Zoque.Forum
»
8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#42 (permalink) |
|
Re: 8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
Bu arada Malina'dan aldigimiz son habere göre; çay bizlere %50, yiyecekler ise % 30 indirimli olacak.
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
koşuyolu kahvesine serzenişler görüyorum bolca
![]()
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Fiyatlar konusunda biraz sıkıntı yaşanılabilir diye düşünüyorum. Özellikle ögrenci ve durumu iyi olmayanlar açısından..
|
|
|
#47 (permalink) |
|
1. doubt
2. cihangir 3. ssönmez 4. malina 5. Lautreamont 6. absconder 7. yunus::t 8. sahip aka sunipeyk 9. hellfire 10. dejavu® 11. modela 12. gemeaux 13. tapoem 14. manhem 15. oCRaCy 16. antibiotic 17. ysfozy 18. FikretAKIN 19. ilhamiyucel 20. modifiyeci ( atakan ) 21. drkloji 22. pixage (sınav'dan firari gelebilir) 23. enesreyhan 24. jolené - ELOY 25. msy1987 (yildirim) 26. abyss82 27. codesignist 28. atlantis 29. Ozan [y3k] 30. Alpagu18 31. Ptah Çok kötü bi rakam 32. davit 33. designerlife 34. yassax 35. Dhilgul 36.DeathPool 37. abacus |
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
nasıl olsa kalabalığız.. boşuna 40 kişi olmadık sanırım. aç kalırsak aramızdan birini seçip kesip kesip yeriz. doymadık mı? 1 kişi daha keseriz. elalem dağın zirvesinde karda kışta kalıp ölen arkadaşlarını yiyor da biz mi beceremeyeceğiz bunu. tek sorunumuz öldürmek olur. ona da yardımcı olurum. kaç zamandır dehşet gezegeni, hostel vs izleye izleye teoride geliştirdiğimi düşünüyorum kendimi... |
|
|
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Gelmeyi çok isterdim arkadasalar hepinizle de yüz yüze tanısıp bol bol sohbet ederdik...
Fakat dün bir kızım oldu onunla ilgilenmek zorundayım Malum iki günlük bir bebek ![]() Kalbim sizinle artık neler yaptınız anlatırsınız... ![]() Size iyi eğlenceler. |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Allah bağışlasın, yeni doğmuş bebeğin kokusunu hiçbir muhabbete değişmeyin derim dostum
![]() Sevgilerin en güzeli, onunla yuvanıza gelmiş. Giderek liste uzuyor sanırım muhteşem bir gün olacak Dileyeni Hattori Hanzo stili keserim (ciddiyim ama bence sandiviçimi paylaşmak daha medeni bir davranış olur ) Forumda en çok smile kullandığım post oldu sanırım.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili |