Zoque.Forum
»
Transformers filmine birlikte gidip zirve yapalım mı?
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Transformers filmine birlikte gidip zirve yapalım mı?
Son dakika golü:
1- yassax (+2 birisi ufaklık kuzen, diğeri netten bir arkadaş (news ve read-only zoque) ) 2- drkloji 3- modela 4- manhem 5- ... 6- ... Çok kalakabalık olacağını düşündüğüm için gelmemeyi düşünüyordum ama (bugüne kadarki toplu sinema deneyimlerim pek iç açıcı değil de ) an itibariyle baktım ki sayı gayet ideal. Bir aksilik çıkmazsa orada olacağım ![]() Bu arada Mecidiyeköy otobüs duraklarının arkasında tam 3 tane simitçi var. Bizimki hangisi? |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yettim efenim...
en bir son genel durum hali şöyledir; 1- yassax (+3 (birisi ufaklık kuzen, diğer ikisi news'ten zirveci arkadaşlar) ) 2- modela 3- manhem olarak toplam 5.5 kişiyiz. kuzeni yarım kişi olarak saydım ehe. az sonra biletleri kestiriyorum. bu noktadan sonra gelmek isteyen son dakikacı arkadaşlar olursa aynı seansa bilet almalarını ve buraya bildirmelerini öneriyorum. ben evden çıkacağım son ana kadar (muhtemelen saat 4 falan olur) burayı periyodik olarak kontrol edeceğim. buluşma yeri olarak meydandaki otobüs duraklarının (doldur boşalt duraklarından bahsediyorum.. yoksa az ötede genel otobüs garı var. orası çöl gibidir. orada simit sarayı marayı olmaz. yerler adamı..) tam arkasındaki simitçiden bahsediyorum. yanında banka olması lazım. türk hava yollarının şubesi olması lazım. hatta 1-2 dükkan sağında teknosa olması lazım. en kötü ihtimal ararsınız işte beni. film 6 buçukta. 5-5 buçuk gibi simitçide görüşmek üzere... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
1-2 hafta öncesinden abimlerle de aynı tarihte, aynı adreste planımızı yapmıştık. Dün bu yazıyı okuyunca da karşılacağımızı düşünmüştüm. Ama bazı nedenlerden dolayı filmi başka bir yerde, biraz daha geç saatte izledik.
Neyse, bir sonraki film zirvesine gelmeyi çok isterim. Umarım zirve eğlenceli geçmiştir. Bu arada film çok iyiydi. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Şahsen ben çok eğlendim. Film zaten muhteşem birşeydi. Onu kendi başlığında konuşacağım(z) kaçınılmaz olarak :) filmin dışında @modela ve @manhem ile tanışmış olduk. onlar da benim news'ten arkadaşlarla ve kuzenle ;) tanışmış oldular. tabi son dakikacı manhem'in yine son dakika golü olan +1'ini (herhangibir nicki var mı bilmiyorum ama "samuray-taşıyıcısı" diyeyim ben ona doğaçlama yeteneğimi kullanarak hehe. ) unutmak olmaz, sonra buraları okur, üzülür, bize kızar. :) az kişi de olsa güzel bir sinema etkinliği serisinin başlangıcı yapılmış oldu bence. sizlerden gelecek ilgiye göre buna devam edebiliriz :)) kalın sağlıcakla... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| transformers , filmine , birlikte , gidip , zirve , yapalim |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!