Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor » forum üyeleri kendilerini tanitiyor

Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.08.2007   #81 (permalink)
e.ozsoz

Yer: İstanbul
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor

Adım Emre . 19 yaşındayım . Kadir Has Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı ikinci sınıf öğrencisiyim . Şu anda bir reklam ajansının tasarım departmanında çalışmaktayım . Bildiğim programlar ; 3ds Max , Photoshop , CorelDRAW , Dreamweaver . Şu sıralar yoğun olarak 3d tasarım işleriyle uğraşıyorum ; vitrin ve mağaza tasarımları . . .
e.ozsoz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 30.08.2007   #82 (permalink)
worldwideweb

Yer: ankara

Melbourne 'de bilgisayar mühendisliği için dil eğitimi almaktayım, web 'de tasarım konusunda 0 olduğum için kodlamaya geçtim, gelişme sürecindeyim offline mode
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 30.08.2007   #83 (permalink)
zarya

Merhaba ismim Yeliz.
ÖSYM beni kabul etmeyince bir baltaya sap olabilir miyim düşüncesiyle minik bir ajans açmış olan ablamın yanında takılmaya başladım. O da grafik işlerini yaptırdığı firmaya götürdü beni. Elma + C 'yi öğrendiğimde ne kadar mutlu olduğu hatırlıyorum. O günden sonra (10 yıl olmuş) hayatımı bu komutlar ve Freehand, Photoshop, Quark programlarıyla sürdürüyorum.
İki yıl önce de bir kafede önüme gelen broşürle fotoğrafa başlamaya karar verdim ve fotoğraf benim diğer yarım oldu. Her kare ayrı bir anı, ayrı bir hikaye. Belki de bunu seviyorum.
Daha öğrenmek istediğim birçok program var. web'e meraklı olmama rağmen bu noktada bir arpa boyu yol alabilmiş değilim. Öncelik sorunu yaşıyorum sanırım.
Zoque.net'ten üyelik onayım bugün geldi ve ilk mesajımı yazıyorum.
Sizlerle tanıştığıma sevindim.
zarya şu an çevrimdışı  
Old 06.09.2007   #84 (permalink)
schizophrenia

schizophrenia's Avatar

Yer: denizli

sanırım 1990 yılından beri bilgisayar kullanıyorum ve sanırım 1996 yılından bu yana düzenli olarak internete giriyorum ve yine sanıyorum ki 1999 yılından bu yana düzenli olarak blog sahibiyim. odyofil, otomatik makineli saatler, deneysel jazz, black metal, yemek yapmak, fotoğraf felsefesi, görüntüleme sistemleri, fotoğraf ekipmanları, web standartları, dijital karanlık oda ilgi alanıma giriyor. 3ayak.org'u çekip çeviriyorum ve septic fresh'i ihmal ediyorum.
obsesif kompulsif olarak tanımlasar da sadece huysuz, olaylara negatif yaklaşan, sinirli ve birazcık da ukala birisiyim ama bugüne kadar 3-5 kişi haricinde kimseyi ısırmadım, olayları basite indirgemeye de bayılırım.
zoque ile nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum, uzun süre üye olmadığımı biliyorum.

Mesaj schizophrenia tarafından 06.09.2007 (12:21) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekle/çıkar
schizophrenia şu an çevrimdışı  
Old 06.09.2007   #85 (permalink)
oNR

Yer: istanbul

İç mimari eğitimi almış, ama bununla yetinmeyip ek eğitimler alarak eğlence mekanları yerleşim ve aksesuar tasarımlarını el atmış, 'mimari = bina' düşüncesinden tamamen kopmuş her gördüğünde hatta, gereksiz diye bilinen herşeyde bir tasarım yönü görebilmeyi yaşama şekli olarak benimsemiş, bilgisayar'dan hiç anlamayan ('anlamayacağım işte!' diye direnen), Mac' e görüntüsüne mimari bir bakışla hayran olan ama ondan da hiç anlamayan birisisi işte
Bu arada, çizimlerinde halen daha bilek gücünü pc programlarından üstün bulan birisi
oNR şu an çevrimdışı  
Old 06.09.2007   #86 (permalink)
zorkestra

Yer: Adana

11 yaşında web tasarımıyla ilgileniyordum. O zamanlar Frontpage den sayfa tasarlardık tabi. Daha sonra ismini vermek istemediğim bir site çok paylaşım yaptığım için beni banlamıştı. Sebebini hakiketen bilmiyorum. O sitenin sistemine hayran kalmıştım. (O zamanki akıl) Sistemin adı phpBB Plus tı. Copyright taki linke tıkladım ve phpBB nin resmi sitesi vardı. Orada karıştırdım biraz ve phpBB Türkiye (canver) geldi. Free forum kurmuştum. Yani hazır forum. Ama bir düzembaz benden adminliği kaptı beni banladı O zamanki aklım işte. Teknoloji Televizyonunun bir forumu vardı. Orada bir soru sordum. Websitesinde üyelik sistemi nasıl oluyor diye. (hiçbirşey bilmezken) Sonra bana aspindir adlı birsiteyi önerdiler baktım. İçerikler vardı. Yüklemiştim bilgisayarıma. Ama çalıştıramıyordum. O zamanki bir arkadaşım (the_alorak) bana bu konuda çok yardımları dokundu. Lakin ben kendisine şu an ulaşamıyorum. phpBB de kendimi geliştirmiştim. Temalar, portallar yapıyordum artık. tema yapımı sırasında Dreamweaver la tanıştım. İşte hayatım orada değişmişti. Bu programı öğrenmeye başladım. Onda da kendimi geliştirdim. phpBB Temalarını artık daha profosyonel yapmaya başlamıştım. 4 arkadaş bir site kurmaya karar vermiştik. Bu site forum olacaktı ama phpBB değil Vbulletin di. Bu zaman dilimi 2 sene önceye denk geliyordu. Tabi o zamanlar lise 1 deydim. Ki para bizde ne gezer. Vbulletin i kaçak kullanıyorduk. Ama bunu ben hep itiraz ettim. En sonunda siteyi kapattım. ÖSS nedeniylede şu an kapalı ama seneye forum değil başka bir konseptle yayına sokacağım. Birşey hatırlatim. Ben hiçbir döküman olmadan ADSL olmadan Dreamweaver frontpage phpBB öğrenmiştim. Bu sene inşallah PHP yi öğreneceğim.
zorkestra şu an çevrimdışı  
Old 15.09.2007   #87 (permalink)
Haydar

Haydar's Avatar

Bilişim dünyasıyla gerçek anlamda tanışmam 2001 yılında Boğaziçi mezunu çıtır bir mühendis olarak yaşama atılınca başladı. Bir süre üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştım. Ardından yurtdışında kısa bir süre çokuluslu bir şirkette çalıştım. Ama memleket hasreti ağır bastı ve geri döndüm. Sağolsun iş hayatı beni çok güzel karşıladı ve 4 ay kadar işsiz gezdim Sonra bir bankada yazılımcı olarak çalışma hayatıma devam ettim. Bankada çalışırken arada askere gidip geldim. OBİ olarak askerlik yaparken bir süre devlet memuru olarak da çalıştım dersem sanırım yanlış olmaz. 2006 yılında beyaz yakalı olarak çalışmaktan sıkıldım ve kendi işimin patronu olmak için yola çıktım. Şu an web tabanlı yazılımlar, elektronik ürünler ve danışmanlık faaliyetleriyle uğraşan küçük bir firmam var.
Bu hızlı süreç boyunca pek çok yazılımcının uğraştığı C, Java, PHP vb. ek olarak C for Palm, COBOL, PL/I, Matlab, Oracle Forms, vs. gibi değişik yazılım-betik (script) dilleriyle çalışma fırsatım oldu. Aynı şekilde üniversite, çokuluslu şirket, patron şirketi, kurumsal şirket ve devlet dairesinde işlerin nasıl yürüdüğünü bu süreç içinde öğrendim. Şimdi de edindiğim tecrübeleri iş hayatına aktarmaya çalışıyorum.
İş haricindeki zamanlarda ilgilendiğim konular kitap okumak, tarih ve girişimcilik.
Herhangi bir konuda yardım edebileceğim arkadaşlar olursa kapım açık. Buraya kadar sıkılmadan okuyanlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
Haydar şu an çevrimdışı  
Old 16.09.2007   #88 (permalink)
donanimmerkezi

Merhaba,

Adım Kenan 1980 doğumluyum. bilgisayar donanım ve bilişim üzerine çalışıyorum. web ile 5 yıldır yakından ilgiliyim. (chat mail vs değilde profesyonel anlamda) İstanbulda ikamet edip Açık Öğretim 3. sınıf öğrencisiyim (bütlerden geçersem 4)

PHP MySQL ve linux üçlüsü ile uğraşıyorum yıllardır. Bu süre zarfında çıkardığım bazı web siteleri aşağıdaki gibi.

www.donanimmerkezi.com
www.oyunarti.com
www.oyunarti.net
donanimmerkezi şu an çevrimdışı  
Old 17.09.2007   #89 (permalink)
ZORBA

ZORBA's Avatar

Cihan YILMAZ 1979 doğumluyum. 28.06.2001 tarihinden beri buralardayım.

İşletme mezunuyum. 1989 yılında commodore 64 macerasıyla başladı bilgisyar serüvenim. 1999 yılında sistem yöneticiliği işinden vazgeçip web tasarımına geçtim. Ogün bugündür web tasarımı ve grafik tasarımlarla cebelleşiyorum. Birçok tasarım stüdyosunda çalıştım. İleri derecede Fireworks hastasıyımdır. Şu aralar PHP ye merak salmış durumdayım. Ve şu anda bir firmada e-ticaret geliştiricisi ve yöneticiliği yapıyorum. Sanırım Ekim ayından sonrada bir dergide yazarlığa başlıyorum.

Şirin bir
blog sahibiyimdir aynı zamanda
Old 21.10.2007   #90 (permalink)
ixtapa

Yer: Ankara

Ben Yasin. Eskişehirliyim, Ankara'da ikamet ediyorum. Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli bilgisayarlarla uğraşıyorum. İnternetle ise on seneden uzun süreden beri ilgileniyorum. Bildirgeç'te gördüğüm "uzaylılar" linki sayesinde Zoque ile tanıştım, ama daha sonra birkaç yerde daha namını duyunca daha bir meraklanıp takip etmeye başladım. Üye alımının başladığını da duyunca bir kaç gün önce üyelik için başvurdum. Bugün e-posta kutumda üyeliğimin onaylandığını okudum ve geldim.

Bir de blog-site tarzı bir şeyler yaptım, arada oraya karalıyorum.Adresi şöyle:
www.sayfacibasi.com

Herkese selamlar.
ixtapa şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
tanitiyor , kendilerini , uyeleri , forum

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript