Zoque.Forum
»
zoque forum hakkında sevmedikleriniz
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz
Konu açacağım zaman başlık bulmaya çalışmaktan nefret ediyorum. Bunun dışında nefret ettiğim birşey yok yalnız bir de çok uzun mesajlardan pek hoşlanmadığımı belirtmek isterim. Tabi uzun olması gerektiği için öyledir mutlaka ama ilk izlenimim hiç iyi olmuyor bu uzun mesajlara karşı. Okumadan da geçmiyorum ama...
![]() |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Alıntı:
Zogüü, Zokki, Zoki, Zoka, Zokue diyen insanlara rastladım ben. ![]()
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
zok' a takılıyor musun? zok diye bir forum var baya profesyonel kişiler takılıyor, oldukça seviyeli... gibi ![]() Zoque bir kızıldereli kabilesiymiş. Zoque söylemişti sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
sosyal içerikli konulara katılanların fazla polyannacı(iyimser) olmasından nefret ediyorum...
Fotoğraçılık (ve Küresel Yarış) bu başlıkta fotoğrafçılıkla ilgili sosyal bir sıkıntımdan bahsetmiştim ki üyenin biri (kendisi şu an forum ayarlarımdan ignore listemdedir) bir parlamıştı ki sormayın gitsin. Ben bir düşüncemi paylaşıyorum, durduk yere saldırgan bir tepki verilebiliyor bazı üyeler. İşte bu yüzden düşünemiyoz, gelişemiyoz Türkçe olayına gelince yazdığım mesajlarda Edebiyat bölümüne gönderdiğim konular dışında hiç Türkçe'ye, dilbilgisine, anlatım düzgünlüğüne dikkat etmiyorum. Nasıl konuşuyorsam öyle yazmaya çalışıyorum... Daha samimi oluyor sanki Pierre Loti'ye ben de ısınamadım ama nefret etmiyorum
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Alıntı:
fikrine katılmayan üyelere tahammül etmesini bilmeyen, onları ignore listesine alan, bunu bir marifetmiş gibi herkesin önünde ilan eden, aynı fikirde olmamayı saldırgan bir tutum gibi gören üyelerden nefret etmiyorum da, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar ![]() |
||
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
|
yasaklı listesi deyince aklıma geldi. bu forumda kimseyi ignore etmedim diğer forumlardan biliyorum, vbulletin'de tam anlamıyla engelleme söz konusu değil. yani diyelim birinin avatarını görünce geçmişteki çok kötü bi anım aklıma geliyor, ben o avatarın sahibini görmeyeyim bir daha diyorum ama iki dk sonra tekrar aynı kişiyi görüyorum sadece mesajı gözükmüyor başka değişen yok.istediğim bir kişi hiç karşıma çıkmasın gibi bir seçenek yok.
forumun bu özelliğinden nefret etmesem de hoşnut değilim. |
|
|
|
#39 (permalink) |
|
oky bahsettiğim kişi sen değilsin
aynı fikirde olmamak konuyu saptırmayı, başka manalara çekmeyi gerektirmiyor... bahsettiğim kişinin verdiği cevaplardan rahatsız oldum, burada neden nefret ediyorsun diye sormuşlar ben de birini ignore listeme almamdaki sebepten nefret etiğimi yazdım. kişinin kim olduğu belli bile değil...
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Dreams
|
Merhaba,
Bazı arkadaşlara göre eski bazı arkadaşlara göre daha yeni bence ise yeterince uzun süre önce üye olduğum zoque'da çoğu arkadaşlar gibi cevap veya konu açmada yaşadığım sorunlar mevcut ki bu da sanırım mesaj sayılarımdan belli.Belki bir nefret değil ama bir tür fobi.Hatta bu yüzden hergün nerdeyse düzenli ziyaret etmeye çalışsamda bu fobi yüzünde sisteme giriş yapma gereği duymadan sadece konuları okumakla yetiniyorum ve bundan nefret ediyorum. Bunu dışında Pierre Loti sevmeyenlerdenim... Saygılar.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!