Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 25.06.2006   #141 (permalink)
scriptMan

scriptMan's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 14
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.

Gelemedim!!

Kadiköyden gelemedim, zaten evden de (Kartal) 2 de çıkmak zorunda kalmıştım, ve kadiköyden gelemedim

Üstelik orda ismim de yazılıydı..

Fotoğrafları istiyorum
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 26.06.2006   #142 (permalink)
Armagan Durmaz

Armagan Durmaz's Avatar

Yer: Istanbul

Ben gelemedim fotograflara bakdımda heralde hoş vakit geçirmişsiniz gelseydim ben ilk deneyimim olacaktı
ne desem bilmiyorum mesaj yazıyorum ama belki bir daha ki seferi diyim bari acaba ne zaman olur bir daha ki sefer bir fikriniz varmı acaba
Armagan Durmaz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 26.06.2006   #143 (permalink)
Abyss82

Yer: istanbul

bende gelemedim çok üzüldüm ama aile işlerinden dolayı şehir dışındaydım umarım verimli bir toplantı olmuştur. En son ki toplantıda avrasya maratonu nedeni ile sayımız 10'u geçmemişti ama bu sefer 30 olması sevindirici.
Old 26.06.2006   #144 (permalink)
cgencer

cgencer's Avatar

Yer: istanbul

basit tanımlamalar yüzünden ara ara elektrikli anlar yaşamış olsak da gelen herkesin fikirsel katkısı da, ortaya attığıi tartıştığı düşünceler de güzeldi; sadece bir üye olarak gelen herkese teşekkür ederim.

ama bu işin artık 'zrive' tanımlamasıyla senede bir değil, birkaç ayda bir az dahi de osla insanların bir araya gelmesi olarak sürdürülmesi ve insanların sende bir değil de birkaç ayda bir daha sıcak bir ilişkiye yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. sonuçta konuşulacak pek çok şey vardı, tartışılacak sürüyle detay konu vardı, hiçbirine böyle bir toplantıda, daha üyelerin (özellikle de yenilerin) yarısını tanıma fırsatı edinmemişken, böyle bir senelik toplantı sadece forum içi daha anlaşabilen ufak grupların oluşuma ön ayak olur, gerekirse farklı alanlarda 3-5 farklı insan da bir araya gelip daha spesifik konular üzerine daha rahat sohbet edebilir.

bazılarının düşündüğünün aksine, farkettiren'in gelmesi ve deneyimini paylaşması da benim için güzeldi. eminim bazılarının aklında hala kuşku var olacak... olmalı da. ama ben, alacağımı aldım da. bekleyip olan biteni görmek, eminim o konuda insanların çekincelerinin açıklığa kavuşması için en pratik yöntem. benim de sorularım, belirsizliklerin getirdiği bir muğlaklık hissetme durumum mevcut. ama nasreddin hoca da demiş ya, ya tutarsa?...

bu konuda ssonmez'in skeptik bakışı ve adil duruşu bence çok önemliydi; yapısı gereği itiraz etmeden önce meseleyi olgun bir gözle enine boyuna inceleyip tedirginliğini olgunca dile getirmesi, benim de bu dernek meseleleri forumda tartışılırken defalarca düşündüğüm acaba mı sorusunu tekrar sormama -ama yanıtını konuştuğum kişinin gözünde de okumama- sebep oldu. forumun moderatör görevini çok güzel uygulayabilen ve internet ortamında pek az bulunabilen bir yapıya sahip olması bu forumun şansı bence. tabii ki diğer moderatörleri de es geçmek olmaz. ama bir meselenin de nasıl olgunlukla ve ateşlenmeden sorgulanabileceğinine doğrudan bir örnekti. pek çoğumuz internet üzerinde tartışırken bu kadar hassas olmayabiliyoruz sanırım; bu da her kinin kendi mizacından ve net'in soğukluğundan olsa gerek.

zoque forumun yapısalı üzerinde de bir hayli düşünüldü. halen de cihangir'in neden forumun yapısalını tartışmaya açmadığını merak ediyorum. sonuçta
1. reputation olarak düşünülen, blog'larda karma olarka da göze çarpan yapının avantaj/dezavantajları
2. oylama sisteminde (galeride misal) barajsız oylamanın şarşırtıcılığı
3. tartışma dışında yazıların (misal Bülent'in IStockPhoto yazısı) forum sistemi dışında bir yöntemle sunulması
gibi noktaları bence biraz düşünmekte fayda var. tabii bunun için forum yönetimine iş düşüyor. nasıl imzalarda resim olmasın diyorsak, bu gibi şeyler de tartışıp gerekirse uyarlanabilir sanırım.

Mesaj cgencer tarafından 26.06.2006 (00:52) yeniden düzenlendi..
cgencer şu an çevrimdışı  
Old 26.06.2006   #145 (permalink)
omerbalyali

omerbalyali's Avatar

Görsel: 24

Güzel bir toplantı. Toplantı sonundaki Farkettiren'in "bendensin" modeli yemeğe kalamadığım için üzgünüm. (karnım toktu ama sohbet güzeldi)

Bursa'ya dönecek olmasaydım, kalacaktım... (Bursa'dan sevgiler.)

Not: Fotoğraflarda beni görüp toplantının kötü geçtiğini düşünenler olabilir... toplantı güzeldi fakat benim fotolar kötü. (Ud çaldığım(!) anlarda insanların mest olduğunu biliyorum ) Ayrıca Enes Reyah ve Dhilgul'un CSS ve xhtml kelimeleriyle "huu" çekmesiyle, ortamın gerginliğini tamburin eşliğinde arttırdık, sanıyorum ki bir 3-5 dakika daha çalsaydık masadakiler ya bizi, ya da birbirlerini boğazlayacaktı.
Old 26.06.2006   #146 (permalink)
omerbalyali

omerbalyali's Avatar

Görsel: 24

Bu arada toplantıya iştirak etmeyen sahip ve cemshid'e özel bir kin besliyorum. Yazdıkları kod "valid", kodladıkları sayfalar "accessible" olamasın!
Old 26.06.2006   #147 (permalink)
ZuLuuuuuu

ZuLuuuuuu's Avatar

Yer: İzmir/Ankara

Resimlerden birkaç tanesinde resimdekilerin nickname'leri de yazsa çok güzel olurdu. Toplantıya katılamayan grup olarak da tanışmış olurduk
ZuLuuuuuu şu an çevrimdışı  
Old 26.06.2006   #148 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Yer: Viyana, İstanbul

Atışmalı anlar olsa da güzeldi.
---
Gözlerim Soul'u, La_Haine, yunus, cemshid, gibi isimleri de aradı.
Moskaya gitmeden önce Bülent'le görüşmüş olmaktan çok mutlu oldum.
Konuşmayı istediğim, fikir alışverişi yapmak istediğim, geyiğini yapmak istediğim pek konuya zaman kalmadı -ki ki 1 yılı 1 güne sığrmak kadar zor olsa gerek-
Bir ara zorunlu aytılmak zorunda olduğum için Oky, Matilda vb. neşeli arkadaşlarla görüşemedim ama enazından "merhaba"laşabildik.
Malina tebessümlerine şahit olmak ayrı bir fırsattı benim için.
Uzak yakın her yerden zaman ayırıp gele(bile)n herkese kendi adıma teşekür ediyorum.

Mesaj emremer tarafından 26.06.2006 (16:27) yeniden düzenlendi..
emremer şu an çevrimdışı  
Old 26.06.2006   #149 (permalink)
Passion

Passion's Avatar

Yer: ankara

herkesle tanışma fırsatı bulamasak da tüm katılımcılara teşekkür ederiz. ben de en kısa zamanda elimdeki fotoğrafları eklemeye çalışacağım ama bu arada merak edenler için blog kardeşliği çekirdek ekibi burda:
http://galeri.zoque.net/showimage.php?i=779&c=93 pek neşeliyiz.
Passion şu an çevrimdışı  
Old 26.06.2006   #150 (permalink)
manhem

manhem's Avatar

Alıntı:
emremer tarafından gönderilen mesaj:
kişisel tartışmalara neden olacağı için forum yönetimi tarafından düzeltildi...
Ops? Sonlara doğru biraz erken kaçtım ama bir şeyler kaçırmışım? Nedir konu anlayamadım bunu? Açıklayabilir misin?

Alıntı:
emremer tarafından gönderilen mesaj:
Gözlerim Soul'u, La_Haine, yunus, cemshid, gibi isimleri de aradı.
Moskaya gitmeden önce Bülent'le görüşmüş olmaktan çok mutlu oldum.
Konuşmayı istediğim, fikir alışverişi yapmak istediğim, geyiğini yapmak istediğim pek konuya zaman kalmadı -ki ki 1 yılı 1 güne sığrmak kadar zor olsa gerek-
Bir ara zorunlu aytılmak zorunda olduğum için Oky, Matilda vb. neşeli arkadaşlarla görüşemedim ama enazından "merhaba"laşabildik.
Malina tebessümlerine şahit olmak ayrı bir fırsattı benim için.
Uzak yakın heryerden zaman ayırıp gele(bile)n herkese kendi adıma teşekür ediyorum.
Özlemlerin ve tanıştıkların konusunda düşüncelerimiz benzer. Malina'nın ağzından tek kelime duymasam da tebessümüne şahit olmak gerçekten enfesti. Bir de Süleyman Sönmez, Ömer Balyalı ve Oky en çok karşılaşmak istediğim kişilerdendi. Bu açıdan oldukça keyifliydi. Cemshid ve Soul'u benim de gözlerim aradı. Bir de Junkie'yi özlemiştim oysa. Unutmadan: 1 Milyoncular'ın pasta da enfesti En kısa zamanda bendeki fotoğrafları paylaşacağım kısmetse.
manhem şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
bulusuyor , blogkardesligicom , zoqueforum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak