Zoque.Forum
»
forum üyeleri kendilerini tanitiyor
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
forum üyeleri kendilerini tanitiyor
öncelikle basta yeni üyelerimiz olmak üzere herkese yeniden hosgeldiniz demek istiyorum.
bu bölüm ve konunun amacinin, kullanicilarin birbirlerine daha iyi tanimalarina imkan vermek, daha samimi bir ortam olusturmak. özellikle foruma yeni üye olan katilimcilarimizin burada kendilerini tanitarak, bu ortama ilk adimlarini atmalarina ön ayak olmak istiyoruz. yeni katilimcilarimiz, bunun haricinde forum ve galeri kullanimi ile ilgili buraya, bize ulasmak icinse buraya bakabilirler. o zaman ilk ben basliyorum: su an freelancer olarak calisiyorum. uzmanlik alanim mimari tasarim ve sehir planlamaciligi. web tasarimi ve internet teknolojileri yakindan ilgileniyorum. fransiz arabalarina ve mac'lere karsi zaafim var. 8 senedir de forumu takip ediyorum heyo, ben geldimmm, eller havaya... tarzi mesajlar lütfen gönderilmesin. kimse yarismacilara da basari dilemesin ![]()
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyorlar
Siraya ben gireyim o halde
Insaat mühendisi olmama ragmen okulun son senesi neden bu bölümde okudumki diyerek, bilisim sektörüne yöneldim. Su anda telekominikasyon sektöründe yazilim test mühendisi olarak calismaktayim. Web tasarimi hobi olarak devam eden bir ugras. Bu arada web tasarimi ile ugrasmama ve sevmeme ve de bu foruma tanimama vesile olan kisi Bülent Boz'dur. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
ilk anda gülümsememe yol açsada çok hoş bir bölüm olacağı kesin ![]() Şu anda interaktif bir ajansta uygulama geliştiricisi olarak çalışıyorum. bir miktar biyomedikal okudum, ondan sonra işletme okurken şimdilerdede fotoğraf için hazırlanıyorum ![]() Programlama ile yaklaşık 12 yaşında ilgilenmeye başladım ve o zamandan beri bilgisayar ile evliyim diyebilirim Bu konu üzerine zaten kız arkadaşımla yoğun tartışmalar yaşamıyoruz değil ![]() Burayı çok seviyorum, ve forumun geneline karşı duygusal bi bağ hissediyorum. İyi ki varsın Zoque "yarışmacı arkadaşlara başarılar" diyimde tam olsun, cihangir beni kovsun ![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
13 yasina kadar antalya'ya bagli bir tatil beldesinde dovme yaparak harclik cikarirken, bilgisayarla tanisip web sayfasi yapmaya basladim ve keyif aldigim icin 6 yildir bu ise devam ediyorum.uzmanlik alanim web arayuzu gelistirmek.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor
29.11.2002 den beri forumdaymışım.
![]() çalışma olarak finans işindeyim. şirketin internet, reklam işlerinin yönetmeniyim. 2000 yıllarından beri site sahibiyim. ![]() www.sunipeyk.com zoque forumun hem özel, hem iş hayatımda bana çok çok katkısı olmuştur. benim üzerinde emeği olanlara tek tek teşekkür etmek isterim. Teşekkürler. "tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir". ![]() öğren öğren bitmiyor! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ali Demir. Su an Hollanda'da Yazilim Muhendisligi 2. sinif ogrencisiyim. Bilgisayar haricinde hobi olarak fotograf ve gitar ile ilgileniyorum. Aslinda bilgisayardan daha once geliyorlar
Zoque ise artik vazgecilmezim oldu, her gun bakmazsam birseylerin eksik oldugunu dusunuyorum. Seneler gecti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Atakan KOÇ, İstanbulda bir kamu bankasında çalışmaktayım. Hobi olarak web tasarımı ve vbulletin üzerine çalışmalar yapmaktayım... 2 çocuk babasıyım... PC başında olmadığım tüm zamanımı çocuklarım ile geçiriyorum. Özellikle avatarımda bulunan en küçük bireyimiz olan ataberk ile vaktim geçiyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul - Toronto
|
Ceyhun AKSAN, İstanbulluyum ancak şu anda Bursa`da yaşıyor ve çalışıyorum, 15-16 yaşlarımda ilk bilgisayarım ve paint ile grafik/tasarım ile ilgilenmeye başladım sonrasında çevirmeli bağlantı sayesinde internetle, geocities ve Bülent Boz ile tanışıp web tasarımı ile ilgilenmeye başladım.
Ardından okuduğum lise bölümden dolayı bilgisayar programlama alanı da ardından geldi. Uludağ üniversitesi end. elektronik ve anadolu üniv. halkla ilişkiler bölümlerinde okudum, şu anda yeniden üniversite çabası içerisinde yoğun bir tempoda anadolu animasyon için uğraşıyorum. Pek boş durmayı sevmediğim için sanırım emekli olana kadar okuyacağım 2001den bu yana grafik/web tasarım ve programlanmasında hem kurumsal hem de freelance olarak çalışıyorum. Zoque benim iş hayatımda etkin rol oynayan yapılardan biri oldu. Kişisel projeler, iş hayatı, tasarım vs. derken günleri tüketiyorum.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
"Türkiye’nin en güneyindeki il olan Hatay’da, tam 18 yıl önce doğma şansını yakalamış ve şehrin bozulmamış tarihi dokusunun, her milletten ve dinden oluşan halkının desteğiyle çocukluğunun en güzel günlerini geçirdiği o harika şehirden 3 sene önce ayrılmış olan Muhammet Sevim, şu anda Almanya’nın ismi güzel, kendi güzel şehirlerinden biri olan Bochum’da öğrenimini sürdürmekte, sahibi olduğu Bochum'da faaliyet gösteren Elila Digital Media’yı yaşamda tutmaya çalışmaktadır.". ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
özgür özmen. endüstri mühendisliği okudum, ancak 6 ay kadar verimlilik/planlama mühendisliği yaptıktan sonra bilişim sektöründe yer almayı uygun gördüm. halen bir yazılım firmasında yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. evliyim, 1 kızım var. foruma üye olduktan sonra, uzunca süre faydalandım/hala faydalanıyorum. bir süre üye olarak devam ettiğim forum'a, aldıklarımın karşılığını verebilmek amacı ile editörlüğe terfi ettirildim
![]() forum içerisinde, paylaşımın mümkün olduğunca geniş kitlelere ulaşması için, daha verimli ve esnek kullanabilmek için, daha hızlı, kaynağa daha etkili ulaşım için emeğimi vermekten son derece mutluyum. herkese iyi günler dilerim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!