Zoque.Forum
»
forum üyeleri kendilerini tanitiyor
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: Yeditepeli Tek Yer!
|
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor
Merhaba ben Çağrı;
23 Mart 1988 İstanbul doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum. Doğuş Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nde okuyorum. Bilgisayarla ilkokul 2. sınıfta tanıştım. Tabii o zamanlar ne internet biliyordum ne başka birşey. Sadece oyun oynuyordum. İnternetle tanışmam 1998 yılıyla beraber başladı. Biraz araştırmacı ve kurcalayan bir insan olduğum için bilgisayarımı çok bozduğumu bilirim. =) Ama emin olunki insan kurcalayarak daha iyi öğreniyor. Şu anda orta derecede Photoshop, ASP; ileri düzeyde HTML; ileri düzeyde MS Office, Dreamweaver; basit düzeyde flash ve Swish biliyorum. PHP'ye başladım ama sadece düzenlemeler yapabiliyorum. Ayrıca çeşitli sistemler hakkında da bilgi sahibiyim. (Vbulletin, Word Press, phpBB, myBB, phpNuke vs. gibi...) Kendimi bu konuda gittikçe geliştirmeyi istiyorum. Bakalım hayırlısı...
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
Merhaba Ben Erhan Acar, 5 Senedir Melbourne de yasiyorum .
Antalyada dogdum, Izmirde okudum, Memleketim Hopa ... Nasil heryerde bulunmusum degilmi ? Ege Uni de Biomedikal bolumunde okurken, hic alakali olmayan bir bolumde calisiyordum . IT Uzmani olarak Ozel bir okulun sistem yoneticiligini yaptim. Daha sonra Okul batti ve bende 5 yildir yasadigim Melbourne geldim. Su an cook mutluyum. Burada da Graphic Tasarimciligi ve Baski bolumunu bitirdim. Su an Graphic tasarim studio m var ayrica ufak capli maatbam. web tasarimi ile de ilgileniyorum ama cok profesyonel degilim. Bu web sitesiyle ile yaklasik 5 yil oluyor tanistigimiz.. Avustralyada egitim amaci ile gelip ogrenim gormek isteyenler bana msj atabilir. Zoque uyelerine her zaman yardim ederim..
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Merhaba Ben Sezai,
Bu aynı zamanda çağrı merkezinde çağrı geldiğinde söylediğim cümle. Aynı zamanda Yıldız teknik üniversitesinin makine fakültesi makine mühendisliği bölümü 2. sınıfı öğrencisiyim. Aynı zamanda babamla beraber İstanbul Bahçelievler Yayla da internet kafe işletiyorum. Yani hafta içi gündüz okul akşam şirket haftasonu dükkanda geçen bi hayatım olması gereken şartlarda genelde kaçmak boş işlerle uğraşmayı da seviyorum ama seçtiğim meslekler gereği sürekli bilgisayar başında duruyorum ve artık internette zaman gecirirken fikir paylaşılan ama gereksiz konuların olmadıgı bir yer arıyorum, umarım bulmuşumdur. |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
İsmim Cemal ÖKTEMER
1973, Ankara doğumluyum. 1995 yılından beri grafik tasarım konusunda reklam ajansları ve atölyelerinde çalışıyodum. Son senelerde ağırlıklı olarak web görsel tasarımı ile ilgili çalışıyorum, ev-ofis şeklinde freelancer çalışıyorum şimdilik. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
İsmim Cem Özay
İzmirdenim websitesine yeni üye oldum 88 doğumluyum Medya ve iletişim okuyorum.Sinemayla çok içli dışlı bir insanım film arşivi yapıyorum.Burada yeni insanlarla tanışmak bilgi paylaşmak için varım umarım güzel vakit geçiririm hepinize meraba ![]() |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Merhabalar, ben Volkan Karakuş
İstanbul'da büyüdüm ancak okul nedeniyle şu anda İzmir'de ikamet ediyorum. Aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisiyim. Dokuz Eylül benim ikinci üniversitem. 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu bitirdim. web ve web teknolojileri ile 5 yıldır ilgileniyorum. En çok sevdiğim şey CSS ve Xhtml kodlayarak sayfalar oluşturmak. Bununla birlikte orta düzey diye nitelediğim PHP bilgimi geliştirmek için kendimi kasıyorum. Hazır sistemler ile bayağı bir site oluşturduktan sonra bu işin böyle olmayacağını, kararlı biçimde bir web programlama dili bilmem gerektiğini kendime şiar edindim. O gün bu gündür az biraz PHP bilirim. Halen kişisel güncemde (www.volkank.com) kişisel yazılarımı ve www.t-infection.com sitemde ise web ile ilgili bildiğim konularda yazılar yazıyorum. 24 yaşındayım ve kendimi 42 yaşında hissediyorum...
|
|
|
#97 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Merhabalar İsmim Sercan , Ankara da Özel bir hastanede bilgi işlem sorumlusu olarak çalışmaktayım. web sitelerimizin birinde yaşanan bir sorundan dolayı buldum ve çok güzel paylaşımların olduğunu gördüm. Umarım bundan sonra da bende elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım...
Görüşmek üzere... SeRCaN |
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Ben arap kadri... Sanırım ilk zamanlarından beri varım bu sitenin. az kavgaya sebep olmamışımdır. (şaka tabi) bir ara yöneticilik bilee yapmıştım ama devamsızlıktan sınıfta kaldım sanırım.
bilgisayar ile eskiden çok ilgili olmama rağmen şimdi sadece vasıta olarak kullanıyorum. Fotoğrafçılığa ilgim var ve fotohikaye.com diye bir sitede yazar/fotoğrafçı olarak birşeyler karalıyorum. Zoque'dan ayrıldığımı düşünmesin kimse. hala çok seviyorum ve başım sıkıştıkça kendimi buraya atıyorum Saygılar... Bülent Dedeoğlu
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: Yalova
|
Grfk Dsgnr: Samet Özbakır
Matbaacılık ve reklam Sektörüne İlk Makinalardan Olan elle yazı dizgisi yapılarak basılan tipo makinesinde başladım ki gerçekten bilenler o işin çok zor olduğunu bilir sonra bilgisayar ortamına girdim valla bilgisayar daha kolay geldi bende devam ettim sonra ege üni grafik tasarım bölümünü bitirdim (3. bu sene akdeniz üni de okumayı düşünüyorum yazlık yerlere alıştım mı ne burada fotoğrafçılık okuyup bitirip eskiden de söylediğim gibi "büyük adam olucam" bu aralar biraz isyanlardayım aslında nedeni ni sonra anlatırım ![]()
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Yer: antalya
|
arkadaşlar merhaba,
ben ahmet 25 yaşındayım. Aslen Burdurluyum. Asıl mesleğim turizm rehberlik olmasına rağmen üniversite yıllarında elimin altındaki pc birden gözüme ayrı bir dünya gibi büründü aşık etti kendini beni... Aslen donanımcı olmama rağmen, araştırmacı ve geliştirmeci ruhumun sürekli beni dürtmesi yüzünden web tasarım ve programlama işine de girdim. şu anda ileri düzey HTML, başlangıç düzeyi PHP ve orta düzeyde ASP biliyorum. Şu anda flash site tasarımlar yapıyorum. Bir derece vereceksek profesyonelin bir altı amatör profesyonel. ben bu ismi verdim. Allah ' a şükür ekmeğimizi çıkarıyoruz. inşallah siteye ve sizlere faydamız dokunur. Saygılarımla |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link < |