Zoque.Forum
»
Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor.
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#81 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Zoque.Forum ve Blogkardesligi.com Bulusuyor
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz 32. mtlda hanım 33. emremer 34.Mutreft (%85) 35. cgencer |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
1. doubt
2. soul 3. ssönmez 4. malina 5. stalker 6. absconder 7. blackinwhite 8. heady 9. manhem 10. maver 11. plush 12. Sahip 13. hellfire 14. pixage 15. Dhilgul 16. sercotec 17. scriptMan 18. blurise 19. gemeaux 20. vincenzo 21. Armagan Durmaz 22. Dd_LynCh 23. Farkettiren !! 24. Abyss82 25. gameover 26. enesreyhan 27. Silva 28. thebled 29.dejavu® 30. abacus 31. volkan yılmaz 32. mtlda hanım 33. emremer 34.Mutreft (%85) 35. cgencer 36. omerbalyali
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
toplanti yeri ile ilgili ayrintilar ve mekanin krokisi ilk mesaja eklendi.
Alıntı:
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
evet kosouyolu kadiköy'müs. bu arada bilenlerden Istanbul'un önemli noktalarindan nasil gidilecegine dair bilgileri alip ilk mesaja ekleyelim.
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eyvah eyvah!.. Nasıl buluruz biz orayı ya? İETT'nin sitesine ve birkaç haritaya baktım ama ulaşımı nasıl halledebileceğimize dair bir bilgiye ulaşamadım.
Rıhtım'dan ne kadar uzakta? Anadolu yakasını bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
|
|
|
#88 (permalink) |
|
|
yahu bu sıcakta gidilir mi altunizade'lere falan. mis gibi püfür püfür moda dururken, herkese de daha kolay ulaşılabilir bir yer hem de.
şu anda ciddi biçimde gelip gelmemeyi düşünüyorum, mekan dolayısıyla. üzgünüm... ama öyle bir günde öyle bir yer, bayağı sıcak olacağa benzer. |
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Orantılı olmamış olabilir ama kabaca bu şekilde daha iyi anlaşılır sanırım.
|
|
|
#90 (permalink) |
|
|
Karşıdan gelenler Üsküdara vapurla geçecek. Acıbadem Minibüslerine binip 10-15 dakika sonra Validebağ ışıklarda inecek. İndiğiniz yerde Remax Hangi köşede bakın. Remaksın yanında Koşuyolu Kahvesi
Kadıköyden gelenler, Kadıköy Ümraniye minübüslerine binip aynı yerde inebilir. KöPage Rankingü yolunu kullanıyorsanız. Zeynep Kamilde inin. Köşedeki BP istasyonunun yanındaki sokaktan girerseniz, doğrudan Validebağ ışıklara çıkarsınız. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!