Zoque.Forum
»
8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: 8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
Merhaba,
En güzel kimin tişört yarışması olarak benim favorim günün anlam ve önemini kısa ve öz olarak anlatan Beyaz zemin üstüne sadece <body> yazan tişörttü giyen arkadaştır ![]() Spoiler:
@yassax, Sanırım cumartesi günü kapı komşumuz @Malina ya uğradın ![]() Kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Super gozukuyor, bende simdi fotograflara bakip ic gecirdim, Bayagi kisi gelmis bunun yaninda tanimadigim bayagi kisi de var
Insallah bir sonrakine bende orada olacagimdan baska bir se diyemiyorum maalesef.Bu arada mekan da cok guzele benziyor gercekten. |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) | |||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
Alıntı:
Yine de toplantı gününden beri Cihangirle istanbulda gezerken bir çok üye ile tesadüfen ya da rastlaşarak görüştük. Gördüğüm keşke daha önce yüzyüze görüşüp tanışsaydık. Yılları boşa harcamışız ![]() Forumda birarada olmak çok güzel ancak muhabbet etmenin tadı ayrı...
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Saniyorum 4 sene sonra katilabildigim ilk toplantiydi. O yüzden internette devamli görüstügüm bircok kisi ile tanisma firsatim olmasindan dolayi benim acimdan oldukca keyif vericiydi. Zaman ayirip gelen herkese ve özellikle Biolight'a da gönderdigi cicekler icin cok tesekkürler ;)
Sene icinde büyük bir bulusma haricinde,spontan ufak bulusma ya da etkinlik toplantilari yapmak hic fena olmayacaktir. Özellikle sinema etkinlikleri icin topu yassax'a atiyorum. Yine ayni sekilde fotograf günleri düzenlenebilir, degil mi ssönmez :) Ayrica eger organize etmeyi de basarabilirsek gelecek dönemlerde toplantilara ilaveten, konferans ya da seminarlar düzenlemek yapilacaklar listemizde yer aliyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!