Zoque.Forum
»
zoque forum hakkında sevmedikleriniz
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
zoque forum hakkında sevmedikleriniz
Mesela ben olur dakka başı forumu sahiplenen kullanıcıların forum sözleşmesini okumayı önermesinden nefret ediyorum.
Her zaman bu forumu övmelerinden. ![]() tamam iyi bir forumda yerilecek yerleri yok mu sizcede?
"We happy few, we band of brothers for he today that sheds his blood with me ,shall be my brother."W.S. Mesaj chopsuey tarafından 22.05.2006 (09:36) yeniden düzenlendi.. Açıklama: konu başlığını abartmışım :) haklısınız. yöneticiler düzeltebilir herhalde |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: zoque forum hakkında nefret ettikeriniz
Forumun kötü yanları varsa zaten bunları tartışmaya açalım, nitekim öyle yapılıyor. Hele ki nefret etmek, nefret edilen bir şey olsa herhalde çoktan tartışıyor olurduk. Ancak ne olarak %90 sever %10 nefret eder tabii ki yapacak bir şey yok (bkz. Pierro Loti örneği, yüzdeler değişiklik gösterebilir
). (eğer ki bir yolla %100 e ulaşamıyorsak)Forumu övme işini bende çok yaparım, keyifle de yaparım. Bunun nedeni çok basit şu koca memlekette bir tane daha bu forum kültürüne bu topluluğa sahip forum yok. Dolayısıyla sahiplenmeli, sevmeli ve saymalıyım. Tabii ki bu şahsi fikrim ancak herhalde diğer öven seven arkadaşlar da bu şekilde düşünüyor ki övüp seviyor. Kullanmayı denediğim forumlar oldu ancak hepsi o kadar kötü seviyedelerki zaten kullanmak mümkün değil. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben mesela surekli olarak uyarilmasina ragmen hala "dahi" anlamindaki "de" ekinin birlesik yazilmasindan nefret ediyorum. Soyleyenin ciddiyetini tamamen alip goturuyor benim gozumde. Hem de bir cumlede iki kere yapilinca iki kere nefret ediyorum.
![]() Ayrica konunun ozunden uzaklasip anlatanin tavri, avatari veya uslubu ile ugrasilmasindan ve ugrasmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() Not: Galiba şu an bu bölüme yazıyormuşum, aman allahım ![]()
onurkose.com Mesaj nothingrows tarafından 21.05.2006 (21:23) yeniden düzenlendi.. |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Türkçe'yi inatla yanlış kullanan kullanıcılara gıcığım. Gerçekten, kelimenin her anlamıyla gıcığım. Bilmiyor olabilirsiniz, tamam, ama sizi birileri uyarıyorsa bir zahmet de öğrenin kardeşim.
Açıkçası kaç senem bu forumu takip ederek geçti, geçiyor, geçecek. Eskiden web tasarıma meraklı ve onu başarmak isteyen bir çocuktum, artık başka uğraşlardan dolayı ondan uzak kalmış biriyim. Ama gene de forumu takip ediyorum. Gündemi biraz da buradan yakalıyorum. Evet, ben de forumu her yerde övüyorum, çünkü eşsiz. Bu kalitede başka forum görebilirsem, elbette onu da överim. Ayrıca, benim için nefret edilecek bir yer yok, ancak hoşlanılmayacak yerler olabilir. Bunlardan biri de daha önce bahsi geçen Pierre Loti ismi, bir kısmımıza bu içeriği çağrıştırıyor olsa da, bazılarımıza -mesela bana- alakasız gözükebiliyor. Bu yüzden hoşlaşmıyorum ![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bir konu tartismaya acildiginda alakasiz da olsa konuya cevap yazip konuyu dagitanlara , altta kalmama mantigiyla her soylenene kendine soylenirmiscesine hiddetlenenlere sinir oluyorum.
fakat eski uyelerin forumu sahiplenmeleri cok hosuma gidiyor.. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ben sadece tasarımcının mutfağı ve çalıntı siteler bölümlerindeki yorumlara gıcık oluyorum..
Bi tasarım gönderiyorsunuz yerden yere vurulabiliyor ![]() Onun haricinde forum bence çok güzel, hatta eşsiz. Bir şikayetim yoktur hakim bey ![]()
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!