Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#161 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
Bence de keyifli bir toplantı oldu, mekan da kendi içinde güzel olmasına rağmen kapasitesi nedeniyle herkesi aynı ortamda tutamadı dolayısıyla grup halinde yapılacak sohbetlerin yanı sıra iki kişinin yanyana gelip birebir konuşması bile biraz zor oldu. Ama yine de benim için ilkti ve hoşuma gitti.
Bülent, Cem Gencer, Süleyman Sönmez, Deja Vu, Oky, Hellfire,Emremer, DDlynch, 18 ini yeni doldurmuş Ömer Balyalı, Farkettiren, Gravity, konuşup konuşamadığım, elini sadece gelirken veya giderken sıkabildiğim tüm arkadaşlarla birarada bulunmaktan mutluluk duydum. Ayrıca herkesi teker teker çekip bu toplantıya ayrı anlam kazandıran blog kardeşlerine ayrıca teşekkür ediyorum - Cem'e katılıyorum daha sık buluşabiliriz. - Heady iki adım yoldan gelmedin kulaklarını çınlatmıyor direk tutup uzatıyorum. - Bülent iyi yolculuklar. - Kimse köPage Rankingüleri atmasın... Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#162 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ben bi ara zoque'çu abilerin yanına oturdum, dehşete düştüler. "tamam tamam kalkıyorum" diye kaçtım sonra. şu yazılan mesajları önceden görebilseydim jüri masasında kalabilirdim, gözümdeki "koskoca adamlar" kayboldu çünkü.
"farkettiren abi karizması" toplantıya damgasını vurmuştur bence, "aman da aman matilda sen misin?" sevilmeleriyle, bir kedi muamelesi görmüş olmamla ilgisi yok hayır, hayır. toplantıdan sonra hayattaki hedeflerimi gözden geçirdim ve bundan sonra kendimi CSS,PHP,atom.XML gibi şeylere adamaya karar verdim. büyüyünce jüri masasında pipo içmek istiyorum hayırlısıyla. şaka yapıyorum be aman. bu da benim: http://www.mtlda.com/2006/06/26/ferr...tisi/#comments |
|
|
|
|
|
#163 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
teşekkür ederim, önemli bir şey yok, bebek bekliyoruz, onun sıkıntıları iste. nerede, ne zaman, ne yapacagi belli olmuyor da
![]()
|
|
|
#164 (permalink) |
|
Valla ben İzmir'den Bodrum'a gidip farkettiren ile buluşup gecenin köründeki uçağa atlayıp geldim toplantıya kardeşim, sağlık problemleri dışında (geçmiş olsun) gelmeyenlerin bahaneleri için masanın ortasına bir adet "külah" bırakıyorum
![]() Bir dahaki toplantı yerinin daha "monoblok" bir mekanda olması, dolayısıyla masalara bölünmek zorunda kalmamamızı diliyorum. Ayrıca 2004 toplantısında olduğu gibi yaka kartlarıyla gelelim. Bülent ve ssonmez, yeniden görüşmek güzel oldu, gerçi kargaşadan pek konuşamadık. Uçağımın da biraz erken olması yüzünden yemeğe kalamadım. Gerçi uçağı da kaçırdım zaten. Oky, Sercotec ve Cgencer (gerçi 2004'de tanıştık ama sayılmazdı...) ve diğerleri ile de tanışmak güzel oldu. Tanıştığımızla kalmayız umarım. Herkese selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#165 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Ben bi tek ben gitmedim sanıyordum, meğer kimsecikler katılmamış.
"gittik güzeldi" mesajlarından çok "gelemedim kusura bakmayın" mesajlarıyla dolmuş burası ![]()
|
|
|
#166 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#167 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
walla etrafta pipo ve nargile olacağını bilsem ben de benim gandalf pipomu getirir, keyfime bakardım hani. nebilelim ehlikeyif bir ortam olacağını. neyse, bir dahakine artıkın.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili< |