Zoque.Forum
»
forum üyeleri kendilerini tanitiyor
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: Eregli
|
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor
selamlar,
PHP-MySQL başta olmak üzere web programlama teknolojileri ile ilgiliyim, uzmanlik alanim web guvenligi. universite ogrencisi olmakla beraber, freelancer olarak ta calisiyorum. uzun suredir forumu read-only takip ediyorum, kismetse bundan sonra daha aktif olacagim ![]()
|
|
|
#74 (permalink) |
|
Yer: Giresun
|
Selamlar,
Aşağı yukarı 6 yaşımdan beri bilgisayarla ilgileniyorum. Tabi ilk seneleri normal bir çocuk gibi oyunlarla geçirdim ve web tasarım işine 15 yaşımda girdim diyebilirim. Kodlama bilgim olmadığı için ve öğrenmeyi de henüz dene(ye)mediğim için hazır sistemler üzerinde çalışıyorum. Hazır sistem kullanıcılarına destek konusunda Türkiye'de lider konumunda olan mjturkiye.net'te genişletme çalışmalarının başında bulundum, 2 yıl kadar moderatör ve genel moderatör olarak insanlara yardım ettim ve kısa süre önce kişisel sebeplerden dolayı oradan ayrılmak zorunda kaldım. Yakınen ilgilendiğim hazır sistemler: IPB ve Wordpress. Kişisel sitem, bebeğim canım bir tanem ise: www.karakelam.com |
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İstatistik Bölümü'nde okumaktayım. Bir aksilik olmazsa bu sene mezun olacağım. Yaklaşık on senedir bilgisayarla ilgileniyorum ancak profesyonel anlamda zaman ayıracak vaktim olmadı. İyi ve yetenekli bir bilgisayar kullanıcısıyım diyebilirim. İstanbul'da yaşamaktayım ancak okul nedeniyle yılın büyük bir kısmında Samsun'da bulunuyorum. İstatistik, iktisat, bilgisayar, sinema, kitaplar ve politikayla yakından ilgileniyorum. Bütün forum üyelerine selamlarımı iletiyorum.
|
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
|
tam olarak 10 yıldır bilgisayarla ilgileniyorum bu sürenin yaklaşık 5 yılı programlama ile geçti..
ilk profesyonel sitemi ASP ve MySQL ile sorunlu.com'da yazdım daha sonra visual basic 6 ile ilgilendim çeşitli ticari projelerde çalıştım.. daha sonra yine web tasarım ekibinde Photoshop ve flash designer olarak çalıştım.. şu sıralar vb.net developer ve SQL db admin olarak bi firmada çalışmaktayım.. ASP.net ve ajax ile ilgiliyim son derece ![]() sakarya bilg. programcılığını kısmetse bu sene bitiriyorum..yarışMacı arkadaşlara başarılar.. |
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
merhaba arkadaslar ismim merve onceden uye olmama ragmen hic firsat bulamadim oyüzden soyle bi girip tanitim istedim kendimi. 7senedir grafik tasarim isiyle ugrasiyorum. isimi cok seviyorum en kisa zamanda da yeni bir ise girmek istiyorum cok memnun degilimde. neyse ama isimi seviyorum www.mervediker.com bu benim sitem girip inceler hatta islerim hakınnda yorum yaparsanız beni meshut bahtiyar bir insan yaparsınız. ay nekadar da kibarım boyle
))) betkliyorum arkadaslar tekrar memnun oldum.![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Selamlar,
2001'den beri web ve grafik tasarım alanında çalışıyorum. Bu süre zarfında bir çok firmada çalıştıktan sonra, şu sıralar sadece freelance çalışmaya döndüm. portfolyom, pek güncel değil ama dursun bi kenarda.
|
|
|
#80 (permalink) |
|
|
Selamlar.
İsmim Mustafa. 27 yaşındayım. İstanbul'da bir firma bünyesinde avukatlık yapıyorum. bilgisayar dünyasıyla aşinalığım yaklaşık 7 yıl öncesine dayanıyor. Öncesinde "Prince Of Persia" oynamaktan öteye geçmiş biri değilim. Kardeşimin bilgisayar programcılığı okumaya başlaması sonrasında kendimce web tasarımı ve programlamacılığıya ilgilenmeye başladım. Avukatlık ve web tasarımı iraz absürt bir kombinasyon olsa da hoş bir hobi. Gözle görünür birşeyler ortaya çıkarabilmek harika bir duygu. Yardımların için teşekkürler zoque Mesaj sekerleme tarafından 23.08.2007 (16:49) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |