Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor
Cumartesi çalışan arkadaşlarımızın olması nedeniyle toplantının tarihini 25 Haziran Pazar günü olarak kararlaştırdık. Buluşma mekanı da büyük olasılıkla Anadolu Yakası olacak. Sanırım yarına kadar mekan ismi ve krokisini bildireceğiz. Umarım tarihin bir gün sonra alması gelecek arkadaşlarımızı etkilemeyecektir.
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Tarih şahsen beni etkilemez ama krokiye ihtiyacım olacak
Şöyle ayrıntılı bir şey olursa iyi olur. Yoksa yeri bulamayabilirm.
|
|
|
#74 (permalink) | |
|
Alıntı:
anadolu yakası olması ayrı bi güzelmiş.
|
|
|
|
#75 (permalink) | |
|
Seni seviyorum Zoque..
Katılımcı listesinin olduğu son mesaj hala güncelliğini koruyor mu? O listedeki bütün arkadaşlar gelecek mi şimdi? Alıntı:
Elinde GPS ile geleceksen bişi demiyorum tabi.. ![]()
|
|
|
|
#76 (permalink) | |
|
Alıntı:
GPS'i kim kaybetti de biz bulalım. ![]() Ama en azından insanların yerin nerede olduğuna dair bir fikirleri olur, hatta direk yazıcı çıktısı alıp zorlanmadan da gelebilirler. (özellikle şehir dışından gelenler)
|
|
|
|
#77 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
blog Kardeşliği toplantı sahifesi ve kayıtları açılmıştır. Bize de bekleriz. (:
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz 32. mtlda hanım 33. emremer (İlk toplantıları çook uzaktan takip etmiştim, geçen sefer ise katılamadım. Ama bu sefer gelicem. Umarım kıyamet kopmaz o zamana kadar )
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz 32. mtlda hanım 33. emremer 34.Mutreft (%85) Bursa kafilesinde yer bulabilirsek ![]()
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben de gelmek isterdim ama gelemeyeceğim sanırım, o nedenle hepinize iyi eğlenceler diliyorum ve hoşça vakit geçirmenizi temenni ediyorum. (Çok resmi oldu sanırım.
)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!