Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » forum üyeleri kendilerini tanitiyor

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 30.03.2007   #31 (permalink)
eKuzu

eKuzu's Avatar

Yer: İstanbul
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor

87 Yılında İstanbullu Eğitimci ve zor şartlar altında yetişmiş bir ailenin oğlu olarak meyli-halimizi aldık.
94 yılında Sega Master System bi atarim olmuştu ilk onu parçaladıktan sonra elektronik devreleri hayli ilgimi çekmişti ve 2 atariyi birbirine bağlayarak Lan game yapılabilirmi diye 7 yaşımda düşünmeye başladım derken 96 da ilk bilgisayarıma sahip oldum 98 de Win 98 ile birlikte gelen pws(personal web server) hayatımda önemli bir rol oynadı sonradan IIS vs. vs. derken ASP , Javascript kasarken 2005 sonundan sonra C# ile uygulama geliştirmeye başadım. Ara sıra kendi zevklerim ve egolarımı tatmin etmek için Illustrator ile zırvalarım.
Ortağı olduğum bir bilişim şirketim var.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 31.03.2007   #32 (permalink)
Syntax

Alim Vedat Süner,
6 yaşında okula başladım.. Sınıfı geçince peder C64 ile tanıştırdı..
8 yaşımda C64'de zar oyunu yazdım...
o günden bugüne pek birşey değişmedi... hala birşeyler yazıyorum...
Old 01.04.2007   #33 (permalink)
chronox

Herkese merhaba,

İstanbul'dayım,83 doğumluyum.Bir tekstiil firmasının ihracat bölümünde çalışmakla birlikte freelance olarak grafik dizayn yapıyorum. Photoshop ve Illustrator programlarını kullanıyorum. İyi günler. Sevgiler, saygılar.
Old 04.04.2007   #34 (permalink)
modifiyeci

Yer: İstanbul Bursa arası

merhaba
Adım Atakan. İnternet ile ilgili her türlü konuya meralkıyım. Tabi masaüstü yazılımlar, yeni teknolojiler vs. vs. vs... Ve bir de otomobil meraklısıyım. Öğrenciyim, bi yandan da bu işlerle meşgulüm. Araştırmak, geliştirmek, bende bir hastalık

Mesaj modifiyeci tarafından 13.09.2007 (15:41) yeniden düzenlendi..
modifiyeci şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 10.04.2007   #35 (permalink)
gorkem

Yer: Adana

Merhaba ben İnşaat Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim!

Php web programcılığı ve tasarımcılığı ile yakından ilgileniyor ve elimden geldiğine faydalı şeyler yapmaya çalışıyorum ve kendimi bu yolda geliştiriyorum

sadece yazılım değil donanımla da yakından ilişkiliyim bilgisayar hobi olarak başladı ancak uzun bir süredir 10 yılı aşkın vazgeçilmez bir tutkum halinde sürmektedir. Elektronik teknolojiyi çok seviyorum.
Php ile düşündüğüm şeyleri hayata geçirmeye bayılıyorum!
gorkem şu an çevrimdışı  
del.icio.us'a kaydet!Technorati'ye kaydet!Furl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 19.04.2007   #36 (permalink)
scaryguy

Yer: İzmir

Merhaba,

Açıkcası birazcık utanıyorum. Zoque forumun adına senelerdir aşinayım. Üye olalı da bir hayli oldu aslında. Ama hala Türk webmaster'ların ve webmaster olma heveslilerinin en mühim buluşma noktalarından biri olan bu güzel mekanda kendime bir yer edinmedim. Bu yüzden kendimden özür diliyorum.

Aslında forumların bu tür "tanışma" kaynaşma bölümlerini hiç ciddiye alan birisi değilim. Belki kendimi tatmin etmek için yazıyorum şu an bu satırları da. Ayıp ettiğimi düşünüyorum Zoque'a. eheh.

Bundan sonra daha çok ilgileneceğim, acayip aktif olacağım, ortalığı dağıtacağım iddiasında değilim. Çünkü tasarım ve web programcılığına olan ilgim, hayatımı bu yolla idame ettirdiğim manasına gelmiyor. Aslî bir işim var.

Hayatımın son 7 senesinde benim için çok büyük önem arzetmiş "internet"in sadece kullanıcısı değil, "kullandırıcı"sı (o ne be) olmaya karar vereli 2-3 sene oluyor.

En nihayetinde.

İşletmecisi olduğum bir site yok henüz ama üzerinde çalıştığım bir proje var.

www.oyunyolu.net 'in tasarımı şahsıma ait mesela. www.mustafaarmagan.com 'u ben tasarladım. www.musaviriz.biz , bir Flash macerasıydı. www.canerkitabevi.com/css var gösterebileceğim.

Bunların dışında onlarca yarım bıraktığım uğraşı var.

No Table ekolündenim. Web sayfası layout'unda CSS kullanıyorum. Table'larla yapılmmış bir site, tasarımı ne kadar hoş olursa olsun, benden en başta eksi puan alıyor. Tasarım aşamasında Fireworks ile önce bir grafiksel çalışma yapıyorum. Ondan sonra işi CSS'ye döküyorum.

İşime yarayacağı kadar PHP- MySQL biliyorum. Devasa portallar yapacak kadar değil ama

Her neyse. Oturup bu yazdığımı kim, ne zaman, neden okur bilmiyorum ama ben yazdım. En azından siftah olmuş oldu

Cümleten selamün aleyküm.
scaryguy şu an çevrimdışı  
Old 20.04.2007   #37 (permalink)
ersev

Yer: bursa

ben burak alper aydin

bursaliyim

eskiden beri webmasterlik yapiyom

yeni web sitem
www.youtubeindir.info
ersev şu an çevrimdışı  
Old 21.04.2007   #38 (permalink)
isiklayazan

isiklayazan's Avatar

Yer: İst

Grafik tasarimla basladim ve 4 yildir de desen tasarimcisi/desinator olarak tekstil alaninda calisiyorum..
Simdi ise freelancer..
zoque'de olmak güzel....
Old 22.04.2007   #39 (permalink)
mosaicus

mosaicus's Avatar

Herkese slm...Peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım eğitim aldım...Şu an tamamen alakasız bir alanda tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaktayım...Hep hayalimdi elbette, o yüzden neden burdayım diye sormuyorum. İçinde tasarım olan her alanda yer almak bir nevi hobi benim için...Kostüm tarihi en büyük ilgi alanım, tabii buna bağlı olarak müzikal ve eski filmler veee sims2...Zoque.net te yaklaşık 5 yıl önce de yazıyordum, ama yeniden burdayım...Mutluyum, yarınlardan umutluyum
mosaicus şu an çevrimdışı  
Old 23.04.2007   #40 (permalink)
canusta

Bilgi VCD'de okuyorum, 2001 senesinden beri fotoğraf ve web başta olmak üere çeşitli alanlarla ilgileniyorum.
canusta.com
canusta şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler
tanitiyor , kendilerini , uyeleri , forum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com Yenibiristihdam.com

Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi