»
zoque forum hakkında sevmedikleriniz
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | ||||
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
eh neyse , turkce'ye sahip cikalim, turkce elden gidiyor, amanin ne olmus turkce'mize gibi yazilari yazip kendi yazilarindaki hatalardan bihaber olanlara gicigim, bu arada aramaya inanan arkadaslari seviyorum .
|
||||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
zoque'nin yıllardır değişmeyen bir vizyonu var. kesinlikle ve kesinlikle düzeyli, kültürlü, çok sesli bir ortam. diğer internet sörfçüsü arkadaşlar kadar çeşitli ortamlara dalmasak ta bizim bildiğimiz şimdiye kadarki forum, paylaşım ortamlarının en keyiflisi, bilgisi zoque'dur.
kendimce kıyas yapacak olursam; ismi lazım değil bir forum var, bilgi açısından 40 deve yükü bilgi mevcut fakat kullanıcı sayısı, kategori sayısı, konu sayısı o kadar çok ki, bir türlü ısınamadım. haftada bir belki giriyorum. burası ise bir nevii aile ortamı gibi olmuş, gün boyu buradayız ![]() arkadaşların da ifade ettiği gibi "nefret" ettiğimiz bir unsur olamaz, olursa da burda olmayız (ki konu başlığını değiştirmişsiniz)sevmediğimiz yerlere gelince; pierre lotti'yi değiştirelim ben de sevmeyenler grubundanım...Alıntı:
![]() son olarak, bazı idareci arkadaşların tabiri caizse "gardiyan" gibi sert tavırlarından hoşlanmıyorum. ha bundan şikayetçi miyim? hayır, sadece hoşlanmıyorum, belki o türlü bir yaklaşım da lazımdır forum için. (son cümlenin polemik oluşturmaması için, isim istemezseniz sevinirim) tüm zoque ailesine saygılarımla...
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Alıntı:
ben de site analizi bölümüne bıkmadan usanmadan hazır tema ile yapılmış blog, PHP-nuke, mambo vs. tabanlı siteleri gönderenlerden tiksiniyorum. bir de üstüne üstlük reklam yasak olduğu halde "böyle böyle bi site, bunları yaptık, falan yazılar var, hergün takılın okuyun" ya da "böyle bi forum açtık. her türlü geyik, sohbet dönüyor sen de eksik kalma, üye ol" tarzı şeyler söylemiyorlar mı, patlama noktasına geliyorum
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Bazen büyürüz, ancak büyüdüğümüzü hissetmeyiz. Zaman üzerimizden akar geçer sonra zamana döner bakarız. Aslında büyüdüğümüzde yüreğimizde büyür.
Bizden gençlerin, "sivilce" değil "taze" olduklarını ve ağızlarıyla yüreklerinin dürüstçe yakın olduğunu hatırlamayız. Biz daha ciddi ve politikalarla nezaketin yürüdüğü gerçek duyguların saklandığı bir dünyada yazıyoruzdur. Onların bizi kabulu ise sevgiyle olur. Bir gün kendimize döner ve sevgiyi buluruz. Böylece webde gece gündüz çalınanları değil, birbirinden daha güzel yaratılanları görür ve aynı güzel evrenin dlini konuştuğumuzu anlarız. Bu konuları anlatırız insanlara. Çünkü çirkinliği sürekli izlemek kalpleri karartır. Yüzüklerin Efendisi Sarumanın kürede gözün karanlık ordusunu izleyerek zehirlenmesi gibi. Biliriz ki o "sivilce" dedğimiz gençler bizi yansıtıyor biz evrene ne veriyorsak onu yansıtıyor. Büyük oluruz ve küçük olduğunu düşündüğümüze sevgi ve saygımızı sunarız, kendimizi savunmayız. Çünkü biz zamanın beyaz ellerinde ağarmışızdır. Sevgi ve saygılarımla. Not: Zoque'da nefret ettiğim tek şey nefret cümleleri, başka değil.
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Düzeltme: Sözkonusu "bilge"nin yukarıda bir mesajda adı geçmişti. @ssonmez'in mesajı biraz ona kapak olmuş. Yoksa ben kendisine "üstad" demeyi tercih ederim.
Mesaj manhem tarafından 23.05.2006 (23:40) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel |