Zoque.Forum
»
nickname'lerinizin anlamları
|
| Üyeler Tanışıyor/Tartışıyor/Toplanıyor Okuyor ama yazışmalara bir ucundan katılamıyorsanız, kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
bende zaten bu u'larin anlamini merak ediyordum. hatta foruma ilk kayit oldugunda yanlislikla u tusuna uzun bastigini düsünmüstüm
![]()
|
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Troddler...
Eskiden bir oyun vardı. DOS oyunuydu. Adı da Troddlers'tı. Lemmings benzeri yaratıklarla oynanan bir oyundu. Oyunu hiç oynamadım gerçi ama adı hoşuma gitti. E dedim ben de bir yaratığım sonuçta (her ne kadar bir Lemming olmasam da ) ve;Troddlers - s = Troddler formülü sonucunda ben çıktım. (Biraz garip oldu, " .... ve ben doğdum " der gibi. ![]()
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
|
|
|
#100 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script |