...
Ne bekliyordun diyenler olabilir, söyle açıklamaya çalışayım: Hani bir kitabı okuduktan sonra filmini izleyince tipler farklı gelir ya onun gibi... Güzeldi dedim ama malina'nın dediği gibi daha güzel olabilirdi. En azından herkes ayağa kalkıp kendini tanıtsa iyi olurdu bence. Çünkü o kalabalıkta bayramlaşma kıvamında bir tanışma merasimi olması zordu. Sonuçta gelenlerin yarısıyla hiç konuşamamış olduk ya da oldum. Neyse bir dahakine artık... Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de gelemedim,
itiraz edemeyeceğim bir toplantı çıktı pazar pazar, işle ilgili.. plush'a mesaj attım siz oradayken "kusura bakmasınlar dediğimi ilet lütfen" diye, umarım iletmiştir.. tekrar kusura bakmayın, bir yıla kalmadan tekrarını yaparız umarız.. görüşmek üzere, |
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
@La Haine : evet ulaştı
![]() toplantı güzeldi, çektiğim resimleri(bérk'ide unutmamak gerek) en kısa zamanda zoque.com a ekleyeceğim.. bérk flash kullanmamış sağolsun 2 saat editlicez ![]() yine yeni insanlarla tanıştım.. tanıdığım insanları daha yakından tanıma fırsatı buldum.. forumumuzda gizlice hareketler oluşturuluyomuş bunu öğrendim(Liberty'nin başını çektiği "Kırmızı Lamba İstemiyoruz" isim grubun üyeleri tespit edildi, en kısa zamanda haklarında yasal işlem yapılacak ) anti-reputasyon karşıtlarına canla başla reputasyonu savundum.. plush yüzlerce defa ayakkabılarını pantolonuma sürttü.. kızdım ama belli etmedim .. dedemden arakladığım gözlüğü ortama getirince başta plush olmak üzere herkes en az bi defa taktı toplantı 3'e bölündü onu farkettim.. hafifçiler, mmistanbulcular ve zoquecular şeklinde ![]() hızır'ı 5 kez tanımayıp, "abi sen kimdin?" diye sordum.. ![]() hepsi ayrı ayrı çok iyi insanlardı.. çok sevdim hepsini.. toplantıdan memnun kaldım.. kısa zamanda tekrarlanır umarım.. bu mesajda çok smiley'li oldu idare ediverin..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!