Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » zoque forum hakkında sevmedikleriniz

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.05.2006   #21 (permalink)

Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz

Alıntı:
ajemix tarafından gönderilen mesaj:
Bende yeni üye alımı yapıldığında, sürekli kendini belli edebilmek için gerekli gereksiz her yere yazan yeni üyelere gıcık oluyorum.. Ağır olmadı inşallah
Alıntı:
fatihturan tarafından gönderilen mesaj:
Pierre Lotti bölümünün adına gıcığım var, garezim var hiçbirşey yazmıyorum oraya.
Alıntı:
nothingrows tarafından gönderilen mesaj:
Alıntı:
genom tarafından gönderilen mesaj:
bu forumda bazı yaşı daha kucuk uyelerin kendilerini bilge tonyukuk zannedip her konuda
bilir kişi gibi yorum yapmalarına.her konuda kendilerini bilgi sahibi sanıp birde ciddi bir
havayla yansıtan uyelerden nefret ediyorum
Aynen katılıyorum. Bence bu durum insanı bir başlık açmadan önce iki kere düşünmeye zorluyor. "Ben şimdi bunu yazacağım, bu adam çıkıp yine elli satır cevap yazacak ama boş yazacak, sonra da elimde bir konu posası öylece kalacağım" korkusu -yeni bir fobi keşfettim bu arada- yaşıyorum. Buradan bu gibi boş yazar arkadaşlara sesleniyorum; lütfen, çoğu zaman susmak ta büyük bir erdemdir.

Son olarak, bahsettiğim arkadaşlar da genellikle cevaplarının sonuna böyle bir göz kırpan gülen adam koyarlar, daha bir hasta oluyorum o zaman
bana soyleyecek bir sey birakmadiniz,
eh neyse , turkce'ye sahip cikalim, turkce elden gidiyor, amanin ne olmus turkce'mize gibi yazilari yazip kendi yazilarindaki hatalardan bihaber olanlara gicigim, bu arada aramaya inanan arkadaslari seviyorum .
tukenik şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 22.05.2006   #22 (permalink)

cok_yasa_kamil's Avatar

Yer: Antalya
Görsel: 1

zoque'nin yıllardır değişmeyen bir vizyonu var. kesinlikle ve kesinlikle düzeyli, kültürlü, çok sesli bir ortam. diğer internet sörfçüsü arkadaşlar kadar çeşitli ortamlara dalmasak ta bizim bildiğimiz şimdiye kadarki forum, paylaşım ortamlarının en keyiflisi, bilgisi zoque'dur.
kendimce kıyas yapacak olursam; ismi lazım değil bir forum var, bilgi açısından 40 deve yükü bilgi mevcut fakat kullanıcı sayısı, kategori sayısı, konu sayısı o kadar çok ki, bir türlü ısınamadım. haftada bir belki giriyorum. burası ise bir nevii aile ortamı gibi olmuş, gün boyu buradayız

arkadaşların da ifade ettiği gibi "nefret" ettiğimiz bir unsur olamaz, olursa da burda olmayız (ki konu başlığını değiştirmişsiniz)

sevmediğimiz yerlere gelince;
pierre lotti'yi değiştirelim ben de sevmeyenler grubundanım...
Alıntı:
bu forumda bazı yaşı daha kucuk uyelerin kendilerini bilge tonyukuk zannedip her konuda
bilir kişi gibi yorum yapmalarına.her konuda kendilerini bilgi sahibi sanıp birde ciddi bir
havayla yansıtan uyelerden nefret ediyorum
buna da katılıyorum, bir de "dahi anlamındaki de"ye

son olarak, bazı idareci arkadaşların tabiri caizse "gardiyan" gibi sert tavırlarından hoşlanmıyorum. ha bundan şikayetçi miyim? hayır, sadece hoşlanmıyorum, belki o türlü bir yaklaşım da lazımdır forum için.
(son cümlenin polemik oluşturmaması için, isim istemezseniz sevinirim)

tüm zoque ailesine saygılarımla...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.05.2006   #23 (permalink)

cruelstroke's Avatar

Yer: Samsun

ben mesela kız kaldırmak için üye oldum ama bin küsür mesaj yazdık bir kız da çıkıp "benim ismim verengül, tanışalım mı?" demedi, lanet olsun nefret ediyorum zoque'dan.
cruelstroke şu an çevrimdışı  
Old 23.05.2006   #24 (permalink)

fatihunal's Avatar

Yer: Ege'nin en büyük köyü

Alıntı:
cruelstroke tarafından gönderilen mesaj:
ben mesela kız kaldırmak için üye oldum ama bin küsür mesaj yazdık bir kız da çıkıp "benim ismim verengül, tanışalım mı?" demedi, lanet olsun nefret ediyorum zoque'dan.
Çok iyi ya, tuttum bunu...
Old 23.05.2006   #25 (permalink)

Yer: İstanbul
Görsel: 1

Alıntı:

ben de site analizi bölümüne bıkmadan usanmadan hazır tema ile yapılmış blog, PHP-nuke, mambo vs. tabanlı siteleri gönderenlerden tiksiniyorum. bir de üstüne üstlük reklam yasak olduğu halde "böyle böyle bi site, bunları yaptık, falan yazılar var, hergün takılın okuyun" ya da "böyle bi forum açtık. her türlü geyik, sohbet dönüyor sen de eksik kalma, üye ol" tarzı şeyler söylemiyorlar mı, patlama noktasına geliyorum
Old 23.05.2006   #26 (permalink)

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz

Alıntı:
isim böyle olursa tanışma biraz zor olur .
Old 23.05.2006   #27 (permalink)

ssonmez's Avatar

Yer: Şehr-i İstanbul - Kıtaların Busesi
Görsel: 104

Bazen büyürüz, ancak büyüdüğümüzü hissetmeyiz. Zaman üzerimizden akar geçer sonra zamana döner bakarız. Aslında büyüdüğümüzde yüreğimizde büyür.

Bizden gençlerin, "sivilce" değil "taze" olduklarını ve ağızlarıyla yüreklerinin dürüstçe yakın olduğunu hatırlamayız. Biz daha ciddi ve politikalarla nezaketin yürüdüğü gerçek duyguların saklandığı bir dünyada yazıyoruzdur.

Onların bizi kabulu ise sevgiyle olur. Bir gün kendimize döner ve sevgiyi buluruz.
Böylece webde gece gündüz çalınanları değil, birbirinden daha güzel yaratılanları görür ve aynı güzel evrenin dlini konuştuğumuzu anlarız. Bu konuları anlatırız insanlara. Çünkü çirkinliği sürekli izlemek kalpleri karartır. Yüzüklerin Efendisi Sarumanın kürede gözün karanlık ordusunu izleyerek zehirlenmesi gibi.

Biliriz ki o "sivilce" dedğimiz gençler bizi yansıtıyor biz evrene ne veriyorsak onu yansıtıyor.

Büyük oluruz ve küçük olduğunu düşündüğümüze sevgi ve saygımızı sunarız, kendimizi savunmayız. Çünkü biz zamanın beyaz ellerinde ağarmışızdır. Sevgi ve saygılarımla.

Not: Zoque'da nefret ettiğim tek şey nefret cümleleri, başka değil.
ssonmez şu an çevrimdışı  
Old 23.05.2006   #28 (permalink)

manhem's Avatar

Alıntı:
ssonmez tarafından gönderilen mesaj:
Bazen büyürüz, ancak büyüdüğümüzü hissetmeyiz. Zaman üzerimizden akar geçer sonra zamana döner bakarız. Aslında büyüdüğümüzde yüreğimizde büyür.

Bizden gençlerin, "sivilce" değil "taze" olduklarını ve ağızlarıyla yüreklerinin dürüstçe yakın olduğunu hatırlamayız. Biz daha ciddi ve politikalarla nezaketin yürüdüğü gerçek duyguların saklandığı bir dünyada yazıyoruzdur.

Onların bizi kabulu ise sevgiyle olur. Bir gün kendimize döner ve sevgiyi buluruz.
Böylece webde gece gündüz çalınanları değil, birbirinden daha güzel yaratılanları görür ve aynı güzel evrenin dlini konuştuğumuzu anlarız. Bu konuları anlatırız insanlara. Çünkü çirkinliği sürekli izlemek kalpleri karartır. Yüzüklerin Efendisi Sarumanın kürede gözün karanlık ordusunu izleyerek zehirlenmesi gibi.

Biliriz ki o "sivilce" dedğimiz gençler bizi yansıtıyor biz evrene ne veriyorsak onu yansıtıyor.

Büyük oluruz ve küçük olduğunu düşündüğümüze sevgi ve saygımızı sunarız, kendimizi savunmayız. Çünkü biz zamanın beyaz ellerinde ağarmışızdır. Sevgi ve saygılarımla.

Not: Zoque'da nefret ettiğim tek şey nefret cümleleri, başka değil.
"Bilge Tonyukuk" diye ben buna derim işte
manhem şu an çevrimdışı  
Old 23.05.2006   #29 (permalink)

cgencer's Avatar

Yer: istanbul

ismi... çok saçma geliyor bana... kimse de bişey anlamıyor... zoka yutmuş gibi.
Old 23.05.2006   #30 (permalink)

manhem's Avatar

Düzeltme: Sözkonusu "bilge"nin yukarıda bir mesajda adı geçmişti. @ssonmez'in mesajı biraz ona kapak olmuş. Yoksa ben kendisine "üstad" demeyi tercih ederim.

Mesaj manhem tarafından 23.05.2006 (23:40) yeniden düzenlendi..
manhem şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

zoque , sevmedikleriniz , hakkinda , forum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel