Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor
Şimdiye kadarki toplantılarda kalabalık grupların içinde sesimizi birbirimize duyurmayı çalıştık. Bu kez, bahçe ve alt katı sadece biz kullanabileceğiz. Moda'ya gitseydik de bunu yapamayacaktık.
kk-b.jpg kk-s.jpg |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#95 (permalink) | |
|
Alıntı:
ulaşım konusunda gerekli açıklamalar yapılmış ama genede "ben karıştırırım, printer'im bozuktu haritayı çıkartamadım, kalemim bitmişti haritayı çizemedim, kim uğraşıcak o kadar şeyle" diyenler varsa aranızda, toplantı saatine yakın bi saatte, kadıköyde toplanacak zoque üyelerini alıp, mekana ulaşımlarını sağlayabilirim.. isteyen olursa tabi ![]() edit: ha unutmadan aynı şeyleri bk cılar içinde yapabilirim.
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Sahrayıcedid
|
1 aylık taze üyeniz de geliyor. umarım aranızda görmek istersiniz.
1. doubt 2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz 32. mtlda hanım 33. emremer 34.Mutreft (%85) 35. cgencer 36. omerbalyali 37. beyaz_sayfa |
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
aklıma gelmişken eğer ki minibüs şöförü remaks nerede bilmezse "hüseyin avni sözen anadolu lsesinin orada" diyebilirsiniz.
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Mekan hakkında rahat olun diye yazıyorum. Eşimle daha önce bu mekana yine @malina'nın önerisi ile gittik çok memnun ayrıldık ve yine yaz mevsimiydi. Moda'ya bayılırım ama yazın akşam saatleri hariç özellikle haftasonu ne oturacak yer bulunur ne de 5 dk'da bir çay içmekten kurtulunur. Moda'ya iki hafta önce gittim ve gördüm ki içecek fiyatları uçmuş. Hem mekanı kapatmak daha güzel olur
![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!