Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#132 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. berk 20. vincenzo 21. webulent 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. thebled 28.dejavu® 29. volkan yılmaz 30. mtlda hanım 31. emremer 32.Mutreft (%85) 33. cgencer 34. omerbalyali 35. oky 36. python 37. komplike 38. fenomen 39. gravity 40. ErincKuzu
|
|
|
#133 (permalink) |
|
|
Açıkçası ben de kimseyi tanımıyorum ve "Kadıköy'den nasıl gidecem yahu" şeklinde bir üşengeçliğe de sahip değil değilim
![]() Gelmeye çalışacağım...
|
|
|
#135 (permalink) |
|
|
Başka bir işim çıktığı için katılamadım. İnşallah bir dahaki organizasyonlara
![]()
|
|
|
#136 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Eee, nasıl geçti bakalım buluşma. Daha bitmedi sanırım. En kısa zamanda galeride görmek istiyoruz. Sanırım tüm Kadıköy'ü doldurmuşsunuzdur
![]()
|
|
|
#137 (permalink) |
|
|
Eheheh Ben şimdi geldim güzeldi valla biraz ortalarda çıktım Çok uykum vardı dayanamadım valla güzeldi ama muhabbetler vardı her köşede herkes ordan oraya zıplıyodu falan resimleri bekliyorum bende
![]()
|
|
|
#139 (permalink) |
|
evet bu toplantı çok neşeliydi, özellikle aralık 2004'tekine göre. tek problem mekanın 70 derece falan olmasıydı. kalkmak istemedim ama yarın çok kritik bir sınavım olduğu için blog kardeşliği'yle birlikte 5 buçuk gibi kaçtık. tanışmak istediğim birçok kişiyle tanıştım, teşekkür ederim, gelmeyenler utansın diyorum
![]() |
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
http://galeri.zoque.net/browseimages.php?c=93
ssonmez kendi makinasındaki fotoğrafları koymuş bile! ![]() Bugün gerçekten çok keyifliydi. Sonuna kadar kalamadım ben de 7 gibi ayrılmak zorunda kaldım ama gözüm de arkada kaldı yani. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo |