Zoque.Forum
»
8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) | ||
|
Yer: Istanbul
|
Re: 8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
Alıntı:
Alıntı:
+1 daha uygun bir zamanda, daha iyi bir yerde olabilirdi.
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Gelmek isterdim hepinizi merak ediyorum ancak pek sanmiyorum olumlu bir cevap verebilecegimi. Gelemezsem kalbim sizinle zoque ailesi.
|
|
|
|
#63 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
neden hocam? ramazandan dolayı mı ? :))) şaka bir yana açıkcası mekan ve yeme içme derdi düşündüğüm (düşünülmesi gereken) en son şey olsa gerek.. ne bileyim görüşmek etmek 1-2 çift laf... bunlar yeterli olacaktır. yani aslında bir parkta çimenler üzerinde olsa şu iş, yine hiç farketmezdi bence... daha iyi bile olurdu verirdik elektriği toprağa.. birbirimizden alıp toprağa verirdik. sonra o topraktan o elektrik ile bir çiçek filizlenirdi. sonra çiçek büyür bi ağaç olurdu. Malina onun resmini çekip ağaçlar.net'e upload ederdi.. sonra altında bir dahaki sene oturup 9. toplantıyı yapardık. kafamıza ağaçtan bir koza düşerdi ve hep beraber newton'a küfür ederdik yer çekimini bulduğu için.. :) biraz eşkıya tadında oldu artık kusura bakmayın.. |
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bende @ErenPardus un dediği gibi bu 3e denk gelenlerdenim. artık fotografları dört gözle bekliyoruz..
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
|
bilmiyorum yaaa belki sizin açınızdan iyi olacaktır ama 40 kişiyiz ortam bir numara o ortamda bence pekde rahat olamayız gerçi 40 kişi olsakda sanırım bu sayı 20 ye düşer
hele o gün gelsin bakalım biz ne yapacağız pazar gunu görüşmek üzere ama daha rahat bir ortam olması tercihimizdir baktık olmuyor taksim meydanına çömeliriz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#66 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() taksim dururken başka yere niye gidiyoruz ki? ![]()
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
1. doubt
2. cihangir 3. ssönmez 4. malina 5. Lautreamont 6. absconder 7. yunus::t 8. sahip aka sunipeyk 9. hellfire 10. dejavu® 11. modela 12. gemeaux 13. tapoem 14. manhem 15. oCRaCy 16. antibiotic 17. ysfozy 18. FikretAKIN 19. ilhamiyucel 20. modifiyeci ( atakan ) 21. drkloji 22. pixage (sınav'dan firari gelebilir) 23. enesreyhan 24. jolené - ELOY 25. msy1987 (yildirim) 26. abyss82 27. codesignist 28. atlantis 29. Ozan [y3k] 30. Alpagu18 31. Ptah Çok kötü bi rakam 32. davit 33. designerlife 34. yassax 35. Dhilgul 36.DeathPool 37. abacus 38. Özkan Özcan (grafikerozkan) 39.emiremiroglu 40.AUTOBAHN 41.Awdas 42.StNonstop Umarım gelebilirim. Uzun zamandır forumdan ayrıyım ama bakalım...
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
1. doubt
2. cihangir 3. ssönmez 4. malina 5. Lautreamont 6. absconder 7. yunus::t 8. sahip aka sunipeyk 9. hellfire 10. dejavu® 11. modela 12. gemeaux 13. tapoem 14. manhem 15. oCRaCy 16. antibiotic 17. ysfozy 18. FikretAKIN 19. ilhamiyucel 20. modifiyeci ( atakan ) 21. drkloji 22. pixage (sınav'dan firari gelebilir) 23. enesreyhan 24. jolené - ELOY 25. msy1987 (yildirim) 26. abyss82 27. codesignist 28. atlantis 29. Ozan [y3k] 30. Alpagu18 31. Ptah Çok kötü bi rakam 32. davit 33. designerlife 34. yassax 35. Dhilgul 36.DeathPool 37. abacus 38. Özkan Özcan (grafikerozkan) 39.emiremiroglu 40.AUTOBAHN 41.Awdas 42.StNonstop 43. Pre (alper) Arkadaşımda gelmek istedi, onu da ekledim, umarım bir sakıncası olmaz Kendisi siteye üye olmasa bile okur kitlesinden biridir.
|
|
|
#69 (permalink) |
|
|
Bir işim çıktığı için gelemiyorum. Size iyi eğlenceler. Listenin güncel hali:
1. doubt 2. cihangir 3. ssönmez 4. malina 5. Lautreamont 6. absconder 7. yunus::t 8. sahip aka sunipeyk 9. hellfire 10. dejavu® 11. modela 12. tapoem 13. manhem 14. oCRaCy 15. antibiotic 16. ysfozy 17. FikretAKIN 18. ilhamiyucel 19. modifiyeci ( atakan ) 20. drkloji 21. pixage (sınav'dan firari gelebilir) 22. enesreyhan 23. jolené - ELOY 24. msy1987 (yildirim) 25. abyss82 26. codesignist 27. atlantis 28. Ozan [y3k] 29. Alpagu18 30. Ptah 31. davit 32. designerlife 33. yassax 34. Dhilgul 35.DeathPool 36. abacus 37. Özkan Özcan (grafikerozkan) 38.emiremiroglu 39.AUTOBAHN 40.Awdas 41.StNonstop 42. Pre (alper)
|
|
|
#70 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
Hatta sigarasız bir ortam olsaydı, daha iyi olurdu. ![]() Alıntı:
Sayı 40'tan 20'ye düşebilir gibi görünüyor. Ama sayı her ne kadar 20 de olsa, en azından forumun yöneticilerini (ASlarını) orada görmek güzel olacak diye düşünüyorum. Nette tanıdığın bir insanı gerçek hayatta görüp "Aa o senmiydin?" demek gerçekten çok ilginç bir duygu. Çünkü her ne kadar yazıyı yazan kişi görmesek de yüzünü belki çok alakasız bir şekilde tanımlayabiliyoruz. Daha sonra gerçek hayatta karşılaşınca tarif edilemez ilginç bir duygu yaşıyoruz. Sanırım bu gerçekle yüzleşmek oluyor. =) Tüm bunların dışında eğer bir aksilik olmaz da gelebilirsem, bu benim ilk zoque toplantım olacak. Her ne kadar listedeki bir çok kişiyi nicken ( ismen yani =] ) burada tanıyor olsam da, gerçek hayatta hiç tanışmadım. Bu yüzden çok yabancılık çekeceğimi düşünüyorum. Heralde bi' fransız ben kalıcam. =) |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!