|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor
Merhabalar Adım Engin, endüstri mühendisiyim, erp işleri ile uğraşıyorum. İstanbul'da oturuyorum. web 2.0, web 3.0, java programlama, e-ticaret ile hobi olarak ilgileniyorum. Orta vadede bu işlere geçmek gibi planlarım var. Zoque'yu bir kaç yıldır takip ediyordum. Kısa süre öncede üye oldum. herkese çalışmalarında başarılar dilerim
|
|
|
#112 (permalink) | |
|
Alıntı:
24 Aralık 1979'da İzmir'de doğdum. Bilgisayarla 7 yaşımda annemlerin aldığı Amstrad CPC 464 ile tanıştım. Sonrasında Commodore ve Amiga 500 ile harika geçen yıllardan sonra, bilgisayarın sadece oyun oynanan makinalar olmadığını keşfettim. 98 yılından bugüne kadar kendi ilgi alanım içine giren her şeyi büyük bir açlık ile öğrenmeye çalıştım. (hala da devam ediyorum) Özellikle web tasarımı, baskı işleri ve 3D modelleme konularında kendimi geliştirdim. Uzun yıllar çeşitli ajanslarda çalıştıktan sonra kendi projelerimi hayata geçirmek için freelancer olarak çalışmaya başladım. Aynı zamanda tarihe oldukça meraklı olduğum için üniversitede klasik arkeoloji okudum; bugün ağırlıklı olarak bu iki mesleğimi bir araya getirebileceğim projeleri hayata geçirmeye çalışıyorum. bilgisayar konusunda kendi "tag"lerimi yazacak olursam: XHTML, CSS, web Tasarımı, Photoshop, illustrator, indesign, 3D + Texture + Işık (Vray), E-ticaret, Joomla...
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhabalar...
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Fotoğrafçılık Bölümü mezunu freelance fotoğrafçıyım. Çalışmalarıma ve iletişim bilgilerime web sitemden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, Ahmet Özgür Özger İSTANBUL www.tamkadraj.com info@tamkadraj.com |
|
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
Yer: manisa
|
Adım Murat, 23 yaşındayım, boş gezenin boş kalfasıyım.
Amatör olarak müzik ile ilgileniyorum. web tasarımı çok seviyor, hatta küçük çaplı işler'de yapıyorum. Birçok şeye meraklı biriyim. Meraklı olduğum şeylere, meraklı insanlara'da meraklıyımdır, bu yüzden tereddüt etmeden mesaj atabilirsiniz. ayrıca; Başkalarının fikirlerini çok fazla dikkate alırım.(kii bu berbat bir şeydir) Umarım aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Sevgilerimle... Kardeşiniz sequel!
nicotina Mesaj sequel tarafından 20.05.2008 (01:09) yeniden düzenlendi.. Açıklama: imla hatası |
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Adım Aziz. 26 yaşındayım. Uluslararası İlişkiler mezunuyum. Sırf can sıkıntısından bu yıl 4 yıllık AÖF Kamu Yönetimi bölümüne gireceğim. web tasarım işine meraktan başladım ancak yaşadığım ilde (Kocaeli) bu piyasanın ölü olduğunu farkettim. Özel bir şirkette ithalat-ihracat kısmında çalışıyorum. Aklımda olan bir wb tasarim ve hosting şirketi kurmak.
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Merhaba Zoque.net sakinleri..
Ben Mehmet CINIK, Süleyman Demirel üniversitesinde bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümü mezunuyum. Şu an AÖF dikey geçiş ile işletme bölümü hazırlık sınıfı öğrencisiyim..(nasıl biter belirsiz). bilgisayar ile ilk defa üzerinde Win 3.1 yüklü bir makine ile tanıştım. Comodor Gibi ya da herhangi bir donanım sürümünü hatırlayamıyorum. Daha sonra win95,win98,winxp,NT,server gibi Microsoft işletim sistemi mimarileri ve bilgisayarlar arasında haberleşmeyi sağlamak(network) en uç meraklarımdandır. bilgisayar da resim yapmaktan nefret ediyor. Sadece kodlarla boğuşmayı ve son 4 Seneden beri Microsoft yazılımlarından bıkkın bir şekilde linux işletim sistemi ile uğraşıorum. Linux sunucu sistemleri ve bilgi işlem network mimarileri oluşturma, konfigüre edebiliyor onların güvenliklkleri %70 civarlarında sağlayabiliyorum.. Ayrıca Linux Tanıtımı Sunucu Sistemleri Gibi konferanslar da veriyorum. Not : www.izmirinternethaftasi.org adresinden etkinliklere ulaşabilirsiniz.. Ayrıca Eğitim Alanında Projeler hazırlıyorum. Not : Aranızda olmaktan büyük zevk alacağıma eminim... Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
merhaba,
ben okan okan, hacettepe üniversitesi grafik bölümü mezunuyum. genelde yazmak yerine okumayı, çalışmak yerine gezmeyi tercih ediyorum... ankara'da yaşıyorum, freelance tasarım yapıyorum... ağırlıklı olarak baskı işleri yapmaya çalışıyorum, (web kasıyor) ![]() işlerimin bir kısmına, yıllardır tasarımını yapamadığım sitemden bakabilirsiniz. görüşmek üzere okan okan |
|
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Selamlar,
Ben Erkan Gürel. 17 yaşındayım. Python öğrenmeye çalışıyorum. Kendi çapımda Photoshop kullanıyorum. Okumayı severim. Fantastik kitapları daha çok severim. Hayal kurmayı severim. (: Kendi halinde bir insanım işte. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!