Zoque.Forum
»
8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: İstanbul Bursa arası
|
Re: 8. Geleneksel Zoque.Forum Toplantisi - ISTANBUL
Başka fransızlar da olacak
![]() Yarın görüşmek üzere millet...
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Toplantı çok keyifliydi.
Geç gelip, erken ayrılmamıza rağmen, pek çok şeye dair konuştuk. Toplantıyı düzenleyen ve toplantıya katılan herkese içten teşekkürler.
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: İstanbul Bursa arası
|
Toplantı fotoğraflarını istiyoruzzz. Nerde kaldı bunlar
![]()
|
|
|
#77 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gerçekten güzel bir toplantı oldu mekan hoşuma gitti.. Gelenler' le tanışmak ve konuşmak güzeldi.
|
|
|
#78 (permalink) |
|
http://galeri.zoque.net/browseimages.php?c=119
Fotoğrafları çok ayırmadan olduğu gibi yükledim. "Kardeşim kötü çıkmışım" diyen olursa silerim ))Zirve çok huzurlu ve keyifli bir ortamda gerçekten de güzel geçti. Bir çok şeyi duyma ve paylaşma fırsatım oldu. ![]()
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | Reklam-im Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? DeviantArt+ Kolayca Oku Mesaj ssonmez tarafından 09.09.2007 (23:39) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Fotoğrafları görünce daha bir üzüldüm. ELOY'la tekrar görüşmek, fenomen'le bir de İstanbul'da Zoque ile çay içmek çok güzel olurdu. Heveslerimi ertelemek, özellikle bir yıl yada uzun süre ertelemek çok kötü. Ama sebepler işte, hayat zor...
Bir dahakine dilerim... ![]()
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
zaten senede 1 oluyor diyerek geleyim mutlaka diye düşünürken, zorla çalıştırılmam üzerine gelemedim maalesef. umarım eğlenceli geçmiştir buluşma, bi dahakine artık
![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php |