|
|
#51 (permalink) |
|
Re: 6. Geleneksel Zoque.forum toplantısı
Ciddi anlamda özel sorunlar nedeniyle gelemedim. Yıpranmıştım. Bırakın yolu ayakta zor duruyordum. Ama üzüldüm. Gerçekten bir çoğunuzu çok özlemiştim. Verdiğim bir sözü tutamadığım için de üzgünüm. Evet toplantı kötü bir zamanlamaya ve server arızaına düştü. Her şey de bir hayır vardır mı demeli? Ve daha büyük bir istekle ve coşkuyla lütfen yakın haftalarda buluşalım mı demeli? Evet bence böyle demeli.
|
|
|
|
#52 (permalink) |
|
Sanırım bazı arkadaşlarımız toplantıdan önceki gün krokiye bakarım diye düşündü ve sunucudaki sorun nedeni ile de gelemediler. Elimizde olmayan bu aksaklıktan dolayı öncelikle özür diliyorum. Diğer aksaklıklar da belirtildiği gibi Avrasya koşusu ve sağanak yağmurdu.
En azından toplantıdan toplantıya görüşebildiğimiz arkadaşların bazılarıyla görüşememek üzücü oldu. Sanırım yaz toplantılarını okul açılmadan yapmak gerekli. Yakın haftalarda ne derece olabilir bilmiyorum ama bahar gelir gelmez dışarıda yapabileceğimiz bir aktivite daha güzel olur diyorum. Adalara gidilebilir belki de biryerlerde piknik yaparız ne dersiniz?
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ehem! en sonunda taaa ankaralardan bir toplatiya katildim ona da 8 kisi geldi, neyse canim bülentle başbaşa bir toplantida yapabilirdik buna da şükür.
![]() toplatidan aklimda kalanlar rusya metrosu, cemshidin donanım macerasi , tost oldu.gelmeyenlere tek ayak üstünde durma cezasi verelim.
|
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
haha! demiştim! scott gelmeyecek demiştim!
diyip zeytinyağı gibi sıyrılayım toplantı başladığı sıralarda zeyrekte, yağmurdan sırıl sıklam olmuş bir vaziyette, yıkılmak üzere olan ahşap bir binanın içerisinde, ortalıkta görünmeyen ev sahiplerine "hu huuuu, kimse var mıııı" diye seslenirken, bir yandan da ıslanan kameranın objektifini silmekle meşguldüm. e peki hep gündüz buluşmak zorundamıyız? bir de pub gecesi yapsak? hem atmosferik koşullardan etkilenmemiş, hem de arayı uzatmadan buluşmuş oluruz?
|
|
|
#57 (permalink) |
|
bence loco'nun evinde bi toplantı yapalım, çok sevinirim ben bu işe.. zaten evi de pub gibi..
![]() (sırf ulaşım dert olmasın diye söylüyorum )
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
yalnız resimde benim sağ elim kime ne yapıyor öyle acaba ya, talihsiz yakalanmış bir kare..
|
|
|
#59 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yukarıdan aşağıya 2 fotograf , 2.fotograftada en soldaki şahsiyet benim ,pub gecesi fikrini tuttum yer ve mekan söleyin ... :P
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!