Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » zoque forum hakkında sevmedikleriniz

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 24.05.2006   #31 (permalink)
Dd_LynCh

Dd_LynCh's Avatar

Yer: İstanbul - Ortaköy
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz

Konu açacağım zaman başlık bulmaya çalışmaktan nefret ediyorum. Bunun dışında nefret ettiğim birşey yok yalnız bir de çok uzun mesajlardan pek hoşlanmadığımı belirtmek isterim. Tabi uzun olması gerektiği için öyledir mutlaka ama ilk izlenimim hiç iyi olmuyor bu uzun mesajlara karşı. Okumadan da geçmiyorum ama...
Dd_LynCh şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.05.2006   #32 (permalink)
omerbalyali

omerbalyali's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 24

Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj:
ismi... çok saçma geliyor bana... kimse de bişey anlamıyor... zoka yutmuş gibi.
İsmin anlamından ziyade en çok telaffuzu insanları zorluyor olsa gerek. Zogüü, Zokki, Zoki, Zoka, Zokue diyen insanlara rastladım ben.
Old 25.05.2006   #33 (permalink)
Vincenzo

Yer: Istanbul

Alıntı:
omerbalyali tarafından gönderilen mesaj:
İsmin anlamından ziyade en çok telaffuzu insanları zorluyor olsa gerek. Zogüü, Zokki, Zoki, Zoka, Zokue diyen insanlara rastladım ben.
ben "zok" diyorum bırakıyorum.

zok' a takılıyor musun?
zok diye bir forum var baya profesyonel kişiler takılıyor, oldukça seviyeli...

gibi

Zoque bir kızıldereli kabilesiymiş. Zoque söylemişti sanırım.
Vincenzo şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 25.05.2006   #34 (permalink)
uzaytek

uzaytek's Avatar

Yer: Ankara

ben de zokue diyorum. nasil okunuyordu ki? bir yerlerde yaziyordur kesin...
uzaytek şu an çevrimdışı  
Old 25.05.2006   #35 (permalink)
gravity

gravity's Avatar

Yer: izmir
Görsel: 1

Evet gerçek okunuşunu ben de merak ediyorum. Ama "zok forum" deyince insanlar çok ciddiye almıyor. Yazılışı şık ama okunuş biraz problemli...
Old 25.05.2006   #36 (permalink)
ilksen

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36

sosyal içerikli konulara katılanların fazla polyannacı(iyimser) olmasından nefret ediyorum...

Fotoğraçılık (ve Küresel Yarış) bu başlıkta fotoğrafçılıkla ilgili sosyal bir sıkıntımdan bahsetmiştim ki üyenin biri (kendisi şu an forum ayarlarımdan ignore listemdedir) bir parlamıştı ki sormayın gitsin. Ben bir düşüncemi paylaşıyorum, durduk yere saldırgan bir tepki verilebiliyor bazı üyeler. İşte bu yüzden düşünemiyoz, gelişemiyoz

Türkçe olayına gelince yazdığım mesajlarda Edebiyat bölümüne gönderdiğim konular dışında hiç Türkçe'ye, dilbilgisine, anlatım düzgünlüğüne dikkat etmiyorum. Nasıl konuşuyorsam öyle yazmaya çalışıyorum... Daha samimi oluyor sanki

Pierre Loti'ye ben de ısınamadım ama nefret etmiyorum
Old 25.05.2006   #37 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12

Alıntı:
ilksen tarafından gönderilen mesaj:
Fotoğraçılık (ve Küresel Yarış) bu başlıkta fotoğrafçılıkla ilgili sosyal bir sıkıntımdan bahsetmiştim ki üyenin biri (kendisi şu an forum ayarlarımdan ignore listemdedir) bir parlamıştı ki sormayın gitsin. Ben bir düşüncemi paylaşıyorum, durduk yere saldırgan bir tepki verilebiliyor bazı üyeler. İşte bu yüzden düşünemiyoz, gelişemiyoz
sanırım ignore listesinde olan üye benim. (ya da alınanlardan biriyim)

fikrine katılmayan üyelere tahammül etmesini bilmeyen, onları ignore listesine alan, bunu bir marifetmiş gibi herkesin önünde ilan eden, aynı fikirde olmamayı saldırgan bir tutum gibi gören üyelerden nefret etmiyorum da, yeşil sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar
Old 25.05.2006   #38 (permalink)
ba kubah

yasaklı listesi deyince aklıma geldi. bu forumda kimseyi ignore etmedim diğer forumlardan biliyorum, vbulletin'de tam anlamıyla engelleme söz konusu değil. yani diyelim birinin avatarını görünce geçmişteki çok kötü bi anım aklıma geliyor, ben o avatarın sahibini görmeyeyim bir daha diyorum ama iki dk sonra tekrar aynı kişiyi görüyorum sadece mesajı gözükmüyor başka değişen yok.istediğim bir kişi hiç karşıma çıkmasın gibi bir seçenek yok.

forumun bu özelliğinden nefret etmesem de hoşnut değilim.

Old 25.05.2006   #39 (permalink)
ilksen

ilksen's Avatar

Yer: Sakarya, Ankara
Görsel: 36

oky bahsettiğim kişi sen değilsin

aynı fikirde olmamak konuyu saptırmayı, başka manalara çekmeyi gerektirmiyor...

bahsettiğim kişinin verdiği cevaplardan rahatsız oldum, burada neden nefret ediyorsun diye sormuşlar ben de birini ignore listeme almamdaki sebepten nefret etiğimi yazdım. kişinin kim olduğu belli bile değil...
Old 25.05.2006   #40 (permalink)
xuma

xuma's Avatar

Yer: Dreams

Merhaba,
Bazı arkadaşlara göre eski bazı arkadaşlara göre daha yeni bence ise yeterince uzun süre önce üye olduğum zoque'da çoğu arkadaşlar gibi cevap veya konu açmada yaşadığım sorunlar mevcut ki bu da sanırım mesaj sayılarımdan belli.Belki bir nefret değil ama bir tür fobi.Hatta bu yüzden hergün nerdeyse düzenli ziyaret etmeye çalışsamda bu fobi yüzünde sisteme giriş yapma gereği duymadan sadece konuları okumakla yetiniyorum ve bundan nefret ediyorum.
Bunu dışında Pierre Loti sevmeyenlerdenim...
Saygılar..
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler
zoque , sevmedikleriniz , hakkinda , forum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com Yenibiristihdam.com

Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program