|
|
#1 (permalink) |
|
6. Geleneksel Zoque.forum toplantısı
2 Ekim Pazar günü yeni bir forum toplantısında buluşalım istiyoruz. Mekan & Saat: 2 Ekim Pazar Saat 14:00 Bizz Cafe Bar Balo Sokak Taksımden geliyorken Neviza'deye ilk girdiğimiz sokaktan Tarlabaşına doğru iniyoruz. Nevizade'yi geçip Tarlabaşı'na yaklaştığımızda sağ taraftaki otoparkın karşısında 2. katta tabelasını görebilirsiniz. Biz bize olabileceğimiz rahat olabilecegimiz bir mekan. Ekte dosyada ilaveten bir kroki bulunuyor. Katilmak isteyen arkadaslar isimlerini bir onceki listeyi kopyalayip sonuna ekleyerek devam edebilir ve böylece kaç kişi gelecekse ona göre rezervasyon yapabiliriz. Katilimci listesi: 1. doubt 2. soul 3. ssönmez 4.cemshid En güncel katilimci listesi görmek icin bu konuya ait en son mesaja bakınız.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: 6. Geleneksel Zoque.forum toplantısı
ne zamandır bekliyodum, güzel oldu valla : )
Katılımci listesi: 1. doubt 2. soul 3. ssönmez 4. cemshid 5. gemeaux 6. hellfire
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. cemshid 5. gemeaux 6. hellfire 7. gameover 8. Dd_LynCh 9. blurise 10. tunca 11. e-XPLoDeR Haftaya İstanbul'dayım. Bir kaç gün kalacağım. Umarım yetişebilirim.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. cemshid 5. gemeaux 6. hellfire 7. gameover 8. Dd_LynCh 9. blurise 10. tunca 11. e-XPLoDeR 12. scriptMan bi aksilik olmadığı sürece katılacağım
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!