Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor
durun durun ben çıkıyorum listeden...
Ben eksik kalayım barii.. duruma göre geri gelirim ben listeye.. çocuk oyununa cevirdim.. pardon yanii..1. doubt 2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hmmm. O zaman "Şimdi" işimizi görecektir. Üstelik kablosuz internet desteği var. Sakin, usulca müzikler çalan hoş bir yer. Ama bu gidişle stadyum kiralamamız gerekebilir
![]() |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
ev taşıma işini halledebilirsem yıllar sonra oradayım
1. doubt 2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ayrıca internetten biraz olsa uzaklaşıp sosyalleşmeye çalışacağımız bir yerde wireless internetin varlığı bizi gerecektir. benim ve bizim (blog kardeşliği) teklifimiz Uçan Ev yönünde. bir ekip olarak gidip inceleyebiliriz. tek katlı bir mekan kola 2,5 milyon, alkol yok maalesef, ama geniş koltukları var ve hepsi sünger kaplı biraz büyük bir salon niteliğinde, u şeklinde bir masa yapmadan serbestçe oturabileceğimiz bir ortam, müziklere müdahale edebiliyoruz aynı zamanda.
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
bu toplantıyı anadolu yakasında yapsak, ne dersiniz? (:
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
|
Her ne kadar Bakirkoy ve otesinden gelecek arkadaslar icin zor olacaksa da Anadolu yakasinda bir toplanti organizasonu hos olabiilr. Aslinda IDO feribotlari ile belki daha cabuk gelebilen olabilir bile? Hellfire senden Anadoludan gidecek arkadaslar su saatte bulusalim demeni beklerken daha ciddi bir cikis yaptin
Katiliyorum. Destekliyorum. ssonmez, soul ve absconder bildigim kadariyla Anadolu yakasindalar. Onlari da yanimizda sayabilir(miy)iz? ![]() |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar, Taksim ve civarı aslında orta bir yol oluyor gibi. Mesela ben Avcılar'dayım. Anadolu yakasına geçip buluşma yerine gelmem (ki çoğu yeri bilmiyorum) belki 3 saati bulabilir. Ondan sonra yol yorgunluğuyla bir yere düşüp bayılabilir ve yanınıza gelemem ve siz de benim gibi mümtaz bir şahsiyetten mahrum kalırsınız
![]() Ha, çoğunluk ille de Anadolu yakası derse en azından Kadıköy falan olabilir.
|
|
|
#40 (permalink) |
|
|
anadolu yakasını da seviyoruz, üvey evlat muamelesi yapmayalım da şimdi kabul etmek lazım, en çok otobüs-dolmuş taksim'e geliyor. hem de cumartesi gibi bir günde, kadıköy'ün minicik ufacık kafelerine sığmayız, taşarız, oturacak yer bulamayız aman derim. blogkardeşliği toplantısı yapmıştık kadıköy'de çok da güzel geçmişti ama öyle bi yere bu kadroyla sığılmaz sanki? taksim'de daha büyük, makul yerler mevcut ve seçeneğimiz daha fazla. hani biri olmazsa öbürüne bakalım gibi. toplantı için özel olarak diğer şehirlerden gelen vardır belki, havaalanı olsun, esenler otogarı olsun avrupa'da. (nası abarttım) hem kadıköy'den taksim'e gelmekte ne var ki, füniküler sistemimiz bile var : )
kısacası her yol taksim'e çıkıyor sanki : ) Mesaj annie tarafından 01.06.2006 (17:43) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!