Zoque.Forum
»
zoque forum hakkında sevmedikleriniz
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#42 (permalink) |
|
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz
"Zok" diye okunuyor.
Kaynak: -http://66.249.93.104/search?q=cache:...&client=safari -http://www.nahnu.org/?page_id=839
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Alıntı:
yazımızı bitirdikten sonra "gönder" tuşuna basmadan hemen önce metnin tümünü seçip kopyalıyoruz sonra gönder tuşuna basıyoruz... tavsiye ederim!ayrıca, ilk günlerden kalma alışkanlık ben de "zokue" şeklinde telaffuz etmekteyim, zok olarak okunduğunu bilmeme rağmen. ee, alışkanlıklar kolay terkedilemiyor.
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Alıntı:
isim zok olarak okunuyor, fransizca que ile biten bircok kelimede oldugu gibi.
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
bu arada forum tarafindan afaroz edilmeden, bölüm isminin de degistigini belirtelim hemen
![]()
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
Alıntı:
eyvallah, güzel olmuş...
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Oh be! Üstümden bir yük kalktı.
![]() bu haftasonu Pierr Loti Kahvesine gidip "Kardeşim buranın adını da 'az ama öz' yapın" demek şart oldu artık...
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: zoque forum hakkında sevmedikleriniz
Ben yeni geldim bu foruma ama şu ana kadar en çok; mesajların üstündeki koca koca reklamlara gıcık oldum. Ama hakkını vereyim mükemmel akılda kalmasını sağlıyor. Lexmark'ın 5 yıl garanti verdiğini bir daha unutmam heralde. (:
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik |